Hata bende miydi de göremedim mi ki ben

Yuva yıkanın yuvası olmaz canım boşveeer.Allah hayırlısını versin kardeşim :)

Tabi ki hata sizde değil. Dün size bunu yapan yarın ona da yapar. Hiç merak etmeyin yakında duyarsınız.
Sosyal medya yanıltıcıdır. İnanmayın o mutluluk pozlarına. O kadın siz görün diye özellikle koyuyor olabilir.

Beni sevmeyen,ilgilenmeyen evle alakası olmayan bir adamdan boşandım.iki yıl oldu.hemen arkamdan evlendi.beni aldattığı kadınla.o kadının evimde tokasını bulmuştum ben annemdeyken gelip yatağımda yatmış bi kadın.evlenirken benim eski eşyalarımı kullanmış bir kadın.mutlular.mutsuz olmalarını istemiyorum zaten inanmayacaksınız ama mutlu olsunlar ya da olmasınlar bana ne...sadece ben niye yalnızım?
Acaba bende sıkıntı mı var? Adam ona gitmekte haklı mıydı? Facebook da sürekli mutluluk pozları beraber.
ALLAH IM SÖZ VERİYORUM BİRİNİ BULURSAM SOSYAL MEDYADA NİSPET YAPMAYACAĞIM SÖz:KK53:sonuç ben yalnız onlar mutlu.haksızlığa uğrayan ben uğratanlar onlar bi yerde hata yok mu kızlar
İşte en korktuğum şey eyvah eyvah!!! Tovbeler tovbesi !!!

İyi de sosyal medyada herkes mutlu. Bugün kavga ettik, şu anda küsüz, evlenmeden önce iyiydi de, evlenince iyice saldı bu adam/kadın, bıktım, şeklinde paylaşım yapanını görmedim daha. Herkes hayatının aşkını bulmuş, herkes çifte kumrular, herkes " aşk böcüğü"... :KK53: Nazar boncukları, kalpler havada uçuşuyor. Neyse boş verin siz bunları. Kim mutlu, kim mutsuz bilemezsiniz. Karşınıza ne zaman, kimin çıkacağını da bilemezsiniz. Sadece hayatınızı ve mutluluğunuzu bir adama endekslemeyin size önerim. Hayattaki tek mutluluk kaynağı aşk değil, bir adam hiç değil.

İyi de sosyal medyada herkes mutlu. Bugün kavga ettik, şu anda küsüz, evlenmeden önce iyiydi de, evlenince iyice saldı bu adam/kadın, bıktım, şeklinde paylaşım yapanını görmedim daha. Herkes hayatının aşkını bulmuş, herkes çifte kumrular, herkes " aşk böcüğü"... :KK53: Nazar boncukları, kalpler havada uçuşuyor. Neyse boş verin siz bunları. Kim mutlu, kim mutsuz bilemezsiniz. Karşınıza ne zaman, kimin çıkacağını da bilemezsiniz. Sadece hayatınızı ve mutluluğunuzu bir adama endekslemeyin size önerim. Hayattaki tek mutluluk kaynağı aşk değil, bir adam hiç değil.
Katılıyorum.ben zaten mutluyum.bi adama endeksli olamaz hayatım ama artık mutluluğumu paylaşacak birini istiyorum

o adam aldattı ya şimdiki eşini de aldatacak gör bak. bariz. sen de onlara bakma engelle gitsin. kendi hayatınla ilgilen. hem ben face de sayfa sayfa "biz çik mitliyiz" resimlerinin genelde yalan olduğunu düşünürüm

neden sosyal medyadan onlara bakıyorsun. ?onlar kim ki !insan cocukluk arkadasina bakar eski dostlarina dusmanlarina bakar ama hayatindan sildigin yok saydigin yani tanımadığın insana neden bakıyorsun. ?
mutlu mutsuz uzgun vs seni baglamiyor sen de onu baglamiyorsun hicc bakma hemde hic engelle gitsin Kendine eziyet etme.

sosyal medyada ne pozlar görüyorum bir de evin içindeki hallerini görünce çok şok oluyorum bana inandırıcı gelmiyor o pozlar sırf senin canını yakmak için bile olabilir.. o kadın başka bir kadının kocasını elinden alan yatağına giren biiri o adamda o şerefsizliği yapıp evine o kadını alan ! sanmaki sonsuz mutlu olacaklar sabır de ve kendin için hayırlısını dile

Ahh cnmm sosyal medyada herkes mutlu :p
Bosver hic bakma sen onlara
Sonucda aldatilan ve hakki yenen sensin
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
Bu dunyanin obur dunyasi da var
Madem iyiki ayrilmisim diyorsun varsin onlar mitlu pozlar atmaya devam etsin

yemin ediyorum baska bir kadının eskisiyle ve esyalarıyla onun gölgesi ile yasamaktansa onurlu ve yapayalnız bir kadın olurum.
mutluluk budur.

kıyamam, senin esyalarınla yasayıp mutlu pozlar mı veriyor.. ahh yalan mutluluklar ahh yalan pozlar ah.
emin ol gercek değildir o pozlar :)

yemin ediyorum baska bir kadının eskisiyle ve esyalarıyla onun gölgesi ile yasamaktansa onurlu ve yapayalnız bir kadın olurum.
mutluluk budur.

kıyamam, senin esyalarınla yasayıp mutlu pozlar mı veriyor.. ahh yalan mutluluklar ahh yalan pozlar ah.
emin ol gercek değildir o pozlar :)
Bende biriyle hayatımı paylaşayım istiyorum yoksa onlarınkinde gözüm yok

Beni sevmeyen,ilgilenmeyen evle alakası olmayan bir adamdan boşandım.iki yıl oldu.hemen arkamdan evlendi.beni aldattığı kadınla.o kadının evimde tokasını bulmuştum ben annemdeyken gelip yatağımda yatmış bi kadın.evlenirken benim eski eşyalarımı kullanmış bir kadın.mutlular.mutsuz olmalarını istemiyorum zaten inanmayacaksınız ama mutlu olsunlar ya da olmasınlar bana ne...sadece ben niye yalnızım?
Acaba bende sıkıntı mı var? Adam ona gitmekte haklı mıydı? Facebook da sürekli mutluluk pozları beraber.
ALLAH IM SÖZ VERİYORUM BİRİNİ BULURSAM SOSYAL MEDYADA NİSPET YAPMAYACAĞIM SÖz:KK53:sonuç ben yalnız onlar mutlu.haksızlığa uğrayan ben uğratanlar onlar bi yerde hata yok mu kızlar

yuva yıkanın yuvası olmaz. senin yatağında bir işler becermeyi midesi kaldıran bir kadın gün gelir o kocayı da aldatır. ya da Allah önüne çıkarır. tevekkülünü et Allaha bırak. işin hiç nispetini düşünme.

bu nasıl soru ? sende niye sıkıntı olsun ? yapma böle canım...kendini sorgulayacak hiçbirşeyin yok senin emin ol buna...

Back
X