- 21 Ocak 2009
- 343
- 73
- 643
Lütfen yargılamayın ve yadırgamayın beni yaptıklarımda bir yanlış vardı ama sadece en başta. 1-2 ay önce netten biriyle konuşmaya başladım sadece konuşma ama sonra telefondan devam ettik her akşam en az 1 saat . Belliki çıta olarak benden çok çok üstteydi . Elit ve kültürlüydü bayaa bayaa hoşlanıyordm ondan bildiğiniz çünkü çok maneviyatçı GİBİydi. Kuzenime anlattım onu sen i harcar. onun için ne ki dedi . Bizim için önemli namus dedi . Kötü düşünüyor diye düşündüm ve ne olacaksa olsun dedim gittm görüştüm. 5 dk geçti üstünde takım elbise vardı ya bi teklifte bulunucam dedi üstümdekileri değişeyim bize gidelim mi ? Hayır dedim ısrar etti iyi peki dedim kapıda beklerim. Neyse gittik kediyi sev gel dedi ya girdim içeri (şimdi salak mı bu diye düşünüyorsnuz evet öyleyim) salona mı geçiyoruz dedim ? gel odama telefonunu sarja takalım dedi gittim oturabilirsin yataga dedi oturdum. Öpmeye başladı uzak durdum sarıldı ittirdim. Ama nasıl aşığım resmen dökülüyorum öptü beni dudağımdan izin verdim evet ama sevdiğim için amacı ilerisiydi belliki ama izin vermedim. Ağladım seni seviyorum dedim tepki vermedi. Çok kötüyüm beni kullandığını bile bile sırf onu sevdiğim için öpmesine izin verdim ama seviyordum
bir yandan sevgilim olmadığı için vicdan azabı içerisindeyim. çıkmazdayım çok çıkmzdayım