• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım...

farklı bir fikir olarak seni deniyor da olabilir evlenmeyi düşünüyormuş evimin kadını çocuklarımın anası istanbula erkek arkadaşıyla gidebilir mi öğrenmek istemiştir belki :P bunu en iyi sen bilebilirsin biz seni onu ilişkinizi bilmiyoruz sonuçta

Evlenme teklifini nezaman etti ? Sen niye hala cevap vermedin cevap vermedigin teklife subatta kendi kendine nisan dusunmussun simdide kendi kendinr erteliyorsun :D kimsenin bhaberi yok sen bu cocugun ailesiyle kojustun mu ? Aileler konustumu ???
hayır konuşmadım ve konuşmadılar.

farklı bir fikir olarak seni deniyor da olabilir evlenmeyi düşünüyormuş evimin kadını çocuklarımın anası istanbula erkek arkadaşıyla gidebilir mi öğrenmek istemiştir belki :p bunu en iyi sen bilebilirsin biz seni onu ilişkinizi bilmiyoruz sonuçta

evet bu da olabilir. eğer öyleyse de ben buyum evet düşledim onunla gitmeyi . bunun için bitecekse bitirsin Allalaa

valla arkadaşım ben masumca düşünmüştüm zaten biz daha el ele tutuşan bi çift bile değiliz. ayrı odalarda kalırdık arkadaş gibi gündüz gezimizi gezer gece de odalara cekilirdik.

konunuz icin genel anlamda diyorum (2ay tanyıp evlilik dusunmek, sehir dısı gezisi, izin alıp almamak, subatta nisan vs)
ayaklarınız biraz yere bassın...

ayrıca daha elini bile tutmadıgınız biriyle sehirdısına basbasa cıkmayı ve aileden izin alabilecegini dusunmek... ilginc.

2 aydır biriyle görüşüyorum evlenme teklifi aldım. onu seviyorum gercekten. istediğim özellikleri taşıyor hemen hemen amaa bazen hayal kırıklığına ugruyorum bugün olduğu gibi. mesajlaşmalarımızı yazıyorum
-ben :canım istanbul çekti
- o : gidelim o zaman
-eveet
-haftasonu yeter mi gezmeye
- yetmez ki izin alamazsın dimi iş yerinden
-alırım cok mu canın cekti
-evet cok canım cekti ama olmayacaksa zorlama ozel sektör sonuçta ne olur ne olmaz
-anlatırım durumu

sonra gelecekten bahsettik o sordu balayında nereye gideriz falan diye
sonra tekrar sordu sen ciddimisin istanbula gitmekte yani sadece seninle ben mi dedi
ben: bizimkiler izin verirse, ama istemezsen gitmeyiz tabii
o : bizimkiler de izin vermez sadece ikimizin gitmesine
- analadım tamam o zaman
-evli olaydık rahatca giderdik
-ama sen dedin gidelim diye şaka dedin galiba ben de atladım hemen
-ben günubirlik gideriz diye düşündüm hay allah ozur dilerim
-neyse boşver hevesim kaçtı zaten
-hadi yaa uzuldum
-ben arkadas gibi gder geliriz diye düşümüitüm aklımda sadece gezmek vardı. bir daha yapamayacagın seyler uzerine konuşmayalım olur mu
-haklısın gideriz derken başkaları da olacak zannettim ablan falan hani onunla gitmeyi düşünüyordunuz ya
-evet doğru ya ben onu unutmuşum:) ablamla giderim böylece hevesimi gidermiş olurum:)
-inşallah gidersiniz :)

kızlar bu diyaloğa ne diyorsunuz ben sok olmuş durumdayım
Evlilik teklifi aldin ve ikinizde cok soguk konusuyorsuniz.. Ayrica yazilanlarda garip bir sey goremedim..

ama teklif etti sadece. ben daha kabul etmedim ki. şubatta nişan düşünüyordum ama erteleyeceğim sanırım

henüz kabul etmediğin evlilik teklifine, şubat ayında nişana karar verdin ve şu anda vazgeçmeyi düşünüyorsun.
dikkatini çekerim; sevgilin daha İstanbul'a bile gelemiyor.

