Aynen arkadaşın işi çözmüş zaten. Aferin o arkadaşa :)))) Nerelerden nerelere geldik, meğer olumsuz baktığın kadar değilmiş olaylar. Herşey senin lehinde görünüyor. Hala da haddini bilsin, abi de, ben halalarımla görüşmüyorum, neyim eksildi, huzurum arttı

Küçüklüğümden beri hep itip kaktılar, soğuk davrandılar. Ele yaptıklarını bana yapmadılar. 20li yaşlara gelince önce mesafe koydum, sonrada tamamen ilişkiyi kestim. Şimdi kaç yıldır her fırsatta benimle görüşebilmek için can atıyorlar. Numaramı bile vermedim onlara. Annemlere gelince, anneme hadi arada bir görüşelim özledik diyorlar. Uzaktan hayranlıkla bakıyorlar ve söylüyorlarda. Sonradan bir düşkünlük oldu bana yani. Ama asla az etmediler. Maalesef insanlarında çoğu böyle, nankör. Sen iyi davrandıkça, fedakarlık yaptıkça, ben kimmişim oluyorlar. Mesafe koydukça bir ulaşamamazlık oluyor, kıymete biniyor. Hiç anlamıyorum, anlamayacağımda bu kafadakileri. Kim olursa olsun herkes haddini bilmeli. Benim abimde biraz gevşek, paraya da zayıf. En sonda ona ayar verdim. 2 sene olacak görüşmüyorum. Rest çektim. Gaddar mıyım, asla! Çok sevgi dolu,fedakar, özveriliyim,sahipleniciyim,merhametli ve hassasım. Şimdi sıra abimde yani. Şimdi yana yakıla beni arayacağı zamanı merakla bekliyorum, çünkü olması gereken bu, yanlışlarından dönerse tabi. Dönmezsede ne yapayım herkes yerinde sağolsun. (Birde altı üstü 2 kardeşiz. Çok üzücü)
Velhasıl kimse vazgeçilmez değil. Aile değiştirilemiyor ama bazı insanların bir formatlanması lazım. Özüne dönerse ne ala, dönmezse de elveda :)) Şımarıklığa, hoyaratça yaşamaya gerek yok, aklın yolu bir olmalı.
Ne çok yazıyorum ya, özet geçemiyorum. Ama o zamanda tam anlaşılmıyor.