Hata yaptım mı yapmadım mı bilemiyorum . Nolur bir akıl verin ?

Çok yanlış anladınız adamın amacı YATMAKTI ve ben yatmadım . Böbrekte çalabilirdi haklısınız her türlü şeyi yapabilirdi evet ama yapmadı yaptığım hataydı ama isteği bedenimdi . Bana minnet etmeside yokluktandı . Karşıma kim çıktıysa ya evine davet etti ya da opturmediğim için terketti kendimi Bk gibi hissediyorum kelimenin tam anlamıyla Bk

Öptürmedin evine gitmedin diye terkeden adamın te cehennemin dibine kadar yolu var boşversene

Son düzenleme:
çok hatalısın tanımadığın bi adamın yatak odasına kadar giriyorsun evde ya başkaları da olsaydı sana tecavüz etselerdi yada istese o adam bunu tek başınada yapar zaten.başına herşey gelebilir canından olabilirsin,namusundan olabilirsin,aileni rezil edebilirsin lütfen bunları düşün o adamla telefonla dahi görüşme insanların özel görüntülerini çekip tehdit ediyorlar herşey var hayatın mahvolur akıllı ol lütfen

Öpüşmeye meraklı olduğumu falan mı sanıyorsunuz ? Evet olayın ciddiyetini kavrayamadım aptalım dedim zaten baştada. Canımı kurtardığım için şükrediyorum evet, adamla konuşmuyorum arkasınada düşmüyorum . Sadece çok kızıyorum kendime duygularıma yenildim diye :S

Canım senin yaşında kardeşim var inan çok üzüldüm ama şükret ki Allah seninle olmuş seni korumuş.
Cidden verilmiş sadakan varmış.
Şimdi ne kadar ağlasan da üzülsen de boş.
Bunu yaşaman gerekiyormuş yaşadın.
Hayatta bazı şeyleri yaşamadan öğrenemiyor insan maalesef keşke öğrenebilse.
Bu sana güzel bir ders olsun bundan sonra adımlarını sağlam at.
Sağlıcakla kal..

Lütfen yargılamayın ve yadırgamayın beni yaptıklarımda bir yanlış vardı ama sadece en başta. 1-2 ay önce netten biriyle konuşmaya başladım sadece konuşma ama sonra telefondan devam ettik her akşam en az 1 saat . Belliki çıta olarak benden çok çok üstteydi . Elit ve kültürlüydü bayaa bayaa hoşlanıyordm ondan bildiğiniz çünkü çok maneviyatçı GİBİydi. Kuzenime anlattım onu sen i harcar. onun için ne ki dedi . Bizim için önemli namus dedi . Kötü düşünüyor diye düşündüm ve ne olacaksa olsun dedim gittm görüştüm. 5 dk geçti üstünde takım elbise vardı ya bi teklifte bulunucam dedi üstümdekileri değişeyim bize gidelim mi ? Hayır dedim ısrar etti iyi peki dedim kapıda beklerim. Neyse gittik kediyi sev gel dedi ya girdim içeri (şimdi salak mı bu diye düşünüyorsnuz evet öyleyim) salona mı geçiyoruz dedim ? gel odama telefonunu sarja takalım dedi gittim oturabilirsin yataga dedi oturdum. Öpmeye başladı uzak durdum sarıldı ittirdim. Ama nasıl aşığım resmen dökülüyorum öptü beni dudağımdan izin verdim evet ama sevdiğim için amacı ilerisiydi belliki ama izin vermedim. Ağladım seni seviyorum dedim tepki vermedi. Çok kötüyüm beni kullandığını bile bile sırf onu sevdiğim için öpmesine izin verdim ama seviyordum :( bir yandan sevgilim olmadığı için vicdan azabı içerisindeyim. çıkmazdayım çok çıkmzdayım

Bu tipler kronik olarak netten kız düşürüp yatağa çivilerler arkadaşım..

Bırak öpüştüğün için vicdan azabı falan çekmeyi..Ne güzel işte yakışıklı bir adamı öptün, geçti gitti..Böyle düşün..
Lakin bir daha asla ve asla muhattap olma..
Yolda görsen yolunu değiştir..
Aman diyim..

