hata yaptım :(

avensis

hayat arkadaşım eşimmm
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
375
0
26
İstanbul
nişanlımla biz ayrı şehirlerdeyiz.
dün telefonla konusurken bır tartışmaya girdik ve ona çok agır bir laf soyledım :(
soyledıgım şeyi burdan paylaşamam :(
bana kırgın ve hala sinirli
ne yapmam lazım nasıl gonlunu alırım :(:14:

özür dile ve gerçekten pişman olduğunu hissettir...yani ne söylediğini bilmeden ancak bu kadar yorum yapabiliyorum:ssz:

nişanlımla biz ayrı şehirlerdeyiz.
dün telefonla konusurken bır tartışmaya girdik ve ona çok agır bir laf soyledım :(
soyledıgım şeyi burdan paylaşamam :(
bana kırgın ve hala sinirli
ne yapmam lazım nasıl gonlunu alırım :(:14:

:( çok üzüldüm ama olabilir böyle şeyler sölediğin şeyide yazmadığına göre baya kırıcı birşey:( biz ne desek boş cnm nişanlını sen tanıyorsun. bana kalırsa biraz bekle sakinleşsin

şuan kendıme bıle ınanıyorum
kişiliğine hakaret ettım soyledım evet ama şimdi çok pişmanım içim acıyor resmen :14:
sabah konustum ozur dıledım ama ozur dıleme benden dedi
ben sana boyle bırsey soylesem ne hıssedersın dıyınce ben ıyıce bır yerın dıbıne gırdım :14:

şuan kendıme bıle ınanıyorum
kişiliğine hakaret ettım soyledım evet ama şimdi çok pişmanım içim acıyor resmen :14:
sabah konustum ozur dıledım ama ozur dıleme benden dedi
ben sana boyle bırsey soylesem ne hıssedersın dıyınce ben ıyıce bır yerın dıbıne gırdım :14:

bende yapmştm böyle birşey:) sende adammısın kişiliksiz senden hiç birşey olmaz gibisinden laf etmiştim normalde bana hiç kırılmazdı dayanmazdı özürlerimi kbl etmedi ve oda bana dedi ben sana desem ne olrdu diye. ağladıımm tamam ağlama dedi kapattı. akşama kadar aramadım sakinlşssin diye akşam aradım öxrdiledm evlenme arifsndeyis ikmizde gerginiz özlüoyrm seni vs vs... yumusadı biraz . sonrada resmimi attım dudaklarımı büzüp beni affet diye:16: barışmıştık. üzülme sende böle bişiler yap sewio sonçta kıyamazki sana

bende yapmştm böyle birşey:) sende adammısın kişiliksiz senden hiç birşey olmaz gibisinden laf etmiştim normalde bana hiç kırılmazdı dayanmazdı özürlerimi kbl etmedi ve oda bana dedi ben sana desem ne olrdu diye. ağladıımm tamam ağlama dedi kapattı. akşama kadar aramadım sakinlşssin diye akşam aradım öxrdiledm evlenme arifsndeyis ikmizde gerginiz özlüoyrm seni vs vs... yumusadı biraz . sonrada resmimi attım dudaklarımı büzüp beni affet diye:16: barışmıştık. üzülme sende böle bişiler yap sewio sonçta kıyamazki sana

bende ona adam degılsın sen dedım :14:
ben hayatımda boyle bır kelıme kullanmadım hiç bunu nasıl sevdıgım adama dıyebıldım??? nasıl agzım vardı :14:
çok kızgın çokk

bende ona adam degılsın sen dedım :14:
ben hayatımda boyle bır kelıme kullanmadım hiç bunu nasıl sevdıgım adama dıyebıldım??? nasıl agzım vardı :14:
çok kızgın çokk

erkekler bazen gerçekten çok sinirlendiriyorlar ama bide şimdi nişan düğün telaşı stredi var özlemde var. düzelir bence kızması çok normal sen olsan belki daha büyük tepki verirdin. üzme kendini istemeden dediğini oda biliyordur eminim akşama kadar sakinleşir..

Back
X