Hata bende miydi de göremedim mi ki ben

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
Beni sevmeyen,ilgilenmeyen evle alakası olmayan bir adamdan boşandım.iki yıl oldu.hemen arkamdan evlendi.beni aldattığı kadınla.o kadının evimde tokasını bulmuştum ben annemdeyken gelip yatağımda yatmış bi kadın.evlenirken benim eski eşyalarımı kullanmış bir kadın.mutlular.mutsuz olmalarını istemiyorum zaten inanmayacaksınız ama mutlu olsunlar ya da olmasınlar bana ne...sadece ben niye yalnızım?
Acaba bende sıkıntı mı var? Adam ona gitmekte haklı mıydı? Facebook da sürekli mutluluk pozları beraber.
ALLAH IM SÖZ VERİYORUM BİRİNİ BULURSAM SOSYAL MEDYADA NİSPET YAPMAYACAĞIM SÖz:KK53:sonuç ben yalnız onlar mutlu.haksızlığa uğrayan ben uğratanlar onlar bi yerde hata yok mu kızlar

Iyi de panpa sen bu herifi sevmiyorsun zaten sana ne ne b.k yerse yesin .

Herif seni sevmiyor baskasina gonlu kaydı diye cehenneme mi gitsin ..... neyse.

Sosyal medyayı ben de inandırıcı bulmadım :KK53::KK53:
Aslında başkasını seviyor diye cehenneme gitse iyi olmaz mıydı :KK53:

Bunu geçen boşanan bir arkadaşa daha söylemiştim;eğer mutlu olmak istiyorsanız, hayatınızdan çıkan insanın mutluluğu da evliliğide dahil; hiç kimseyle kendinizi veya evliliğinizi mukayese etmeyin!
Ben onlarla ilgili değilim aslında.öyle hep bakıyo değilim.arada bakıyorum.kıyas durumu yok ki boşandığıma hiç pişman olmadım çok mutlu oldum hayatımda verdiğim en doğru karardı

belli olmaz bu isler boyle mutlu gorunurler birkac sene sonra omur boyu cehennem azabı siz onlara bakmayın herkes yaptıgının bedelini oduyor bir sekilde siz kurtulmussunuz karsınıza mutlaka cıkacaktır daha iyi birisi ama bazı seylerin zamanı var
Çıksın artık yoksa bunalıma az kaldı

Iyi de panpa sen bu herifi sevmiyorsun zaten sana ne ne b.k yerse yesin .

Herif seni sevmiyor baskasina gonlu kaydı diye cehenneme mi gitsin ..... neyse.

Sosyal medyayı ben de inandırıcı bulmadım :KK53::KK53:
Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım

Çıksın artık yoksa bunalıma az kaldı
bende bekarken cok aldatıldım her manada her cıkanda boyleydi umudumu kaybetmedim:)) yani neticede mutlaka iyisi vardır yasananlar hep tecrube daha guclenirsin en sonunda buldummu buldum oyuzden diyorum zamanı vardır diye bunalım yapma hayatına bak hayırlısı gelir bulur seni

Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım

Gitmekte, sevmekte, sevmemekte haklılık haksızlık olmuyor bence. Kalp seviyor ya da sevmiyor onda da bir hak hukuk olmuyor zaten. Kimse kimi seveceğini seçemiyor ki zaten.

Fe sübhanallah vallahi sizi bir türlü çözemedim.Şimdide mutlu olsunlar ama nispet yapacam diyorsunuz alttan alttan bi kıskançlıkta hissetmiyo değilim hani.Neyse inşallah sizde sevebileceğiniz ve gönülden sevilebileceğiniz bir herif bulursunuzda boy boy fotoğraflar paylaşırsınız ama nispet için değil örnek olmak için:KK45:

Ben yalnızlığında, mutluluk getirebildiğini yaşadım, sonra sıkıldım, sonra aşık oldum ve 2. kez evlendim....Geriye dönüp bakıyorum sadece kendime değer vermemişim!Artık değer verdiğim için de mutluyum!

Adamda sıkıntı varmış . Doğru düzgün adam karısı annesindeyken eve kadın getirmez . :KK66: Kadında yani yakalayasın diye yatak altına toka atıyor . İnşallah ileride kendi yatağının altından tokalar bulmaz . Sonuçta ne ekersen onu biçersin dünyası .

Walla canım sosyal medyaya pek güvenme. 10 yıldır gorusmediğim insanlar bile sevgilimle mutkuluğumuzu tebrik etti. İnşallah boyle gidersiniz hep dedi. Hiç beklemediğim insanlar massalah size diye mesaj attı. Oyle mutku gorunuyoruz demekki. Ama gel bide bana sor nekadar mutluydum.

Back
X