Hata yaptım mı yapmadım mı bilemiyorum . Nolur bir akıl verin ?

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Lütfen yargılamayın ve yadırgamayın beni yaptıklarımda bir yanlış vardı ama sadece en başta. 1-2 ay önce netten biriyle konuşmaya başladım sadece konuşma ama sonra telefondan devam ettik her akşam en az 1 saat . Belliki çıta olarak benden çok çok üstteydi . Elit ve kültürlüydü bayaa bayaa hoşlanıyordm ondan bildiğiniz çünkü çok maneviyatçı GİBİydi. Kuzenime anlattım onu sen i harcar. onun için ne ki dedi . Bizim için önemli namus dedi . Kötü düşünüyor diye düşündüm ve ne olacaksa olsun dedim gittm görüştüm. 5 dk geçti üstünde takım elbise vardı ya bi teklifte bulunucam dedi üstümdekileri değişeyim bize gidelim mi ? Hayır dedim ısrar etti iyi peki dedim kapıda beklerim. Neyse gittik kediyi sev gel dedi ya girdim içeri (şimdi salak mı bu diye düşünüyorsnuz evet öyleyim) salona mı geçiyoruz dedim ? gel odama telefonunu sarja takalım dedi gittim oturabilirsin yataga dedi oturdum. Öpmeye başladı uzak durdum sarıldı ittirdim. Ama nasıl aşığım resmen dökülüyorum öptü beni dudağımdan izin verdim evet ama sevdiğim için amacı ilerisiydi belliki ama izin vermedim. Ağladım seni seviyorum dedim tepki vermedi. Çok kötüyüm beni kullandığını bile bile sırf onu sevdiğim için öpmesine izin verdim ama seviyordum :( bir yandan sevgilim olmadığı için vicdan azabı içerisindeyim. çıkmazdayım çok çıkmzdayım

Çooooookkk ucuz atlatmışsın

Başına birşey gelseydi ne olacaktı, sadece sevişmekten bahsetmiyorum

Adam manyak olsa, sana bir şey yapsa ne olacaktı

Sevgilin yoksa yok kimse ölmez bundan, tanımadığın insanların peşine gitme

Bunun manyağı var, organ ticareti yapanı var,uyuşturucusu var, kadın satıcısı var var da var, deli misin kalkıp evine gidiyosun

Verilmiş sadakan varmış, bir daha yapma böyle şeyler, uzak dur

Çooooookkk ucuz atlatmışsın

Başına birşey gelseydi ne olacaktı, sadece sevişmekten bahsetmiyorum

Adam manyak olsa, sana bir şey yapsa ne olacaktı

Sevgilin yoksa yok kimse ölmez bundan, tanımadığın insanların peşine gitme

Bunun manyağı var, organ ticareti yapanı var,uyuşturucusu var, kadın satıcısı var var da var, deli misin kalkıp evine gidiyosun

Verilmiş sadakan varmış, bir daha yapma böyle şeyler, uzak dur

Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum :(

Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum :(

toyluk dıılde ıyı nıyetlısın herkesı kendın gıbı ıyı zannedıyosun safsın:)24 yasındayım bendede var aynı huy ama bır müsibet bın nasıhatten ıyıdır derler bu kulagına kupe olsun bıdaha yapma:34:

Verilmiş sadakınız varmış ya başınıza daha kötü bir olay gelseydi ne olacaktı.Seni yargılamak için sormuyorum ama neden tanımadıgın bir insanın peşinden gidiyorsun.

Kaç yaşındasın merak ettim bir daha dikkatli ol böyle tuzaklara düşme.

Verilmiş sadakınız varmış ya başınıza daha kötü bir olay gelseydi ne olacaktı.Seni yargılamak için sormuyorum ama neden tanımadıgın bir insanın peşinden gidiyorsun.

Kaç yaşındasın merak ettim bir daha dikkatli ol böyle tuzaklara düşme.

18 ama hala ağlıyorum çok aptalım onu seviyorum

Ahhhh be ablacım,yat kalk dua et kurtulduğun için.

