Hata bende miydi de göremedim mi ki ben

Walla canım sosyal medyaya pek güvenme. 10 yıldır gorusmediğim insanlar bile sevgilimle mutkuluğumuzu tebrik etti. İnşallah boyle gidersiniz hep dedi. Hiç beklemediğim insanlar massalah size diye mesaj attı. Oyle mutku gorunuyoruz demekki. Ama gel bide bana sor nekadar mutluydum.
Yanlış anlaşılmasın kötü olsunlar istemiyorum.ben yalnızım ya acaba bende mi sıkıntı var yalnızım,giden gidene...

Adamda sıkıntı varmış . Doğru düzgün adam karısı annesindeyken eve kadın getirmez . :KK66: Kadında yani yakalayasın diye yatak altına toka atıyor . İnşallah ileride kendi yatağının altından tokalar bulmaz . Sonuçta ne ekersen onu biçersin dünyası .
Kötüye bişiy olmaz düşüncesindeyim

Yanlış anlaşılmasın kötü olsunlar istemiyorum.ben yalnızım ya acaba bende mi sıkıntı var yalnızım,giden gidene...
Yok ben seni cok iyi anladım. Demek istediğim yalnızsın fakat belkide daha mutlusun bilemezsin.
Ayrıca kendini suclama bunun için sende niye hata olsun. Bekki gercekten mutlulardır 2 karaktersiz birbirini buldupu için.

Yok ben seni cok iyi anladım. Demek istediğim yalnızsın fakat belkide daha mutlusun bilemezsin.
Ayrıca kendini suclama bunun için sende niye hata olsun. Bekki gercekten mutlulardır 2 karaktersiz birbirini buldupu için.
Mutluyum çok şükür ama biri olsun artık illa evlenelim de demiyorum

Iyi de panpa sen bu herifi sevmiyorsun zaten sana ne ne b.k yerse yesin .

Herif seni sevmiyor baskasina gonlu kaydı diye cehenneme mi gitsin ..... neyse.

Sosyal medyayı ben de inandırıcı bulmadım :KK53::KK53:
bende inanmadım nispet yapMAMA sözüne :KK51::KK70:

Aslında başkasını seviyor diye cehenneme gitse iyi olmaz mıydı :KK53:

Başkasını sevdi diye değil de aldatıp kadının günahına girdiği için gidebülüü:110::KK70: iyi de olur bence :KK51:

Ne insanlar gorduk gosteris meraklisi, normalde mutsuz hayatlar sosyal medyada mutluluk pozlari. Sizinde karsiniza size deger veren biri cikar elbette.

Kendi hayatına bak onları takip etme. Ayrıca gerçekte mutlu olanlar zaten bunu ispat peşinde olmazlar. Devamlı mutluluk pozu verenlerin aslında tam tersi çok mutsuz olduğunu, bunu gizlemek için de tam tersi görünmeye çalıştıklarını düşünüyorum ben şahsen.

Son düzenleme:
Mutluluk pozu verenleri samimi bulmuyorum ben.gercekten olan biseyi ne bileyim orada payaslamaya gerek duymam ben.ama oyle yansitmak istiyorsa insan baska :) siz gercekten inaniyorsaniz hakli oldugunuza bence arkaniza yaslanin seyredin.yuva yikanin yuvasi olmaz.ilahi adalet gecikir belki ama asla şaşmaz.

Mutluluk pozu verenleri samimi bulmuyorum ben.gercekten olan biseyi ne bileyim orada payaslamaya gerek duymam ben.ama oyle yansitmak istiyorsa insan baska :) siz gercekten inaniyorsaniz hakli oldugunuza bence arkaniza yaslanin seyredin.yuva yikanin yuvasi olmaz.ilahi adalet gecikir belki ama asla şaşmaz.
Ben mutlu olmak istiyorum,onların mutsuzluğunu seyretmek değil

Bir arkadaşım vardı
Sevgilisi olan bir erkekten hoşlandı bi şekilde de oldu araları
Kızdan ayrıldı arkadaşımla oldu çocuk
şimdi boy boy facete instagramda resimler herkese müthiş ilişkileri olduğunu söylüyor
Ama o kadar gerçekten mutlular herşey mükemmel modunda gerçekten öyleler mi bilmiyorum ben artık samimi bulmamaya başladım çocuk evlenmek istemiyor evlilik korkusu olduğunu öne sürüyormuş geçen gün laf arasında söyledi o kadar seviyorsa kızı kaçırmıcam diyr koşa koşa evlenirdi bence
Ne bileyim bazen bazı insanlar sadece herşeyi olumlu yanlarıyla gösteriyor gibi geliyor sosyal medyada

Back
X