hata mı ettim?

Yaşı kadar oluyor o. Mesela 30 ise yarım saat. Yarım saat çay hakkında düşünmek de ne bileyim.
A bak yeni bilgi... Hem de öyle deme düşünecek çok şey var, yağlı parmakları unuttun zaar

Biz çay meselesinden boşandık. Elbette yılların birikimi vardı ama paşa hazretleri uyurken çayını demlemediğim için bana "bencilsin" dedi diye kavga ettik, sonra netleştirdim boşanma fikrimi. Böyle eften püften iktidar savaşları mahvediyor ilişkiyi. Adamın "içeri git" tavrından aşırı rahatsız oldum. Yani tam boşamalık erkek bu bana göre. E gittiniz mi bari ? İstedikleri yerine gelmeyince yerleri yumruklayan bebelere benzetiyorum bunları ben. He zaten benim de dünyaya geliş amacım senin çayını doldurmak.

Neden insanlara hakaret ediyorsunuz? Gurursuz falan. Herkes düşüncesini belirtiyor.

bence de insan eften püften sebeplere kavga çıkarmamalı, davranmam gerektiği gibi davrandım

Benim eşim çay içmez, neredeyse her gün bana çay yapar ve bardağımı da doldurur.. Burada konu çay gibi gelmedi bana

Git içeriye dusun ne yahu, ergen cocugunu ceza kosesine mi yolluyor hayirdir?

Bal gibi haksiz ama kavga etmelik bir konu da degil bana kalirsa.

5 yaşındaki çocuğa odaya gönderip düşünme cezası verilir. Sorunlarinizi konuşarak halledin. Ama olay kavgaya döndüyse sakinlesip konuşmak için ortamı degistirmek mantıklı.

Sende şey deseydin çayı neden doldurup doldurmadığımı mı düşüncem öf çok gereksiz olabilir beklesin bi kaç dk çaydanlık kaçmıyor ya annesi sanıyorlar bu erkeklerde evlenince karısını. Fondip yapsaydın benimkinide doldur deseydin hazır kalkmışken

Hepsinden bağımsız olarak telefonda bu kadar acil ne işiniz vardı onu merak ettim. Karı koca dengenizi bilemem ama ben yanımda bir şey rica ettiğim herhangi bir kişinin telefondan kopamamasına gıcık olurdum. Ortamda telefona gömülmeye özel olarak karşı olduğum için de olabilir bu. Online tıp kongresinde sunum falan yapmıyorsa tabi. Tabi bir yetişkin olarak doğru odana tavrı kabul edilebilir değil.

Sen haklısın.

Tek ayak üstünde de dur dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…