Öldürmeyeceğini biliyordum zaten işin şakasıydı ama öldürse canım böyle yanmazdı aptal gibi seviyorum onu adam resmen çapkının önde gideni resmen yokluktan bana birşeyler yapıcaktı . o benim için özel ama ben onun için sıradanım. bu beni mahvetti :S

18 ama hala ağlıyorum çok aptalım onu seviyorum
18 mi daha çok küçüksün arkadaşım sevgilim yok diye üzülme senin yapacagın tek şey derslerine odaklanmak.Rabbim seni annene,babana bağışlamış bir dakiki sefere daha dikkatli olursun.Telefon numarasını engelle yada hattını değiştirmeyi unutma.

verilmi$ sadakan varmi$$$:53:
sonunda birlikde oldum yazican sandim ama munneveri okudukdan sonra birlikdede olsan ucuz kurtulmu$un dedim
adam resmen seni olumle tehdit etmi$ ,sen opmekden bahsediyprsun

cahillik toyluk masumiyet getiririr ama biraz gozunu aç nolur,anne baban seni sokakdami buldu, sana bi$ey olsa ,e kadar uzulurler
munevverin ailesini nasil yaniyor goruyorsundur

tuylerim diken diken oldu,benimde kizim var , Allahim korusun kotu niyetli insanlardan evlatlarimizi

:53::53::53:

Bu kadar saf olmayın, elbet sizi sevecek değer verecek kişiyi bulursunuz zamanı gelince. Ama bu adam amacını belli etmiş, bir de üstüne tehdit etmiş, daha da seviyorum diyorsunuz, bu nedir yahu? Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.

Son düzenleme:
hatan çok hemen tanımadan seviyorum ya bırak ne sevgiisi statüsü çekmiş seni adam belli ne mal olduğu ayrıca bi daha öyle şap hemen buluşma tanı en az 6-7 ay görüş sanaldansa anca öyle adam seni ya mahvetseydi zorla korumuş Allah seni

bu cümleyi duyup nasıl sakin kalabıldın?

adam iltifat etmemiş ki toy olmakla ne alakası var acık acık tehdıt etmiş...

arkadaşım sen şu cümleleri buraya yazdığına dua et bence otur kalk...

Rabbim kurtarmış seni,bende 18im canım..
Toy değilsin aslında,iyi niyetlisin:26:Üzme kendini,ucuz kurtuldum diye şükret:26:

Şu yazın benim tüylerimi ürpetti.
Uzak dur böyle manyaklardan,asla konuşmayın
İnternette tanıştığın insana nasıl güveniyosun.

Günümüzde neler oluyor,hiçmi aklına gelmedi.

Son düzenleme:
Öldürmeyeceğini biliyordum zaten işin şakasıydı ama öldürse canım böyle yanmazdı aptal gibi seviyorum onu adam resmen çapkının önde gideni resmen yokluktan bana birşeyler yapıcaktı . o benim için özel ama ben onun için sıradanım. bu beni mahvetti :S

Normal bi'insan sence kıtır kıtır kesilip parçalanarak öldürülmüş bi'genç kızı öyle bi'anda dillendirir mi? Şakası yapılacak bi'şey mi.
Verilmiş sadakat varmış git başından çevir oku üfle bi'sadaka daha ver:26:

Son düzenleme:
ya$in daha çok kuçuk ..
artik ogrenmi$indir ama tandikda olsa bi erkegin evine yalnizken gitme ,hadi evine gittin odasina girme
tanimadigin erkegin evinin onunden geçme
sendeki tamamen cahil cesareti

unut o ki$iyi
derslerine çali$, okulunu oku ..hayatini kazan, ba$ka bi erkege muhtaç olmamak için ayaklarinin ustunde dur ..
sen onlarin pe$inden deil onlar senin pe$inden ko$sun aglasin ..

konu baslıgına da hata yaptım mı yapmadım mı bilemiyorum demişssin?

hata oldugunu anlaman için ne olması gerekiyor Allah aşkına aklını başına al..

aşık oldum aklım uctu gitti yok böyle bir dünya kendine gel lütfen canının kıymeti yok mu hiç

şu yazdiklarin bana trajikomik bir türk filmi gibi geldi....hasta görünüyorsun seni muane edeyim ,çikar üstünü dese neredeyse onu da yapacaksin :)aaa benim saf arkadaşim...nette tanidğin adamin evinde ne işin var...Allahtan canina ,namusuna bişi olmadi...sakin görüşme bir daha..nette de tanidiğin kişinin yanina gitme

Back
X