hata yapmak,yanlış karar vermek istemiyorum...!

görümceyi sakın katma canım bu konulara, sakın hemde..

aldığın çeyizlerin ödemesini kendin yapmaya karar vermişsin,

onun alacaklarını ailesi mi karşılayacakmış..

Ailenizin durumu onun ailesinin durumundan iyi mi? Eğer öyleyse ailenizin ve sizin ayrı ayrı şeyler yapmanızı bekliyor demektir ki bu yanlış olur. Yani aldıklarınızı aileniz ödeyecek sanmış o yüzden öyle romantik şarkılar filan dinletmiş olmalı. Sizin kendi kazandığınızla da farklı ihtiyaçlar karşılanacak diye düşünüyodu belli ki. Her şeyi beraber yapacağız kararı aldığınıza göre onun ailesi de bu para işlerine karışmadığına göre sevgili nişanlınızın yaptığı bencillik.

Sizden ve özellikle de ailenizden parasal beklentileri olan erkekle mutlu olmak biraz zor olur.

yorumun için teşekkür ederim..
bunun için romantik şarkılar dinletmedi canım...buna eminim..
ailein durumu onun ailesine göre iyi çok şükür..
maddi beklentileri yok diye anladım bugüne kadar..
cebibe zorla harçlık veren biri düşünün..bana istemiysan çalışma diyen biri..
bi defasında babam ona yardım amaçlı çok sıkışrsan benden yardım iste zordur yuva yapmak demişti..
babacım lütfen söylemeyın bidaha böyle şeyler dedi
sonra bana çok ezildiğini söyledi..ailme beni ne kadar rahat ettrdğini ısspatlayacağını söyledi...asla bu kadar ezik olmam azic olmam senin ailenden asla almam baban neden böyle söyledi vs cümleler kumuştu..
bi yarışma programına katılma durumum var...geçen hafta aradılar,bende bu para gelirse en iyi eşyları alabilicez en iyi düğünü yapabilcezivs hayaller kuruyordum işte ona söylüyodum...
istedğin kadar para al o senin dedmşti sakın ama sakın böyle cümleler kurma,herseyi ben yapıcam,düğünüde eşyayıda sakın asla bidaha böyle şeyler söyleme..
ailenin bi kısım borcu vardı onlara destek ol..onlar seni bugüne getirdi hakları çok demişti...
hep böyleydi bu zaman kadar..şimdi ne değişti anlam veremıyorum.....?saçmaladığını fark edermi acaba?

canım benımde sorunlu bır evlılığım oldu maddı manevı maddı konulara gelırsek eğer ceyizimi ben cok onceden alıp koymustum işte kız tarafının alması gereken fırın utu mutfak seylerı işte yatak odası kalmıstı e tabı onu beraber almak lazım ben o donem işten cıkmıstım nişanlıydık ıste eşim diğer seylerı almaya başladı koltuk mltk falan beyaz esyalar falan alındı tabı tum bunlar keredı cekılerek alındı ve esimin babası cektı kredıyı o odeyecektı ama evlenınce ole olmadı bı anda 10binlik bı kredı cıktı onumuze bende calısmıyodum annem ben almam dedı yatal odasını oda eşimle bana kaldı düğündü falandı filandı derken bende borcsuz evlenırız aileler halleder dıye dusunurken oldumu borc 20bin eşimin moralı cok bozuldu ve kızdı ailesıne tabı hıc destek olmadılar dıye kız tarafındada destek yok 2 culsuz kaldık evlilğimizin 2. yılı bıttı bızım borcta yenı yenı bıtmek uzere evlılığımızın ilk yıllarında bıze bunları yasttıkları için ne kendı ailemi nede eşimin ailesını affetmem bunu onlar da bılıyor ama bız butun bu sorunlara ragmen bırbırırmıze hep destek olduk onu kız tarafı almalı bunu erkek tarafı almadı demedık cunku artık taraf yoktu biz vardık eğer nısanlınla sende bole olabıleceksen bırbırınıze destek olacaksanız zaten nıkah mmuru soruyo ya ıyı gunde kotu gunde tabı bıze ilk yıllarda kotu gunler oldu ama demısler ya cefa cekmeden sfa cekılmez herşeye herkese rağmen cok mutluyuz ve cok sevıyoruz maddı konular evlılıkte cok onemlı ıyı dusun ıyıce konusun

bi kısmını canım ailesi karşılayacak

o zaman düşüncesi şu ;

bizimkiler bir kısmını karşılıyacak,sizinkilerde aynı ölçüde karşılasın..hoş değil düşüncesi..

senin kazancının hesabını tutmaya başlamış..

evlendikten sonra maaşımdan belli miktarda aileme destek olmak istiyorum desen savaş çıkar..
onlar yapsa,ailem onlar benim sırtımı dönemem olur..

