• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitmek üzere bana akıl verin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 ayda bir ilişki,sizi önemsemeyen bir adam.Siz hala etraftaki kadınlara mi suç atıyorsunuz:) yok çirkinceymiş,yok faceapp kullaniyormus,açmadığı yeri kalmamış bilmem ne.Kendinize gelin ya sizi ne baglar. Özgüven 0, ortada bir evlilik yok. Bu kadar mi degersizsiniz,bu adam sizi sevmiyor. Böyle evlilik olmaz
ben kimseye suç atmadım neden çalışanı eşimi takip ediyor demedim zaten bunun aksine eşime söyledim takipten çıkar mısın diye benim çalışanı ile bir işim yok evet kızın instagram hesabındaki fotoğrafları ile kendi suratının hatta fiziğinin alakası yok bence bunu yapan insanın psikolojik sorunları vardır. Açmadığı yeri kalmamış evet her şeyin bir sınırı var nerede yaşıyorsunuz Allah aşkına biz buranın örf ve adetleri ile büyüdük kız fenomen manken oyuncu değil söylediğimin ve düşüncemin de arkasındayım kimseye git kapalı giyin demedim gayette kendimdeyim bu benim düşüncem kendi düşüncem için de sizin gibi insanlara hesap verecek değilim sanırım siz de faceApp leri kullanıyorsunuz bu kadar sinirlendiğinize göre bence kendiniz olun ya da kendinize gelin

ben kimseye suç atmadım neden çalışanı eşimi takip ediyor demedim zaten bunun aksine eşime söyledim takipten çıkar mısın diye benim çalışanı ile bir işim yok evet kızın instagram hesabındaki fotoğrafları ile kendi suratının hatta fiziğinin alakası yok bence bunu yapan insanın psikolojik sorunları vardır. Açmadığı yeri kalmamış evet her şeyin bir sınırı var nerede yaşıyorsunuz Allah aşkına biz buranın örf ve adetleri ile büyüdük kız fenomen manken oyuncu değil söylediğimin ve düşüncemin de arkasındayım kimseye git kapalı giyin demedim gayette kendimdeyim bu benim düşüncem kendi düşüncem için de sizin gibi insanlara hesap verecek değilim sanırım siz de faceApp leri kullanıyorsunuz bu kadar sinirlendiğinize göre bence kendiniz olun ya da kendinize gelin
Sanane açmadığı yeri kalmamışmış. Sana mi soracak ? Örf adet diye bos yapiyorsun. Kimsenin giyimini elestiremezsin,sen kendi kocani elestir, daha cok sey yazarim ama degmez.Benim faceappa ihtiyacım yok,olsa da seni ilgilendirmez :) hala eleştiri peşindesin,bunlar hep işsizlikten. O kız seni takip etmiyor, sen kızı takip ediyorsun, ne giymiş etmiş diye ;) o kadar dar bir pencereden bakıyorsun ki hayata bunları yasamanı normal karşılıyorum. Kendinize gelin diye bana değil, kocana hesap soracaksın. Burada konu acan sensin, ben değil

Sanane açmadığı yeri kalmamışmış. Sana mi soracak ? Örf adet diye bos yapiyorsun. Kimsenin giyimini elestiremezsin,sen kendi kocani elestir, daha cok sey yazarim ama degmez.Benim faceappa ihtiyacım yok,olsa da seni ilgilendirmez :) hala eleştiri peşindesin,bunlar hep işsizlikten. O kız seni takip etmiyor, sen kızı takip ediyorsun, ne giymiş etmiş diye :KK66: o kadar dar bir pencereden bakıyorsun ki hayata bunları yasamanı normal karşılıyorum. Kendinize gelin diye bana değil, kocana hesap soracaksın. Burada konu acan sensin, ben değil
Ben kimseyi eleştirmedim yargılamadım bence doğru değil bunu bile söyleyemeyecek miyiz ben kendi kocamı eleştiriyorum zaten okuduğun üzere ben kıza bir şey söylemiyorum söylemek istesem gider suratına söylerim neden ekledi demiyorum zaten eşime diyorum anlattım ama okuduğunu anlama konusunda bir sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum zaten kocama hesap soruyorum tekrar ediyorum KIZA BİR ŞEY DEMEDİM aaaaa bir garipsiniz vallahi ilkokul öğretmeni iken böyle anlatırdım dersleri bana neresini ne kadar açacağını sorsun da demedim herkes istediğini yapsın ben de açığım zaten açmadığı yeri kalmamış evet bence yanlış filtre kullanmak yanlış olmadığı gibi gözükmesi yanlış bunları yapanın bence psikolojik sorunları vardır beni ilgilendirmez ben zaten kocama söyledim kocamla uğraşıyorum kızla da ailesi uğraşsın BENCE YANLIŞ evet takip ediyorum tabiki kocam kime bakıyor bakmıyor benim kıskanmam gayet normal herhalde bakacağım bunun özgüvensizlikle ilgisi yok herkes kocasını kıskanır ama siz benim yaşadıklarımla beni vuruyorsunuz aklınızca inşallah siz bunları yaşamazsınız gerçekten aşık oldum evlendim çok sevdim sabrettim başıma bunlar geldi Allah başınıza vermesin de siz yaşamayın hiçbir kadın da yaşamasın naçizane tavsiyem lütfen bol bol kitap okuyun

