albatroza elbet roza, elbette Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 8.548 Emoji Skoru 18.619 Puanlar 198 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #61 suigenerisim .!.: git içeriye düşün Genişletmek için tıkla... Çocuğa ceza verir gibi bu ne ya
_LACIVERT_ Samimiyet herşeydir.. Kayıtlı Üye Katılım 22 Temmuz 2009 Mesajlar 931 Emoji Skoru 1.798 Puanlar 638 Yer Diğer 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #62 Siz çay yada su vs bir şey istediğiniz de eşiniz size dolduruyormu? Dolduruyosa haksız doldurmuyosa haklısınız
Siz çay yada su vs bir şey istediğiniz de eşiniz size dolduruyormu? Dolduruyosa haksız doldurmuyosa haklısınız
girlinred Üstte mavi gök çökmedikçe… Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2012 Mesajlar 18.060 Emoji Skoru 35.373 Puanlar 798 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #63 Yalan konunda haklı da olamazsın hatalı da
D Damdakiperi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 3.222 Emoji Skoru 4.662 Puanlar 83 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #64 The Mom .!.: O ara eşimin şekerini bile atıp karıştıran ben Genişletmek için tıkla... Ha ha biz de eşimle çay içerken ilk ayağa kim kalkacak diye kolluyoruz, oturan kalkana "ayaktayken bi çay koyar mısın yaa"
The Mom .!.: O ara eşimin şekerini bile atıp karıştıran ben Genişletmek için tıkla... Ha ha biz de eşimle çay içerken ilk ayağa kim kalkacak diye kolluyoruz, oturan kalkana "ayaktayken bi çay koyar mısın yaa"
ANA VANGA Ağlayacaksanız oynamayalım. 😏 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 3.420 Emoji Skoru 7.697 Puanlar 78 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #65 Damdakiperi .!.: Ha ha biz de eşimle çay içerken ilk ayağa kim kalkacak diye kolluyoruz, oturan kalkana "ayaktayken bi çay koyar mısın yaa" Genişletmek için tıkla... Onu kaynanam çok yapar. Çocuğum için kalkarım ama onun çayı yarıysa da fondip yapar haşıl huşul içer . benim koca bir tane içer bu arada
Damdakiperi .!.: Ha ha biz de eşimle çay içerken ilk ayağa kim kalkacak diye kolluyoruz, oturan kalkana "ayaktayken bi çay koyar mısın yaa" Genişletmek için tıkla... Onu kaynanam çok yapar. Çocuğum için kalkarım ama onun çayı yarıysa da fondip yapar haşıl huşul içer . benim koca bir tane içer bu arada
D Damdakiperi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 3.222 Emoji Skoru 4.662 Puanlar 83 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #66 The Mom .!.: Onu kaynanam çok yapar. Çocuğum için kalkarım ama onun çayı yarıysa da fondip yapar haşıl huşul içer . benim koca bir tane içer bu arada Genişletmek için tıkla... Biz de 2-3 adet çay gidiyor, kim kalkacak diye sırıtıyoruz birbirimize, kahvaltıdan sonra bir rahatlık, ağırlık çöküyor
The Mom .!.: Onu kaynanam çok yapar. Çocuğum için kalkarım ama onun çayı yarıysa da fondip yapar haşıl huşul içer . benim koca bir tane içer bu arada Genişletmek için tıkla... Biz de 2-3 adet çay gidiyor, kim kalkacak diye sırıtıyoruz birbirimize, kahvaltıdan sonra bir rahatlık, ağırlık çöküyor
Mrs Detective 💜♍️❤️ 💙♒️ 💗♈️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 3.219 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 3.693 Puanlar 83 26 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #67 İsteyebilir ama üslup yanlış ve çocuk azarlar gibi git içeri düşün ne yaa ne biçim konuşuyor
WOMAN Nirvana Pro Üye Katılım 30 Mart 2009 Mesajlar 15.007 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 67.730 Puanlar 1.123 26 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #68 Depresif Penguen .!.: Allah allah siz anaokulu öğrencisi miymişsiniz de içeri gidip “hatanızı” düşünecekmişsiniz? Gitsin yıkasın elini alsın çayını sonsuza kadar yağlı elle oturamayacağına göre. Genişletmek için tıkla... Bunu yazmaya gelmistim, tsk
Depresif Penguen .!.: Allah allah siz anaokulu öğrencisi miymişsiniz de içeri gidip “hatanızı” düşünecekmişsiniz? Gitsin yıkasın elini alsın çayını sonsuza kadar yağlı elle oturamayacağına göre. Genişletmek için tıkla... Bunu yazmaya gelmistim, tsk
ANA VANGA Ağlayacaksanız oynamayalım. 😏 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 3.420 Emoji Skoru 7.697 Puanlar 78 26 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #69 Damdakiperi .!.: Biz de 2-3 adet çay gidiyor, kim kalkacak diye sırıtıyoruz birbirimize, kahvaltıdan sonra bir rahatlık, ağırlık çöküyor Genişletmek için tıkla... Hakkındır yiğidim. Yediğini zaten çay seferinde eritiyon demekki
Damdakiperi .!.: Biz de 2-3 adet çay gidiyor, kim kalkacak diye sırıtıyoruz birbirimize, kahvaltıdan sonra bir rahatlık, ağırlık çöküyor Genişletmek için tıkla... Hakkındır yiğidim. Yediğini zaten çay seferinde eritiyon demekki
Depresif Penguen Guru Pro Üye Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 4.586 Emoji Skoru 51.797 Puanlar 458 26 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi suigenerisim #70 WOMAN .!.: Bunu yazmaya gelmistim, tsk Genişletmek için tıkla...