Hata yaptım biliyorum..

ee tamam işte daha ne olsun. Konuşan konuşsun dursun. Tek hala ve abinin bakış açısı sorunu kaldı (babayı tam bilmiyorum) o da değişir mi bilinmez. Salla o zaman canım:))))
Babam yok . Annem var bi tek:)
Arkadasm da sey dedi halann seni istememesi erkek egemenliği ilk değil ki üzülüyorsun dedi ayrıca ev senn bugun olmasa yarın iskan çıkınca satar baska yerden alırsın dedi . Ben senn yerinde olsam tek kelime muhatap olmam yani küsmem ama sıcakta davranmam . Konusurm ama öylesine dedi ve çeyizimi de kendim alırım annem haricinde halam ve abimden 1iğne sokmam evime dedi . İlla almak isteyecekler aldım yada nişanlm annem aldı de dedi yada bşy mi aldı ya parasını ya karşılığını ver dedi .. kendi hayatına kendi mutluluğuja bak dedi suratlarına gül dedi nasılsa ev senn tapu senn

ya temmuzda nişanım olacak.
2yıllık bir birlikteliğimiz var.. Ev ile ilgili problemm var. yani kısacası kız evlat erkek evlat modu..İstenmiyorum .. Butun haklar abime. .
Babalar gununde halamla dertleşirtik bozuldum iyice.. Halama göre butun paralar abime benm olanda .. ben buruma bozuldum daha doğrusu tuhafıma gitti alındım.. ses tonumdan nişanlanacagım adam anladı bende konusacak kimsem yok dayanamadım anlattım. sen bozma moralini fln diye teselli etti şuan kimseye bşy deme bozma kimseyle aranı zamanı gelecek herseyın dedi. bende dayanaadım ona biliyorum evlenirsek bunu önüme sunacaksın dedim o da saçmalama biz biriz sen bana derdini anlattın bir oldugumuz için fln dedi. ama tek dertleşeceğim insan o ne yapacagımı şaşırdım.. halamdan soğudum abimden de öyle.. ama istiyorum ki evleneceğim adam böyle olmasın.. çok geç artık..
Ailenizin dusuncesine cok uzuldum ben evlenirken aileme sizden mal hak talebinde bulunmak istemiyorum diye direttim annem ve babam erkek kardesine ne duserse sanada o olacak sen almazsan torunumun ustune olacak erkek diye kardrsinemi yedireceksin demislerdi valla gurur duyuyorum dusunce yapilarina suan

Arkadasm da sey dedi halann seni istememesi erkek egemenliği ilk değil ki üzülüyorsun dedi ayrıca ev senn bugun olmasa yarın iskan çıkınca satar baska yerden alırsın dedi . Ben senn yerinde olsam tek kelime muhatap olmam yani küsmem ama sıcakta davranmam . Konusurm ama öylesine dedi ve çeyizimi de kendim alırım annem haricinde halam ve abimden 1iğne sokmam evime dedi . İlla almak isteyecekler aldım yada nişanlm annem aldı de dedi yada bşy mi aldı ya parasını ya karşılığını ver dedi .. kendi hayatına kendi mutluluğuja bak dedi suratlarına gül dedi nasılsa ev senn tapu senn
Aynen arkadaşın işi çözmüş zaten. Aferin o arkadaşa :)))) Nerelerden nerelere geldik, meğer olumsuz baktığın kadar değilmiş olaylar. Herşey senin lehinde görünüyor. Hala da haddini bilsin, abi de, ben halalarımla görüşmüyorum, neyim eksildi, huzurum arttı :D Küçüklüğümden beri hep itip kaktılar, soğuk davrandılar. Ele yaptıklarını bana yapmadılar. 20li yaşlara gelince önce mesafe koydum, sonrada tamamen ilişkiyi kestim. Şimdi kaç yıldır her fırsatta benimle görüşebilmek için can atıyorlar. Numaramı bile vermedim onlara. Annemlere gelince, anneme hadi arada bir görüşelim özledik diyorlar. Uzaktan hayranlıkla bakıyorlar ve söylüyorlarda. Sonradan bir düşkünlük oldu bana yani. Ama asla az etmediler. Maalesef insanlarında çoğu böyle, nankör. Sen iyi davrandıkça, fedakarlık yaptıkça, ben kimmişim oluyorlar. Mesafe koydukça bir ulaşamamazlık oluyor, kıymete biniyor. Hiç anlamıyorum, anlamayacağımda bu kafadakileri. Kim olursa olsun herkes haddini bilmeli. Benim abimde biraz gevşek, paraya da zayıf. En sonda ona ayar verdim. 2 sene olacak görüşmüyorum. Rest çektim. Gaddar mıyım, asla! Çok sevgi dolu,fedakar, özveriliyim,sahipleniciyim,merhametli ve hassasım. Şimdi sıra abimde yani. Şimdi yana yakıla beni arayacağı zamanı merakla bekliyorum, çünkü olması gereken bu, yanlışlarından dönerse tabi. Dönmezsede ne yapayım herkes yerinde sağolsun. (Birde altı üstü 2 kardeşiz. Çok üzücü)

Velhasıl kimse vazgeçilmez değil. Aile değiştirilemiyor ama bazı insanların bir formatlanması lazım. Özüne dönerse ne ala, dönmezse de elveda :)) Şımarıklığa, hoyaratça yaşamaya gerek yok, aklın yolu bir olmalı.