Kimin ne giydiği sizi ilgilendirmez. Örf ve adetler herkesin hayatı için geçerli değil. Psikolojik sorunları da uzmanlar tespit etsin bir zahmet.

Kimin ne giydiği sizi ilgilendirmez. Örf ve adetler herkesin hayatı için geçerli değil. Psikolojik sorunları da uzmanlar tespit etsin bir zahmet.
Evet hepsine bence yazdım zaten bence yanlış bence psikolojik bir sıkıntısı var bence örtf ve adetler uygun değil hepsini belirttim

Ben kimseyi eleştirmedim yargılamadım bence doğru değil bunu bile söyleyemeyecek miyiz ben kendi kocamı eleştiriyorum zaten okuduğun üzere ben kıza bir şey söylemiyorum söylemek istesem gider suratına söylerim neden ekledi demiyorum zaten eşime diyorum anlattım ama okuduğunu anlama konusunda bir sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum zaten kocama hesap soruyorum tekrar ediyorum KIZA BİR ŞEY DEMEDİM aaaaa bir garipsiniz vallahi ilkokul öğretmeni iken böyle anlatırdım dersleri bana neresini ne kadar açacağını sorsun da demedim herkes istediğini yapsın ben de açığım zaten açmadığı yeri kalmamış evet bence yanlış filtre kullanmak yanlış olmadığı gibi gözükmesi yanlış bunları yapanın bence psikolojik sorunları vardır beni ilgilendirmez ben zaten kocama söyledim kocamla uğraşıyorum kızla da ailesi uğraşsın BENCE YANLIŞ evet takip ediyorum tabiki kocam kime bakıyor bakmıyor benim kıskanmam gayet normal herhalde bakacağım bunun özgüvensizlikle ilgisi yok herkes kocasını kıskanır ama siz benim yaşadıklarımla beni vuruyorsunuz aklınızca inşallah siz bunları yaşamazsınız gerçekten aşık oldum evlendim çok sevdim sabrettim başıma bunlar geldi Allah başınıza vermesin de siz yaşamayın hiçbir kadın da yaşamasın naçizane tavsiyem lütfen bol bol kitap okuyun
Bana ders verecek eğitimde değilsindir emin ol, yazmista yazmis ardindan bol bol kitap okuyuna baglamis, kel alaka:) Kızın ne giydiği umrunuzda değilse, bunu ne diye belirtiyorsunuz. Filtre kullanmasina kadar yorumluyorsunuz, o filtreli kizi bile kıskanıyorsunuz.Bunu belirtmenin ne anlami var. Guzellik gorecelidir, sizin begenmediginizi kocaniz begenebilir. Aldatmada tipin ne onemi var. Cirkin ya da guzel, Ayse ya da Fatma onemsiz. " çirkince ama instagramında açmadığı yeri kalmamış bir de faceapp sağolsun tabiki çık takipten dedim çıkmadı şaka ile karışık sonraki gün tekrar söyledim ben istesem işten bile kovman lazım dedim " şu yazdiklariniz nasıl bir karakter olduğunuzu belli ediyor, kendinizi geliştirin her yönden:KK66:

Ben sadece düşük libido ile adam neden takip peşinde onu anlamadım.
Aldatmaya çalışsa nasıl aldatacak. Üç ayda bir kuşu öten adam.

