hastayken nazlanınca

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
sevgılınıze hastayken naz yaparmısınız o sıze ne yapar neler der tlf konusurken hastayım diye nazlansanız napar

gerçekten ciddi anlamda hastaysam naz yapmam da hafif kırıklığım falan varsa naz yaparım tabii ki ilgilenmesini isterim, telefonda neler yapar demişsiniz tabii ki yanımda olması tercihimdir genelde öyle olur ama telefonun diğer ucundaysa değişik oyunlar oynar, şebeklik yapar, moralimi yüksek tutmak için kırk takla atar, güldürür, bi bebekle ya da kediyle oynarmış gibi oynar benimle :asigim: çocukça gelebilir ama ben bayılıyorum böyle yaptığı zaman hoş daha 19 yaşındayım çok da büyük sayılmam :emir_bebek:

ne guzel yaa ben bugun hastayım msj atıorum benı şimart hastayım dieee gelen cvp 2 saat sonra yolumu kaybetmıstımde arabada uzun surdu... demınde msj attım küstüm dıe barış yazmıs bende göynümü ayy yazdım cvp yazmadı aradım ark yanındaydım dedı cvp yazmadın dedım kusma bende sana kustum dedı bende ıyı ya dedım kapattım sanada naz yapılmıo dıe msj attım sende hemn alınıp katıosun yazmıs ben msj beklıorum adam tınlamıo

hmm bazı erkekler sevmeyebilir böyle oyunları yapı meselesidir belki bilmiyorumkismile

nispet yapar gibi anlaşılmasın ama bir örnek vereyim mesela
ben onların evine gitmiştim regl günümdeydim ilk günümdü
karnım felaket ağrımaya başladı
annesi sevgilimin yatağını hazırladı bana elektrikli battaniye koydu sıcak su torbası getirdi ağrı kesici ilaç içirdi yattım epey
sevgilimin de çocukluktan kalma bi kutup ayısı var bembeyaz
onu aldı getirdi tişört giydirdik gözlük taktık kolye bileklik falan taktık onunla epey vakit geçirdik :1:
sonra ben ayıcığa sarılıp uyumuştum sevgilim de yanıma yattı
uykumdan uyandım ama çaktırmadım arkamdan sarıldı elini de karnıma koydu :asigim:

böyle anlatınca komik veya basit geliyo ama o an insanın çok hoşuna gidiyo :1hug:

peki o hasta olduğunda sizden ilgi bekler mi siz ilgi gösterir misiniz ?
bugüne kadar hiç ilgi göstermedi mi hastayken yoksa bi kereye mi mahsustu belki o gün yoğundu bilmiyorumkismile

ılk baslarda gosterırdı mesajlar atardı..bı kere bulusacaktık dısım agrıyodu hemn gıdıp ılac almıs bana eczaneye danısıp nasıl hosuma gıtmıstı..sımdı kalas oldu tam bır

zaman geçtikte değişmiş yani sıkılmış olabilir biz 3 yıldır çıkıyoruz henüz böyle bir sorun olmadı ama ilerde ben de bu kadar ilgi göstereceğini düşünmüyorum hatta açık açık söylüyorum ama inkar ediyor hep ilgi gösteririm diyor, ben her erkeğin bir süre sonra sıkılacağını düşünüyorum açıkçası :) ama bu durumu ona söylediğiniz halde size hemen alınıyosun gibi bi cevap vermesi kırıcı olmuş bence.

canım ıste benı sozde buyutuyorum dıe dusunuyo.ya bısey sız sevgılınıze sevimli davranıyomusunuz ben yapamıyorum ya bu yuzden de kaybedıo olabılrım mesela tlf askım bıtenm dıe acamıyorum yada askım bıtanem dıyemıorum kıtlenıorum

ne guzel yaa ben bugun hastayım msj atıorum benı şimart hastayım dieee gelen cvp 2 saat sonra yolumu kaybetmıstımde arabada uzun surdu... demınde msj attım küstüm dıe barış yazmıs bende göynümü ayy yazdım cvp yazmadı aradım ark yanındaydım dedı cvp yazmadın dedım kusma bende sana kustum dedı bende ıyı ya dedım kapattım sanada naz yapılmıo dıe msj attım sende hemn alınıp katıosun yazmıs ben msj beklıorum adam tınlamıo

ılk baslarda gosterırdı mesajlar atardı..bı kere bulusacaktık dısım agrıyodu hemn gıdıp ılac almıs bana eczaneye danısıp nasıl hosuma gıtmıstı..sımdı kalas oldu tam bır

sevgılınıze hastayken naz yaparmısınız o sıze ne yapar neler der tlf konusurken hastayım diye nazlansanız napar

her zaman nazını çekemez ki uzatmanız yersiz olmuş. o da sıkıntıdaymış yolu kaybetmiş. büyütmeyin bence. bu yüzden dargın olunur mu:içelim:

bencede hoş değil tavrı.yani böyle seylerden hoslanmayan biri olsa tamam kabul.ama baslarda ilgiliymiş demekki umursamamıs yeterince.ben olsam paralardım.ne demek ya hastalıgımdada ilgilenmeyecekse sağlıgımdada hiç olmasın

Evet olabilir siz en baştan alıştırmamışsınız biz deriz sürekli bebeğim aşkım gibi şeyler.. Sevimlilik yaparım daha çok ilgi göstersin hoşuna gitsin diye.

Back
X