tun yorumlari okuyamadm belki cvp verilmistir "zipzip" arkadasimin sorunu sormak istiyorum. konu sahibi kac yasindasiniz?

himm ben daha ufaksiniz diye tahmin ettim.. cnm yanlis anlama ama hata yapmssin kabul ediyorsun tamam fakat hala hatali davranmaya dvam ediyorsun.. evlenme teklifine tepkisiz kalmissin ama kafanda subatta nisan yaparim diye hayal kuruyorsun.. ikili iliskilerde hayaller karsilikli kurulursa saglikli olur.. iliskinizde gerrk dusunce olarsk gerekse tavir olarak dogru hareket etmiyorsun.. eger kendini bu konuda frenlemez ve dusuncelerini olgunlastirmazsan karsindaki adamin yakin zamanda bunlari fark edip arkasina bile bakmadan kscmasi kacinilmaz olur... hakkinizda hayirlisi olsun..

ne sorabilirm ki tam olarak? aslında cok hevesli görünmemek için pek o konulara girmiyorum daha

çok hevesli görünmek istemiyormusun....nasıl yani:KK57:

İstanbulu canınız çekiyor bunu sohbetini ediyorsunuz evli olsaydık rahat ederdik gibi,balayını konuşuyorsunuz,evlilik konuşuyorsunuz gelecek planınız var ...

eee daha neyin hevesi olucakta konuşmuyacaksın...bunu anlamdım ben...:KK53:

aranızda nasıl bir muhabbet varsa ordan gir bir yere bir şey sor ...
evlenince nerde oturmak gibi eşya gibi bir dünya şey var bunu da sen düşün ben nerden bileyim sohbetinizi canım ya....:KK64:

çok hevesli görünmek istemiyormusun....nasıl yani:KK57:

İstanbulu canınız çekiyor bunu sohbetini ediyorsunuz evli olsaydık rahat ederdik gibi,balayını konuşuyorsunuz,evlilik konuşuyorsunuz gelecek planınız var ...

eee daha neyin hevesi olucakta konuşmuyacaksın...bunu anlamdım ben...:KK53:

aranızda nasıl bir muhabbet varsa ordan gir bir yere bir şey sor ...
evlenince nerde oturmak gibi eşya gibi bir dünya şey var bunu da sen düşün ben nerden bileyim sohbetinizi canım ya....:KK64:

katiliyormm :))))

soğuk konuşmuyoruz . konuşurken hep gülücuk falan koyarız ben koymadım sadece.

gülücük önemli tabi :KK14:

soğuk konuşmuyorsanız bile iki lafa derbeder olan tiplerdensiniz o zaman
madem bu olduğunuza eminsiniz neden hata yaptım diye düşünüyorsunuz?
öğrenmiş oldu işte, bunda telaş edilecek veya ayıp denecek bir şey yok ki?
4 ayda nişan evlilik falan düşünmeyin, sıradan bir muhabbetten anlam çıkartıyorsanız, çok erken. :110:
hevesli gözükmemek için bir milyar yol var, daha önce nerelere gittin sevgilim? aileler çocuklarına sence ne kadar karışmalı gibi?
balayı planlarından girerseniz işiniz yaş, varsayımsal konuşma diye bir şey var.

gülücük önemli tabi :KK14:

soğuk konuşmuyorsanız bile iki lafa derbeder olan tiplerdensiniz o zaman
madem bu olduğunuza eminsiniz neden hata yaptım diye düşünüyorsunuz?
öğrenmiş oldu işte, bunda telaş edilecek veya ayıp denecek bir şey yok ki?
4 ayda nişan evlilik falan düşünmeyin, sıradan bir muhabbetten anlam çıkartıyorsanız, çok erken. :110:
hevesli gözükmemek için bir milyar yol var, daha önce nerelere gittin sevgilim? aileler çocuklarına sence ne kadar karışmalı gibi?
balayı planlarından girerseniz işiniz yaş, varsayımsal konuşma diye bir şey var.

Kelebek taktiksel gordum seni :KK8:

Back
X