Sizin evliliğiniz bitmeli zaten. Nasıl bir yardım bekliyorsunuz bizden? BEn sanmıyorum ki boşanasınız. İlk günden beri böyleymiş 7 koca sene çalıştınız mı, boşanmak için hazırlık yaptınız mı? Hayır yapmadınız. Şimdi bahaneniz kpss çalışmak. Bir ihtimal atanırsanız kesin boşanacak mısınız? Sınava çalışıyormuşsunuz ya noktalama işaretleri, paragraf bınlara biraz daha ağırlık verin bence. İnsanların şahsi instagram hesapları hakkında yazdığınız yorumlar da çok çirkin

İşte senin tabirinle her tarafını açmakta o kızın düşüncesi.
Bayılıyorum kendine gelince bu benim fikrim,benim düşüncem diye konuşup çifte standart yapan insanlara ya.

giyimini görünüşünü filtresine kadar aşağıladığınız birinden neden kıskanıyorsunuz kocanızı? hani zaten size göre beş para etmez bi kadın ya?
adamın bir dövmediği kalmış boşanmak için ne yapmasını bekliyorsunuz daha?

Kızlar 7 senelik evliyim bir de evladım var nereden başlasan bilemiyorum her ay başka bir olayı var benim kocamın ilk sene benden gizlediği evlendikten sonra öğrendiğim yüklü miktarda borcunu öğrendim üzüldüm çok sevdiğim için düğün takılarımı parmağımdaki alyansıma kadar verdim ödedi borcunu daha sonra sosyal medyasından kızlarla konuşmalarını yakaladım yeni doğum yapmıştım affettim bu arada eşimin evlendiğimiz günden beri cinsel isteksizliği var 3 ayda bir birlikte oluruz bunun için önce annemin büyü yaptığını ondan isteksiz olduğunu söyledi daha sonra ben maalesef küçükken bir istismara maruz kaldım akrabam yüzünden o akraba ile neden görüşmediğimi sorduğunda yaşadığımı onunla paylaşmıştım daha sonra ben istismara uğradığım için bana yaklaşamadağını bu yüzden isteksiz olduğunu söyledi bana zarar veriyor gibi hissediyormuş ben zaten isteksizliğine hiç takılmamıştım onu o kadar seviyordum ki benim için önemli bile değildi yeterli mi sandınız hayır yetmedi dahası da oldu bir gün evim dağınık diye beni terketti bu süreçte sosyal medyasına bir sürü kız ekleyip konuşmuş aylarca evine gelmedi sonra pişman oldu geri döndü son dedim son kez deneyeceğim evine geldi telefonuna şifre koymuş sinir krizi geçirdim evde sonra kaldırdı ama yetmedi bu gün bana öyle bir laf etti ki… çalışanlarını aslında kadınları takip etmesini istemediğimi söyledim özellikle bir kız gözüme çok battı aslında çirkince ama instagramında açmadığı yeri kalmamış bir de faceapp sağolsun tabiki çık takipten dedim çıkmadı şaka ile karışık sonraki gün tekrar söyledim ben istesem işten bile kovman lazım dedim (ihsan adında akrabamız kadın çalışanı yüzünden evliliği bozuluyordu kadın çalışanı da yalancı yapışkan bir kadın eşi ısrar etmesine rağmen çıkartmadı işten çok sıkıntılar yaşadı o dönem kocam kesin aralarında ilişki var o yüzden çıkartmıyor işten demişti) dedi ki ben ihsanı şimdi anlıyorum. kafamdan aşağı kaynar sular döküldü çok uzun yazdım ama bunlar yaşadıklarımın yarısı bile değil elimde avucumda hiçbir şey yok ne param ne altınım her şeyimi verdim ayrılsam nasıl ayakta duracağım bilmiyorum neden böyle yapıyor kahroluyorum
Çocuk ve siz kaç yaşındasınız

