hata mı ettim?

suigenerisim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
183
68
13
eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?

Eşiniz haklı.

Tabiki de haklısın. Kendi doldurabilir çayını.

Hayır değilsiniz. 2 dk geç çay içince ölmeyecek. Şaka mı bu tavır

O ara eşimin şekerini bile atıp karıştıran ben

Ya ne eften püften bir sebep vallahi, kalkıp alıversin. Bir sen o doldurur bir o amanın kriz çıkarmaya yer aramış sabah akşam çay içiyoruz 5 dk geç olsa ölmez ya

Felçli değilse kalksın çok acil içmesi gereken çayını kendi koysun. İnsan gibi gerçekten rica etse hiç problem değil çok normal. Çay doldur, içeri git, git içeriye düşün, ne biçim cümleler bunlar ya nasıl böyle cümleler kurmasına izin vermişsiniz? Saygısız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…