Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

Ama nomu neden öyle dedin ki
Millet atomu parçalıyorda galiba bizim haberimiz yok ;)
Hayır nedense ben çoğunun burada böyle atarlı giderli yorumlar yazabilmek için dertlerini anlatmadıklarını düşünüyorum
Çünkü 2. üyelikten dert anlatan çok ; )

Valla yorumlari okuyunca ilk aklıma gelen senin yazdiklarin oldu.:D

Biz ayrı yatmıyoruz sadece hastaysak ark.mizi donup yatıyoruz o kadar.
Yeni evlendiğiniz başka ülkeye gideceğiniz için eşiniz hasta olmanizi istememiştir.Cok kafaniza takmayin

ay bunun bide çocuk versiyonu var yaa zamanında annem hep bk atmıştır bana okuldan hastalık kapıp getiriyorsun diye bende uzak dursam nolcak havadan kapsam yeter .sanki kendi ölümsüz hiç hastalanmıyordu yaaa kendi getirince sesi çıkmıyorud kardeşim ufaktı o zamanlar.aklıma geldi bak sinir oldum.:sinirli::sinirli:

Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.

Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.

Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
sakın sakın sonra aşkınız ne olur

Valla ben sigara içmiyorum. O yüzden bilemiyorum. Aslinda baya hasta ateşi var Boğazlar şiş gözler burun dökülüyor ama işte sacma sapan hareketler yapıyor. Kac saattir uğraşıyorum yatakta yat arkani dön diyorum yok. En son kendini balkona kilitleyince biraktim zaten.
Koşma peşinden tatlım dön totoyu yat şımartma şimdiden..Kaçan taraf herzaman kıymetlidir..

Ben hastayken gitmem. Ama esim hastaysa bana bulaşır diye salonda yaticam diye ısrar eder, bazen de yatar.. Çocuk var evde, benden ona geçer diye de endişe ediyor. Onun da etkisi var.

Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.

Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?

Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.

rahat edemiyordur canım biz daha 2 haftalık evliyken eşim de çok hasta oldu, terliyor, rahat nefes alamıyor, dedi ki seni de rahatsız ediyorum böyle kendim de rahat edemiyorum dedi, başka yerde yattı, çok sorun edilecek bir şey değil yani.

Geçmiş olsun.Eşin seni düşünüyor adama kızma.Böyle merhametli düşünceli erkekleri çok takdir ediyorum.Önemli bir süreçten geçiyorsunuz ikiniz birden yatak döşek hasta olmayın.Yeni bir ülkeye gideceksiniz belki senin evrak takibi v.s yapman gerekecek.Ayakta geçirmesin biran önce doktora gitsin sende ıhlamur falan yap

Bu arada evlendiğiniz için tebrik ederim:KK60:

Hamile olmasaydım ayrı yatmazdım normalde. suan kendisi hasta ve öksürükten uyutmadığı gibi bulaşacak korkusu ile de ayrı yatıyoruz.

Bilhassa hastayken yatiyorum-yatiyor. Sonucta mikrop havaylada bulaşıyor madem oyle bir durum var iyilesene kadar ayni cati altinda bulunulmamasi lazim. Ayrica sebep her ne olursa olsun küs bile olunsa yatak ayirmayi dogru bulmuyorum.

Yorumlar çok garip yalnız. Yeni evli biri 7/24 cinsellik mi yaşamalı? Konuya dönersek; eşiniz gayet düşünceliymiş ama yatak ayırmaya gerek yok diye düşüyorum. Belki o da sizin rahatsız olacağınızı düşündü çünkü hastayken rahat da uyuyamıyor insan. Çok da takılmayın.

Yatak ayırmıyoruz ama temassız yatıyoruz :)
Havlu filan ayırıyoruz en fazla.
Zaten hastalık bir geldi mi bütün evi dolaşmadan gitmiyor malesef.

Konu açacak kadar bir sorun göremedim yani evde her yaşadığınız şeyi de buraya derdim var diye açınca artık bu da mı dert deniyor. Hem bu göreceli bir durum. Bazısı önemsemez beraber yatar, bazısı ayrı yatar buradan nasıl bir çözüm bulabilirsiniz şimdi insanlar yok biz beraber yatarız dedi diye eşiniz sizinle beraber mi uyuyacak. Demek ki yapısı öyle dediği gibi giderayak size bulaşsın istememiş bir iki gün ayrı yatmakla bir şey olmaz ki benim eşimde çok hastaysa öksürüyorsa hele bu hastalık aylarında bana da geçmesin diye ayrı yatar.

oteldesiniz eviniz daha kurulmadı ? geçen gün evinizin temizlik ücreti için konu açmamışmıydınız benmi yanlış anladım ? sorunuza gelınce bu tercıh meselesı adam bulastırmak ıstemıyorsa ayrı yatabılırsınız bence buyuutlcek bırsey yok

oteldesiniz eviniz daha kurulmadı ? geçen gün evinizin temizlik ücreti için konu açmamışmıydınız benmi yanlış anladım ? sorunuza gelınce bu tercıh meselesı adam bulastırmak ıstemıyorsa ayrı yatabılırsınız bence buyuutlcek bırsey yok

Konu açtım evet ama orada da belirtmistim babamin evi diye. Isim o sehirde diye babamin evinde kaliyorum demistim demekki kaçırdiniz. Teşekkür ederim.

Back
X