senağlamahikayemi okumuşsunuzdur...bundan birkaç ay önce paylaşmıştım...ihanetten dolayı aldatıldığımdan dolayı ne yapacağımı bilmiyordum sizlerle paylaşmıştım...o günden bugüne neler değişti ve ben ne haldeyim..şimdi bir tek şuna inanıyorum beterin beteri hakikaten varmış
(((
boşanma kararı almıştım en son.dilekçem hazırdı.pazar akşamı konultuk anlaştık..gece yalvardı yakardı ağladı yapma dedi...sen ne istersen o olacak dedi..binbir yalvarma..bir hata bir daha olmayacak yeminler yakarmalar..bir kızımız var
(( bam telim...yavrum var...nasıl yapıcaktım ..ama yapmalıydım hazmedemiyordum...korktuğum oldu ben ikna etti. ..sonrasında bir iyi bir iyi bir ilgili alakalı sormayın gitsin...ilk günler gibi..
gelelim birbuçuk iki aydır...ilgisiz alakasız varmışım yokmuşum belli değil..ve en kötüsü ben hamileyim
(( böyle brşeyi nasıl yaparsın diyeniniz oluyordur ama inanın bende bilmiyorum..korundum..yıllardır korunduğum şekilde korundum ama hamleyim..şoklardayım..şimdi beş aylık bir kızım daha oalcak
( ve son bir buçuk iki aydır eşimle gene kötüyüz..ve bugün tartıştık..ve ayrılmaya karar verdik...
ben bir karnımda biri 4 yaşında iki kızımla kalakaldım..ayrılmayı ben teklif ettim.madem istemiyor niye onun suratsızlığına katlanayım diye..şimdi birşey hissetmiyorum..açıkçası böğüre böğüre ağlarım gibi geliyordu ama ağlamadım hiç..boşluktayım sanırım yada şokmu diyorsunuz ondan işte...yada o kadar bıkmışım ki yaptıklarından etkilemedi bu karar beni.tek düşündüğüm kızlarım ilerde beni anlarmı???senağlama

boşanma kararı almıştım en son.dilekçem hazırdı.pazar akşamı konultuk anlaştık..gece yalvardı yakardı ağladı yapma dedi...sen ne istersen o olacak dedi..binbir yalvarma..bir hata bir daha olmayacak yeminler yakarmalar..bir kızımız var

gelelim birbuçuk iki aydır...ilgisiz alakasız varmışım yokmuşum belli değil..ve en kötüsü ben hamileyim

ben bir karnımda biri 4 yaşında iki kızımla kalakaldım..ayrılmayı ben teklif ettim.madem istemiyor niye onun suratsızlığına katlanayım diye..şimdi birşey hissetmiyorum..açıkçası böğüre böğüre ağlarım gibi geliyordu ama ağlamadım hiç..boşluktayım sanırım yada şokmu diyorsunuz ondan işte...yada o kadar bıkmışım ki yaptıklarından etkilemedi bu karar beni.tek düşündüğüm kızlarım ilerde beni anlarmı???senağlama