Hata mı ediyorum

Ella12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
18
5
1
55
merhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?

merhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?
Midem bulanır kendisinden...
Nedir yani liste mi tutuyor?
Geçmişinde yaşadıklarını anlatarak neyini ispatlıyor?:KK14:

Ciddi bakmamış sevgili olduğu dönemde değil hiç biri ama yinede içim kaldırmıyo. Başta böyle değildi sonra defaşarca konuştuk çok pişman olduğunu filan söyledi ama bilmiyorum bu kadar arada hiç kalmamıştım

Midem bulanır kendisinden...
Nedir yani liste mi tutuyor?
Geçmişinde yaşadıklarını anlatarak neyini ispatlıyor?:KK14:
Ben ısrarla sordum bi yerden ucubu hakaşayıp o direk anlatmadı hatta konuşmaz bu konuda

Ciddi bakmamış sevgili olduğu dönemde değil hiç biri ama yinede içim kaldırmıyo. Başta böyle değildi sonra defaşarca konuştuk çok pişman olduğunu filan söyledi ama bilmiyorum bu kadar arada hiç kalmamıştım
İçiniz şimdi kaldırmıyorsa ileride de kaldırmaz. Oturup enine boyuna düşünmenizi öneririm. Herkesin yaklaşımı farklı, burada sorun etmeyecek insanlar da vardır, "asla kabul etmem" diyenler de. Kimsenin sözüyle ne devam edin, ne ayrılın.
Kendiniz ne düşünüyorsunuz, ileride aklınızdan atabilecek misiniz, önemli olan o.

cevabından korktuğum soruları sormam ben
buda onlardan biri
geçmişin heleki bu kadar özelini bilmek istemem kimsenin..

Para ile yapacak kadar acizse ve sağlığı konusunda umursamazsa ve ben de bunu bilirsem,çok pis midem bulanırdı,ama bu ülkede de para ile yapmayan yok gibi bişey.
Ayrıca böyle bir soruyu siz sordu iseniz de biliyorsanız çok saçma,siz sormadan o söylediye iki kere saçma.
Gereksiz dert arayışı gibi bir durum.
Ayrıca biraz ergence.

Bunu nerden öğrendiniz ki?sevgilim söylediyse hiç hoş değil. .bence bu yüzden ayrilinir. .ne o öyle kadınlara değer vermiyormuş gibi havalara girerek tek gecelik ilişkiyi yüceltmek?tarzı buysa hemen uzaklaşın bence..
Tarzı o değil pişmanmışmış.

cevabından korktuğum soruları sormam ben
buda onlardan biri
geçmişin heleki bu kadar özelini bilmek istemem kimsenin..
Yani aslınd keşke sormasaydım ancak konu o değil...

Yaşı kaç?

Benim kocam tanıştığımızda 40 yaşındaydı ve 18 sene Amerika'da yaşamıştı.
Ondan hiç bir kadınla birlikte olmamış olmasını beklemem mantıksız olurdu.

Eşim yaşadı mı bilmiyorm ama yaşamış olsa da sorun etmezdim. Ne bilim olmuş bitmiş kafasındayım yani. Eşime hiç sormadım saçma bi soru. Yalnız şunu belirteyim parayla yapılması itici

Back
X