Ne çok yazıyorum ya, özet geçemiyorum. Ama o zamanda tam anlaşılmıyor.

Eşimle konuşuruz. Sonra unuturuz. Kimse kimsenin yüzüne birşey vurmaz bizde.
Normal evliliklerde öyle olumsuz sonradan önüne getirme olmuyor canim.

Eşimle konuşuruz. Sonra unuturuz. Kimse kimsenin yüzüne birşey vurmaz bizde.
Normal evliliklerde öyle olumsuz sonradan önüne getirme olmuyor canim.
çok sevındım canım Allah bozmasın ağzınızın tadını.. Ne bileyim hep öyle diyorlar ya hemde herkes çok az insan senn gibi söyledi bende bir bildikleri vardır dedim. .

Aynen arkadaşın işi çözmüş zaten. Aferin o arkadaşa :)))) Nerelerden nerelere geldik, meğer olumsuz baktığın kadar değilmiş olaylar. Herşey senin lehinde görünüyor. Hala da haddini bilsin, abi de, ben halalarımla görüşmüyorum, neyim eksildi, huzurum arttı :KK70: Küçüklüğümden beri hep itip kaktılar, soğuk davrandılar. Ele yaptıklarını bana yapmadılar. 20li yaşlara gelince önce mesafe koydum, sonrada tamamen ilişkiyi kestim. Şimdi kaç yıldır her fırsatta benimle görüşebilmek için can atıyorlar. Numaramı bile vermedim onlara. Annemlere gelince, anneme hadi arada bir görüşelim özledik diyorlar. Uzaktan hayranlıkla bakıyorlar ve söylüyorlarda. Sonradan bir düşkünlük oldu bana yani. Ama asla az etmediler. Maalesef insanlarında çoğu böyle, nankör. Sen iyi davrandıkça, fedakarlık yaptıkça, ben kimmişim oluyorlar. Mesafe koydukça bir ulaşamamazlık oluyor, kıymete biniyor. Hiç anlamıyorum, anlamayacağımda bu kafadakileri. Kim olursa olsun herkes haddini bilmeli. Benim abimde biraz gevşek, paraya da zayıf. En sonda ona ayar verdim. 2 sene olacak görüşmüyorum. Rest çektim. Gaddar mıyım, asla! Çok sevgi dolu,fedakar, özveriliyim,sahipleniciyim,merhametli ve hassasım. Şimdi sıra abimde yani. Şimdi yana yakıla beni arayacağı zamanı merakla bekliyorum, çünkü olması gereken bu, yanlışlarından dönerse tabi. Dönmezsede ne yapayım herkes yerinde sağolsun. (Birde altı üstü 2 kardeşiz. Çok üzücü)

Velhasıl kimse vazgeçilmez değil. Aile değiştirilemiyor ama bazı insanların bir formatlanması lazım. Özüne dönerse ne ala, dönmezse de elveda :)) Şımarıklığa, hoyaratça yaşamaya gerek yok, aklın yolu bir olmalı.

Ne çok yazıyorum ya, özet geçemiyorum. Ama o zamanda tam anlaşılmıyor.
muhtemelen bende de öyle olacak.. senin adına da üzüldüm ama öyle olması gerekiyorsa öyle olmalı yapacak bişy yok. arkadasımn dediği mantıklı evet ama bunda da bi bahane bulup beni suçlayacaklar :D yok efendm hiçbir şey aldırmadı vs vs. diyecekler dedim. desinler dedi sende ya cvp verme suratlarına bak gül geç yada nişanlım aldı de bırak o aldı bilsinler .. suratlarına bakıp gülüp geçersen anlarlar merak etme. Hem sessizsin hem değilsin cvbı bu .. evlendıkten sonra da kişye göre şerbet verirsin dedi halan mı gelmek istedi müsait olmayıver dedi 2 oluyosan 8 olma musait ddi sana bağlı ama annen aradığında da dedi hep gelsin dedi. kendni onlardan mahrum etmiş olursun dedi. hepsi bu..yani küs değilsin ama soğuksun kısacası bu. Kocanla Annene göster sıcaklığını dedi geri kalanlar hak etmıyor..

