hata üstüne hata yaptım:(

tuuubaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
157
28
118
İstanbul
merhabalar.
beni tanıyan tanır çok sık girmememe rağmen hepinizi ben tanıyorum:)
neyse 2 3 ay önce bi konu açmıştım belki hatırlarsınız bu sefer bitti diye
işte ben bitirdikten sonra onun tehditleri yalvarmaları falan derken bi süre öylece geçti gitti tabi o arada peşimi bırakmadı. İşte bir dah aolmayacak seni hiç üzmeyeceğim gibi laflar falan derken cahilliğime yenik düşüp tekrar tamam dedim Allah beni kahretsin keşke demeseydim
Her neyse her gün kavga ediyorduk ona göre her gün benim dışarı çıkmam gerekiyordu.O ne çalışıyor ne de doğru düzgün okuyordu açıktan liseyi bitirecekti güya e bende üniversitedeyim bilirsiniz dersler zordur bölümümde zor olunca çalışmadan sınavlara giremiyorum.Tabi bu olanlardan annemlerin haberi yok çünkü karşı çıkacaklar üzülücekler doğuluydu çünkü
Ben artık daha fazla yapamayacağm dedim dayanamıyodum çünkü kendimi o kadar çok sıkmıştımki tehditlerine tekrar başladı bırakamazsın falan işte sürekli aramalar mesaj atmalar bir gün sinir krizi geçirdim evde.Annemde evdeydi tabi öğrendiler doğal olarak ve çok üzüldüler.Hiç beklemiyorlardı böyle birşey benden bizim ailede karşı çıkılır bu tür olaylara o kadar çok pişmanımki keşke hiç tanımasaydım onu keşke hiç görüşmeseydim zaten ilk defa böyle bir şey yapmıştım o da beni mahvetti

çok kötüyüm kızlar annem babam bir şey demiyor ama çok üzülüyorlar hele babam yüzüne bakamıyorum tehditle devam ettiğini söyledim ama niye daha önce söylemedinde bu kadar üzüldün diyorlar haklılar ne diyim çok kötüyüm 2 gündür hiç bir şey yemedim

ben kötü bir şey yapmadım dedikçe annem ya söylemiyorsan bir şey yaptığını korkuyosan naparız biz faln diyor buna dah açok yandım yeminler ettim kötü bir şey yapmadığıma ama inandılar mı bilmiyorum

hem onları üzdüm hem kendi canımı yaktım nasıl geçer bilmiyorum içimi dökmek istedim okursanız çok teşekkür ederim

zamana bırak canım,zaman her şeyin ilacıdır.
o kişiye ailenize söylediğinizi ve polise şikayet edeceğinizi söyleyin.
aileniz polise şikayet etmeyi düşünüyorlar mı?çünkü ben olsam hemen polise giderdim.

düşünüyorlar canım
babam arıyor durmadan da bakmıyor telefona
ya çok büyük bi hataydı benim için gelip kapılara vurdu tehditler etti ama ben salak gibi korkup söyleyemedim kimseye neyden korkuyosam keşke söyleseydim de bu kadar uzamasaydı

tehdit derken?
seni caninlami tehdit ediyor?
allahim ya ne sevgi ama???!!!!

bencede polise gitmelisin canim
bisey yapamaz merak etme
kendi bos gezenin bos kalfasi diye seninde
kendine uydurmaya calisiyo
sen istikbalini dusun,
zamana birak hepsi gecer...

Son düzenleme:
aman amann sakın bida onla ne konuş ne görüş cnmm onun bulunduğu yerlerde bulunma telefonu değiştir çünkü böylelerini kaybedecek bişeyleri yok ee çalışmıyo okumuyo cezaevinde yatar işte rahat rahat valla hergün haberlerde duyuyoruz cinnet geçiren sevgilileri ve ayrılığı hazmedemeyen sevgililerini öldüren yaralayan dahada neler sen sen ol ailene herşeyi söyle tehdit ettiği zaman babana ver o konuşsun numarasını savcılığa ver felan yani ondan kurtulmaya bak yada hattını değiştir ama senin üzerine olmasın gene bulur annenin yada babanın üzerine olsun ondan uzaklaş belliki psikopatın teki yani Allah korusun

aynen öyle psikopatın tekiymiş
ya nasıl böyle bi hata yaparım ben ona yanıyorum kimseye tamam dememiştim ona kadar nasıl oldu da tamam diyip yaşattım bunları hem kendime hem aileme çok kızıyorum kendime

onlardan başka kimsem yokki benm onları üzmeye hiç mi hiç hakkım yoktu buna yanıyorum işte

bir daha tehdit edemez o önceden her gece arardı mesaj atardı ama şimdi ne mesaj atıyo ne de arıyo babamın öğrendiğini anladı
babam hiç kızmadı bana hiç bişey söylemedi ama çok üzüldü ağlarken gördüm çok kötüyüm ya böyle bişeye hakkım yoktu benim

keşke hemen geçse keşke hiç bişey yaşanmamış gibi annemle babam bana eskisi gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…