- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
- Konu Sahibi suigenerisim
-
A bak yeni bilgi... Hem de öyle deme düşünecek çok şey var, yağlı parmakları unuttun zaarYaşı kadar oluyor o.Mesela 30 ise yarım saat. Yarım saat çay hakkında düşünmek de ne bileyim.
Ay aman bir sefer de her şeyi kendi yapıp çayını da kendi koysun incileri dökülmezyok onu kendi hazırladı kdkd
Belki yılan oyunu oynuyodu. Başka iş yaparsa yılan kendini yiyebilir oyun game over olur diye bırakamadı.
Neden insanlara hakaret ediyorsunuz? Gurursuz falan. Herkes düşüncesini belirtiyor.Devamını okur musunuz hanımefendi niye işinize gelen kısmı alıp geri kalanı kesiyorsunuz? tamam siz de devam edin size bir şey diyen yok.Hizmetçilik muamelesine devam edebilirsiniz. kocanız sizi içeri gidip ana okulu çocuğu gibi düşünmenizi isterse mutfaktan kovarsa bunu yapmaya da devam edebilirsiniz ama benim kendime böyle bir saygısızlık yapılmasını kabul etmek gibi bir gurursuzluğum yok :)
bence de insan eften püften sebeplere kavga çıkarmamalı, davranmam gerektiği gibi davrandımBiz çay meselesinden boşandık. Elbette yılların birikimi vardı ama paşa hazretleri uyurken çayını demlemediğim için bana "bencilsin" dedi diye kavga ettik, sonra netleştirdim boşanma fikrimi. Böyle eften püften iktidar savaşları mahvediyor ilişkiyi. Adamın "içeri git" tavrından aşırı rahatsız oldum. Yani tam boşamalık erkek bu bana göre. E gittiniz mi bari ? İstedikleri yerine gelmeyince yerleri yumruklayan bebelere benzetiyorum bunları ben. He zaten benim de dünyaya geliş amacım senin çayını doldurmak.
Aklıma anaanesinin vasiyetiyle evine arkadaşını davet edemeyen arkadaş geldi ahsjxjxxjzHahahahhahahah vasiyet reis
eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
5 yaşındaki çocuğa odaya gönderip düşünme cezası verilir. Sorunlarinizi konuşarak halledin. Ama olay kavgaya döndüyse sakinlesip konuşmak için ortamı degistirmek mantıklı.eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
O zaten.Aklıma anaanesinin vasiyetiyle evine arkadaşını davet edemeyen arkadaş geldi ahsjxjxxjz
Ay evet benimde aklıma ilk o geldi. Ben çok söylerdim çocuklara küçükkenGit içeriye düşün kısmına da takıldım ben. 3 yaşında İnat edip ağlayan çocuğu mola paspasına gönderiyor sanki. Bu şekilde davranmasına neden izin veriyorsunuz
Hepsinden bağımsız olarak telefonda bu kadar acil ne işiniz vardı onu merak ettim. Karı koca dengenizi bilemem ama ben yanımda bir şey rica ettiğim herhangi bir kişinin telefondan kopamamasına gıcık olurdum. Ortamda telefona gömülmeye özel olarak karşı olduğum için de olabilir bu. Online tıp kongresinde sunum falan yapmıyorsa tabi. Tabi bir yetişkin olarak doğru odana tavrı kabul edilebilir değil.eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Sen haklısın.eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
abla sen de biraz abartıyosun sankiO ara eşimin şekerini bile atıp karıştıran ben
Tek ayak üstünde de dur dedi mieşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Sen dedin ya daha çay demlemem artık evdeabla sen de biraz abartıyosun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?