Rahmetli annemin dediği hep olurdu. Güzel günlerinde ne anlatırsan kötü günlerinde sana sunulur bu. Bir daha yapma. Kesinlikle öyle oluyor. Kırk yıllık kocalar bile yapıyor. Bakma şimdi öyle dediğine.

Bu senle ailenin bir durumu. Ona anlatınca durumunda düzelme mi olacak sandın. Her şeyini de sesine yansıtma.
Bunlar ileride sana yol su elektirik olarak geri dönecek.

Şu es adaylarınıza daha aıle olmadan boyle sırlar vermeyın.Sonra sızın adınıza kın tutmaya baslıyorlar.

umarım o evi de abinize vermezsiniz, diğer konunuzu hatırladım da.
hakkınızı arayamayacak bir profil çiziyorsunuz, burada yazdıklarınızdan yola çıkıyorum.
Oranın kirası da abinize gidiyor değil mi?
abinize de ayrıca başka bir ev kalmadı mı? onların kendi evleri yok mu??

çok sevındım canım Allah bozmasın ağzınızın tadını.. Ne bileyim hep öyle diyorlar ya hemde herkes çok az insan senn gibi söyledi bende bir bildikleri vardır dedim. .
Abartmamak lazim tabiki. Ama ne hissediyorsan söyle sonra unut. Oda soylesinonu da unut. Yoksa robot oluruz

Ailenizle ilgili mevzuları anlatmayın, ailenizi kötülemeyin. Hayat bu yarın birgün iyi olursunuz aileniz olduğu için unutup kin tutamazsınız ama eşiniz asla unutmaz içten içten bilenir...

Ailenizle ilgili mevzuları anlatmayın, ailenizi kötülemeyin. Hayat bu yarın birgün iyi olursunuz aileniz olduğu için unutup kin tutamazsınız ama eşiniz asla unutmaz içten içten bilenir...
ailemi silemem belki doğru ama artık iyi olma gibi bi durum yok. Ben 33 yasındayım sanırım en son işe başlarken bi ailem vardı o da 17 yasımda falandım :) sonra dedim ki fedakarlık yapayım yuk olmayayım fln filan ama hep dışlanan ben oldum yani Annem haricinde bi Ailem yok.. evet belkide anlatmam doğru değil bazı arkadaslar aramızda ki ilişkiyle alakalı söylediğinz gibi olmadıgını yazmış hee istisnadır bilemem haklı olabilirsiniz insanoğlu bu yapmam etmem der deriz şimdi. hep diyorum benm ailem böyle ki ailem genel oldugu için söyluyorum Annemden baska kimsem yok.. el evine gittiğimde farklı davranmasa da olur ailem yapmış elin hakkı derim yabancılık cekmem duyguya :)

ya temmuzda nişanım olacak.
2yıllık bir birlikteliğimiz var.. Ev ile ilgili problemm var. yani kısacası kız evlat erkek evlat modu..İstenmiyorum .. Butun haklar abime. .
Babalar gununde halamla dertleşirtik bozuldum iyice.. Halama göre butun paralar abime benm olanda .. ben buruma bozuldum daha doğrusu tuhafıma gitti alındım.. ses tonumdan nişanlanacagım adam anladı bende konusacak kimsem yok dayanamadım anlattım. sen bozma moralini fln diye teselli etti şuan kimseye bşy deme bozma kimseyle aranı zamanı gelecek herseyın dedi. bende dayanaadım ona biliyorum evlenirsek bunu önüme sunacaksın dedim o da saçmalama biz biriz sen bana derdini anlattın bir oldugumuz için fln dedi. ama tek dertleşeceğim insan o ne yapacagımı şaşırdım.. halamdan soğudum abimden de öyle.. ama istiyorum ki evleneceğim adam böyle olmasın.. çok geç artık..

Bütün haklar nasıl abinize onu anlamadım? Evlenince kanuni olarak tüm haklarınızı talep edin. Zaten size böyle davranan bir aileden de çok şey beklemeyin.

Bütün haklar nasıl abinize onu anlamadım? Evlenince kanuni olarak tüm haklarınızı talep edin. Zaten size böyle davranan bir aileden de çok şey beklemeyin.
o cümle de demek istediğim halam tarafında bütün haklar abime.. Yani ona göre abimin olmalı anlamnda düşünce öyle.. Cahil kafası değişmez. .
çok bşy beklemiyorum zaten .. Tanıyorum evde herkesi :)
Şimdi çeyizimi almak isteyecekler ve ooo evlenirken çok yardım ettik hesabı olacak öyle diyecekler millete :))
tencere takımımı , yemek takımımı alacaklar :D yardım ettik , babalık yaptım olacak. .

Back
X