- 5 Mayıs 2018
- 490
- 313
- 103
- 31
- Konu Sahibi mihrimah16
Merhabalar biraz uzun olucak ama yorum yapan arkadaslara simdiden tesekkurler.28 yasindayim 14 15 yasindayken annem bizi birakip baska bir evlilik yapti.bize ananem bakti buyuttu.kendim okudum mesleğimi elime aldm evlendim kardesimi okuttum evlendirdim parmaklar gosterildik simdiye kadar sukur.seneler sonra annem cikti geldi ben hata yaptim affedin bundan sonra sizin icin varim vb.ananemin hatrina affettik yepyeni sayfa acalim dedik.sonrasinda annemde yine ayni huylar bencillikler kafasina gore yasamalar yani ben hata yaptim affetreyim diye bisey yok.bu durum canimi sikiyor keske affetmeseydim dedim kendi kendime.simdi mesafeli olmayi dusunuyorum ama yinede icimde bir volkan var buyuyor sanki patlasa rahatlayacagim.hayati kendi istedgine gore yasamaya alismis ama ben buna tahammul edemiyorum.benim ikiz kizlarim kardesimin bi oglu var torun torba bakayim evlatlarim icin yasayayim yok.calisicam dedi tamam dedik 3 gun orda 5 gun burda sosyal medyada sacma sapan paylasimlar.uyariyoruz ben napiyorum ki diyor.siz olsaydınız ne yapardiniz tekrar konusmasam bi turlu konussam dertli oluyorum.
Belki guncelleniyodur bu sekilde diye burdan devam etmek istyorum.
Aradan 2 yil gecmis koskoca 2 yil.bir adim ilerleyemedi kendisi.isler olaylsr dahada sarpa sardi git gelleri evlenicem deyip surekli bir turlu evlenememesi.mesafeliyiz evet memlekete gtmedigimiz surece konusmuyoruz.gittigimizdede ordan bir ev aldik duzduk artik ananemde kalmiyoruz ama tabi yinede ayni ortamda bulunmak durumunda kaliyoruz.ozaman is buldum deyip gtti sonra isi birakti yine ananemin basina geldi.
Yokmu yahu bu isin bir caresi söküp atsam hayatimdan tamamen..
Belki guncelleniyodur bu sekilde diye burdan devam etmek istyorum.
Aradan 2 yil gecmis koskoca 2 yil.bir adim ilerleyemedi kendisi.isler olaylsr dahada sarpa sardi git gelleri evlenicem deyip surekli bir turlu evlenememesi.mesafeliyiz evet memlekete gtmedigimiz surece konusmuyoruz.gittigimizdede ordan bir ev aldik duzduk artik ananemde kalmiyoruz ama tabi yinede ayni ortamda bulunmak durumunda kaliyoruz.ozaman is buldum deyip gtti sonra isi birakti yine ananemin basina geldi.
Yokmu yahu bu isin bir caresi söküp atsam hayatimdan tamamen..
Son düzenleme: