- 5 Mayıs 2024
- 183
- 68
- 13
- Konu Sahibi suigenerisim
-
Eşiniz haklı.eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Tabiki de haklısın. Kendi doldurabilir çayını.eşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Hayır değilsiniz. 2 dk geç çay içince ölmeyecek. Şaka mı bu tavıreşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Eşi rica etmiş,doldursa ne olacak ki?Ben de eşime söylerim çay doldurur musun diyeTabiki de haklısın. Kendi doldurabilir çayını.
bence deHayır değilsiniz. 2 dk geç çay içince ölmeyecek. Şaka mı bu tavır
doldururum tabi ama işim vardı o anEşi rica etmiş,doldursa ne olacak ki?Ben de eşime söylerim çay doldurur musun diye
O ara eşimin şekerini bile atıp karıştıran beneşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Tekrar oku bakayım sence rica mı ediyor o cümlelerle o üsluplaEşi rica etmiş,doldursa ne olacak ki?Ben de eşime söylerim çay doldurur musun diye
Bana da öyle geldiNe gereksiz tripler. İletişiminiz eksik.
Keşke eşhedü enla ilahe illallah deseymişTabiki eşin hakli. Buyuk buyuk buyuk nenemin vasiyetidir “Asla gocanı çaysız goma gızıım” dedi ve rahmetli oldu
Ya ne eften püften bir sebep vallahi, kalkıp alıversin. Bir sen o doldurur bir o amanın kriz çıkarmaya yer aramışeşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
Ay lütfen ama bu yüzden evlilikler çok saçma sebeplerle bitebiliyor.İlkinde doldurur musun demiş bunda ne var?Tekrar oku bakayım sence rica mı ediyor o cümlelerle o üslupla
Felçli değilse kalksın çok acil içmesi gereken çayını kendi koysun. İnsan gibi gerçekten rica etse hiç problem değil çok normal. Çay doldur, içeri git, git içeriye düşün, ne biçim cümleler bunlar ya nasıl böyle cümleler kurmasına izin vermişsiniz? Saygısız resmeneşim masada yemek yiyordu ve eli yağlıydı fakat ben elinin yağlı olduğunu fark etmemiştim.bende yanında telefondan işimi hallediyordum oturarak. bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim. sonra tekrar bana çay doldur dedi bende şu an işim var kendin alabilirsin dedim. sinirlendi, içeri git vs dedi elini yıkaya çay doldurdu ben de niye gereksiz trip yapıyorsun vs dedim haklı olduğunu savundu ve git içeriye düşün dedi. haksız mıyım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?