Sizin evliliğiniz bitmeli zaten. Nasıl bir yardım bekliyorsunuz bizden? BEn sanmıyorum ki boşanasınız. İlk günden beri böyleymiş 7 koca sene çalıştınız mı, boşanmak için hazırlık yaptınız mı? Hayır yapmadınız. Şimdi bahaneniz kpss çalışmak. Bir ihtimal atanırsanız kesin boşanacak mısınız? Sınava çalışıyormuşsunuz ya noktalama işaretleri, paragraf bınlara biraz daha ağırlık verin bence. İnsanların şahsi instagram hesapları hakkında yazdığınız yorumlar da çok çirkin
Merhaba hanımefendi burası bir site çok komiksiniz doğrusu makale yazmıyorum ben geçen sene 84 ile atanamadım gerçekten atanamayan insanlar hakkınızda bir bilginiz yok sanıyorum arkamda kimsem yok neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle yazarsınız gerçekten bunu üzülerek yazıyorum hoşunuza gider ya da gitmez ben böyle düşünüyorum

giyimini görünüşünü filtresine kadar aşağıladığınız birinden neden kıskanıyorsunuz kocanızı? hani zaten size göre beş para etmez bi kadın ya?
adamın bir dövmediği kalmış boşanmak için ne yapmasını bekliyorsunuz daha?
Ben öyle bir şey demedi hanımefendi bir yerlerinizden uydurup çarpıtmayın yorum için teşekkürler beklemiyorum zaten

Bana ders verecek eğitimde değilsindir emin ol, yazmista yazmis ardindan bol bol kitap okuyuna baglamis, kel alaka:) Kızın ne giydiği umrunuzda değilse, bunu ne diye belirtiyorsunuz. Filtre kullanmasina kadar yorumluyorsunuz, o filtreli kizi bile kıskanıyorsunuz.Bunu belirtmenin ne anlami var. Guzellik gorecelidir, sizin begenmediginizi kocaniz begenebilir. Aldatmada tipin ne onemi var. Cirkin ya da guzel, Ayse ya da Fatma onemsiz. " çirkince ama instagramında açmadığı yeri kalmamış bir de faceapp sağolsun tabiki çık takipten dedim çıkmadı şaka ile karışık sonraki gün tekrar söyledim ben istesem işten bile kovman lazım dedim " şu yazdiklariniz nasıl bir karakter olduğunuzu belli ediyor, kendinizi geliştirin her yönden:KK66:
yazmışta yazmışsınız yine okudum da anladığım şu ki ben böyle kıskanç bir kadınım kötü niyetliyim insanları da giyimine göre yargılıyorum velevki bir paragraf ile bunu anladınız bir de benim aldatılırsam bunu da hakettiğimi ima ediyorsunuz önyargı kızgınlık ve öfke dolusunuz aşağılayıcı tavırlarınız da beni güldürdü

Merhaba hanımefendi burası bir site çok komiksiniz doğrusu makale yazmıyorum ben geçen sene 84 ile atanamadım gerçekten atanamayan insanlar hakkınızda bir bilginiz yok sanıyorum arkamda kimsem yok neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle yazarsınız gerçekten bunu üzülerek yazıyorum hoşunuza gider ya da gitmez ben böyle düşünüyorum

Noktalama işareti, paragraf sadece makalede kullanılır mı sanıyorsunuz? 7 senedir kocanız aynı. 7 senedir atanmaya mı uğraşıyorsunuz? Senelerdir aynı olan bu gidişatta kendinize yeni bir hayat kurmak için bir şey yapmamışsınız. Neler yaşadığınızın tamamını elbette bilemem yazdığınız kadarına hakimim. Boşanmak gibi bir niyetiniz olduğunu düşünmüyorum

Ben öyle bir şey demedi hanımefendi bir yerlerinizden uydurup çarpıtmayın yorum için teşekkürler beklemiyorum zaten
İçini dökmek için yazmışsın buraya ama burda ekstra dert sahibi olmuşsun takma insanları bosver kendine ve çocuğuna he bir de sınavına odaklan eşine taviz verme boşanmak en iyisi olur senin için calisabiliyorsan gir bir işe ekonomik özgürlüğünün olması iyidir bence

Noktalama işareti, paragraf sadece makalede kullanılır mı sanıyorsunuz? 7 senedir kocanız aynı. 7 senedir atanmaya mı uğraşıyorsunuz? Senelerdir aynı olan bu gidişatı düzeltmek için bir şey yapmamışsınız. Neler yaşadığınızın tamamını elbette bilemem yazdığınız kadarına hakimim.
Evet 7 senedir uğraşıyorum neler yaşadığımı bilmiyosunuz hiçbir şey yapmadığım çıkarımını neden düşündünüz noktalamalara hakimin site içi gereksiz görüyorum Türkçede çok iyiyim düzeltmemi isterseniz eğer isterseniz anlatım bozukluğu çalıştırabilirim

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X