hastayimm napabilirim

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 5 aylik hamileyim her iki hafta da bir hasta oliyorum dunden beri bogazim cok kötü agriyo bitki cwylari da zararli olduğunu duydum napimm yardim edin cok öksürüyorum bide bebege zarari varmidir

Bende aynı durumdayım grip oldum boğazım ağrıyo baş ağrımda var. Ben dün akşam elma sirkesiyle gargara yaptım seyreltip. Boğaz ağrıma iyi geldi

Ihlamur demleyip içine bir yemek kaşığı bal koyun bir tutam kadar da toz zencefil atın için.. cok faydasini görürsünüz Allahin izniyle :))

kizlar 5 aylik hamileyim her iki hafta da bir hasta oliyorum dunden beri bogazim cok kötü agriyo bitki cwylari da zararli olduğunu duydum napimm yardim edin cok öksürüyorum bide bebege zarari varmidir
kuzenim hamileyken bildiğimiz lokumu biraz nemlendirip hertarafını karabibere bulayıp yemişti günde bikaç tane iyi geldiğini söylemişti geçmiş olsun

Bogazinizi sarin sicak tutun.gogsunuzde agriyorsa gazete koyun.bol bol su.ilik seyler corba ...bogazinizi kurutmayin
İhlamur bitki cayi icin ama sayisi fazla olmasin
Pekmeze karabiber doktum yedim rahatlatti biraz.ben alerjik hastayim..gecmis olsun ben de hastayim su an ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…