Hastayım eşim beni aramıyor

Ferhans sen şu anda tek eşli değil mıydın ? Aynı anda iki kişiyle gerçekten bağ kurabiliyor musun?

Partnerlerin biliyor mu ?

Eskiden anlatmıştı biliyor diye. Onun bir ismi var da neyse ne zamandan beri vizyoner oldu bunlar. Valla dünyanın tüm erkeklerine sahip olunsun aciziyet duygusu varsa bir insanda yalnız asla kalamıyorsa asla bu boşluk doldurulamaz.
Anda kalır sahte mutlulukları. Birde tek eşli insanlara öneri sunmaları kadar saçma birşey daha yoktur. Sen kendin ilgisiz yaşamıyorsun birde hassassın dersin diğerine katıla katıla güldüm.

Olabilir fikrinize saygı duyarım ama hastanede yatıp aranmamayı normal karşılayamam kesinlikle. Bu insanlara bel bağlamak değildir. Sonuçta eş veya annenin araması karşısında bi iş hallolmuş olmuyor bel bağlamakla ne alakası var. Tabii ki zırt pırt aranmaktan bahsetmiyorum ama kişi düşünüldüğünü, değer verildiğini görmek ister. Konu sahibinin hassaslaştığını düşünüyorum, sizin de insan ilişkilerinde sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. İnsan tabii ki kendi başına her şeyi halledebilir, başına gelince herkes anlar. Binlerce kimsesiz insan var bakım evlerinde kalan, çocuk esirgemelerde kalan çocuklar var hayat bi şekilde mecbur kalındığında kendi işini kendi yapmayı öğretir herkese. Ama eğer hayatımda olan insanlar en zor zamanlarımda yanımda olduklarını belli etmezlerse, telefonla da olsa arayıp sormazlarsa ayıp etmiş olurlar. Bence siz de normal karşılamayın. Değer görmemeyi nasıl hassasiyetle bağdaştırabildiniz anlayamadım.

Eşim beni aradı hemen mutlu oldum herşeyi de unuttum.işte bu kadar ilgi yetiyor.tüm kadınlar mı böylr bilmiyorum ama.belki de bu sorunun kendisidir:)

Bizde öyleyizz sesini duysak ilaç gibi dopamin fulleniyor bu nesilin duyguları fosilleşmiş iğne olmaya gitse sevgilim bana pamuk şekerler, jelibonlar aldı diyen yeni nesli komik bulurken daha sempatik bulmaya başladım hahah burda ki yorumları görünce daha dişil enerji veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…