Öpüşmeye meraklı olduğumu falan mı sanıyorsunuz ? Evet olayın ciddiyetini kavrayamadım aptalım dedim zaten baştada. Canımı kurtardığım için şükrediyorum evet, adamla konuşmuyorum arkasınada düşmüyorum . Sadece çok kızıyorum kendime duygularıma yenildim diye :S

Ablacığım asla seni yargılamıyoruz sadece uyarıyoruz.
Öpüşmeye meraklısın falan demiyoruz ki..
Sırf o niyetle sana yaklaşan kişilerden uzak dur ve üzülme diyoruz.

Çok yanlış anladınız adamın amacı YATMAKTI ve ben yatmadım . Böbrekte çalabilirdi haklısınız her türlü şeyi yapabilirdi evet ama yapmadı yaptığım hataydı ama isteği bedenimdi . Bana minnet etmeside yokluktandı . Karşıma kim çıktıysa ya evine davet etti ya da opturmediğim için terketti kendimi Bk gibi hissediyorum kelimenin tam anlamıyla Bk

18 yaşında karşına hep bu tipler çıkıyosa bi'yerde yanlış yapıyosun demektir tez vakit çevreni değiştir, arkadaş ortamına bi'bak illaki hatayı bulursun. Çevrende hep düzgün ailelerden gelen insanlar olursa emin ol bu tip aklı başka yerde olan seviyesiz insanlarla karşılaşmazsın. 18 yaşında netteki adamı ne yapacaksın çevrendekilerin suyu mu çıktı:26:

Ve lütfen bu adamı sevme. Şaka diye üstünü örtmeye çalıştığın şey korkunç bi'şey. Arama motoruna münevver cinayeti yaz oku bakalım kahkaha mı atıyosun yoksa tüylerin mi ürperiyo ölmek de ne var ki demişsin bakalım okuyunca da öyle kolay mı gelecek. Ben çok uzun zaman atlamamıştım o haberi şimdi böyle şakalara dahil edilmesi çok tuhaf cidden.

18 yaşında aklın bi'çok şeye erecek yaşta biraz gözünü aç ki ailen üzülmesin.

Ders oldu bana zaten . Teşekkür ederim herkese . Az çok içimi döktüm rahatladım.

Yemin ederim bu yaştaki kızların nelere heves ettiğini görünce bu dünyaya özellikle kız çocuk getirmekten bir kez daha korkuyorum. 81 doğumluyum ve yemin ederim biz sevdiğimiz çocuk gözlerimizin içine baktı diye mutluluktan havaya uçan "çocuklardık". Neyin acelesi bu ya. Daha çocuk olmadan, daha genç olmadan hemen kadın olmanın peşine düşüyosunuz. Sizin yaşınızdakilerin bazı şeylerin bilincinde olmadığınızı sanmıyorum. Hiçbiriniz köyde yetişmiş, gözü açılmamış saf kızlar değilsiniz. Ama maalesef yanlış insanlarla yanlış zamanlarda yaşayacağınız iki dakikalık zevkin nasıl tüm hayatınızı karartacağının farkında değilsiniz. 18 yaş çok küçük bir yaş değil. Sana yapabileceği binlerce şey vardı En basitinden O insan sana tecavüz edebilirdi, görüntülerini çekip bunlarla seni tehdit edip binlerce erkeğin kollarına atabilirdi. Bilmem anlatabildim mi? O zaman keşke öldürmüş olsaydı diye dua bile ederdin. O insanı hemen engelle, bir daha da asla ama asla netten tanıdığın bir insanla buluşma. Açık ve net.

ağzım açık kaldı resmen,kalbim çarptı sonu kötü olacak diye
Akıl istemişsin bütün ablaların kolları sıvamış sana gerekenleri söylemişler, hepsini al küpe yap her gün ayrı ayı kulağına tak. daha çok çok çok küçüksün,tadını çıkar, kıymetini bil...

Back
X