:) Katıl bakalım yarışmaya, al paranı sonrasını konuşuruz.
Bunların hepsi hikaye canım, inanmak istediğine inanıyorsun sadece.
KArşına geçip bu kadar kabalaşabilen bi erkekten her şey beklerim ben.

canım ailem asla benden maddi beklenti içinde değil,olmadı hiçbizamnda..zaten büyük kısmını halletiler,yatak odasnıda ailem alıcak..ben sadece maaşım az oldugu için en azında bı kısmını ben ödeyim dedim kendi çapımda işte..
ailem ki asla izin vermez biliyorum...bana hep erkek tarafını yapamadığı birşey olursa bize söyle herseyi biz halledicez kimseye minnet etme diyen bi ailem var çok şükür...neden bunları söyledi neden böyle oldu..kafam karmakarışık...

eee ..daha ne, ailen mobilyanı falan da almış, ne istiyor nişanlın..
ben olsam yatak odasının ödemesini de ben yapıcam derdim..

önce fakrlı davranmış,şimdi farklı..tutarsızlık var..

kendim ödemek istiyorum de, kestir at..

Konunu sonuna kadar okudum bence nişanlının kafası karışmış ve konuşarak çözebileceğiniz bir durum.Bence onun gerçek düşünceleri değil sadece kafası karışık olduğu için ne dediğini bilmiyor yada evlendikten sonra çok borcunuz olup tek başına üstesinden gelemeyeceğinden korkuyor olabilir.Ben herşeyi bitirmeden önce tekrar bir araya gelip konuşmanızda fayda var diye düşünüyorum.Bu durumu çözeceksiniz...

evet oldukça tutarsız davranıdu bugün..kafam kamakarışık......ne düşüneceğimi bilemez haldeyim

Son düzenleme:
evlenınce para ortak oluyo cnm sen su kadar kazanıyosun ben bu kadar hesabı yaparsanız o iş cok yurumez uzulursun cok dusun cok onemlı bı sorun aslında bu

çok teşekkür ederim yorumunuz için...aklımın diğer tarfından geçen bir ihtimali söylediniz..
buna inanmak isityorum gerçekten..gerçekten aklının karışık oldguundan ne söyledğini bilemez olduguna inanmak isityorum...

bence nişanlınızın asıl fikirleri bugün konştukları değil..sadecee evlendikten sonraa uzunca bi süree borç ödycek olması onu geriyorr çoktaa haklı..bitirmek yada ayrılmak bu olayda akla gelmemeliydi bencee..sendee daralmıyomusun evlenceksinzz mutlu olmak aile olmak için amaa birlktee bor ödemek onları bitrmek için çalşcaksınzz çok stresli bi durumm..aldığnzz herşey borç olarak dönüyo size..nişanlınzn biraz rahatlamaya ihtiyacı var bence..hem evlendkten sonraa bnm param senn paranmı olurmuşş
borç varsa iknznddee..tutarszlığı borçtan bencee..haa birde görümcenizi karştrmayn derm benn..

bu konuyla ilgili tam anlamıyla oturup konusmadan ve sorunu halletmeden halı altına supurup ilişkine hıcbırsey olmamıs gıbı devam etme SAKIN!!!!!

yormunz gerçekten çok mantıklı...ayrılığı aklımdan götürmek için buraya yazdım..nişanlımı çok seviyorum ama çok kırdı beni bugün..bu lafları nasıl yutucam bilmiyorum...

Eğer öyle olmasaydı kendini haklı görseydi sizi eve bıraktıktan sonra gidip sonra siz içeri girerken geri gelip gülümsemezdi belkide sizin gönlünüzü almak için dönmüştü ama siz kapıyı çarpınca bişey diyememiştir.Şimdi siz evlenince çeyiz borcunu ben ödiyicem diyince acaba evlendikten sonra çokmu sıkışırız hem onun borçları hem senin çeyiz borçların zorlanırmıyız diye bir endişe duyup anlık tepki vermiş olabilir.Evlenince benden gelecek olan maaşamı güveniyor evini geçindirmek için diceksiniz belki ama en azından borçlar bitene kadar birbirinize destek olacağınızı biliyordur.

Çeyizim için bişeyler aldım resimlerini ona gösterdim dediniz ya ondan sonra oldu tüm bu tatsızlıklar dediniz.Belki o gün onların evinde böle bir konuşma açılmıştır ve ailesi onun aklına bu düşünceleri sokmuştur?Düğün arefesinde stresten böle tartışmalar çıkabilir sağlıklı düşünemiyor olabilir şuanda.Daha sonra konuşup orta yolu bulacaınıza inanıyorum.

yormunz gerçekten çok mantıklı...ayrılığı aklımdan götürmek için buraya yazdım..nişanlımı çok seviyorum ama çok kırdı beni bugün..bu lafları nasıl yutucam bilmiyorum...

odaa seni seviyorkii bak bi kenardaa senin içeri girmeni beklemiş arkandan gelmişş..bu zamanlarr çiftler çok gergin oluyo ailelerdee halledersnzz söyledklerndede çok ağır hakaret falan yok yutulmuycak bişey değil kırıldnz ama konşlr ve geçer bence..evli değilim amaa kuzenlerm arkadaşlarm evlenrken bu tarz şeyleree çok rastladım..yarın barşcaksınz olmadı diğer gün:))

Hani ikinizde stres yaptığınız şeyleri yazmışsınızya kağıda acaba onun yazdığı maddeler nelerdi?Buda sorunun kaynağını bulmaya yardımcı olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…