• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım...

İnsanların canı neler çekiyormuş yaaa... :KK55: Konuya gelirsek valla ben yanlışlıkla sizi o diye onu da siz diye okudum tabi hatlar da karıştı çocuğu abaza olarak gördüm sonra tekrar dikkatli okudum durum farklıymış :KK53: Adam temiz adamda kusur aramayın şimdi yaa :KK69:

kızlar cok bozuldum, fena bozuldum ne yapabilirim?
Neye bozuldun anlamadım..Adam hadi ya gidelim hemen tabi kalalım birlikte dese daha mı hoşuna gidecekti? Bu seferde daha 2 aydır birlikteyiz benle istanbulda kalmak istiyor diyecektin..Bence çocuk düzgün iyi aile çocuğu..Ailem izin vermez derkende çocuk gibi izin istemek yada aileye düşkünlükten dememiş, sonuçta ateşle barut yanyana durmaz hesabı evlenmeden ailem gitmemizi istemez anlamında demiştir..Sonuçta daha evli değilsiniz yanlış bir durum olmasını istemez ailesi..Benimde oğlum olsa bende istemem evlenmeden gitsin kız arkadaşıyla başka şehire..Gelin ata binmiş ya nasip yani..Dert edilcek birşey yok bu devirde böyle şeylere balıklama atlamayan erkek zor bulunur bence kıymetini bil..

Kelebek taktiksel gordum seni :KK8:

Ne bileyim Jane, ben evlenmek için 1000 tane sebep sayar hale gelemeden karar veremedim. Devreler yanıyor tabi tek laftan anneci mi acaba? diye soru sorulduğunda :KK70:Benimki; annemi çok severim, üzmeyi hiç istemem demişti, rest mi çekseymişim o zaman? Umrumda değiller ben kendi kararlarını kendim alırım başkasına laf söyletmem falan deseydi, ne oluyoruz? derdim. Benim için sadece sen önemli olacaksın falan deseydi de çok boş konuşuyor bu der kendi yoluma bakardım. Neyse, şubattaki "farazi" nişandan sonra döneriz konuya :KK51:

Ne bileyim Jane, ben evlenmek için 1000 tane sebep sayar hale gelemeden karar veremedim. Devreler yanıyor tabi tek laftan anneci mi acaba? diye soru sorulduğunda :KK70:Benimki; annemi çok severim, üzmeyi hiç istemem demişti, rest mi çekseymişim o zaman? Umrumda değiller ben kendi kararlarını kendim alırım başkasına laf söyletmem falan deseydi, ne oluyoruz? derdim, benim için sadece sen önemli olacaksın falan deseydi de çok boş konuşuyor bu der kendi yoluma bakardım. Neyse, şubattaki "farazi" nişandan sonra döneriz konuya :KK51:

bazen insan "ayy ne guzel, tam aranılan mantıklı olgun erkek!" derken...
sonra da "keske rest cekseydim böyle olmazdı :( " diyebiliyor...

gec de olsa restimi cektim mutluyum :KK53:

Ne bileyim Jane, ben evlenmek için 1000 tane sebep sayar hale gelemeden karar veremedim. Devreler yanıyor tabi tek laftan anneci mi acaba? diye soru sorulduğunda :KK70:Benimki; annemi çok severim, üzmeyi hiç istemem demişti, rest mi çekseymişim o zaman? Umrumda değiller ben kendi kararlarını kendim alırım başkasına laf söyletmem falan deseydi, ne oluyoruz? derdim. Benim için sadece sen önemli olacaksın falan deseydi de çok boş konuşuyor bu der kendi yoluma bakardım. Neyse, şubattaki "farazi" nişandan sonra döneriz konuya :KK51:

Simdi bu kadar laftan sonra esini daha taktikci buldum, sana evet dedirtmeyi basarmis baksana :KK70:

arkadaşlar ben dğyaloğun şu kısmına sok oldum ailesi izin vermezmişmiş. bu adam 28 yaşında bir ay sonra 29una girecek. ben ne yapacağım bunla bilmiyorum ailesine cok mu düşkün acaba
heh şimdi anladım şok olduğun kısmı
evet bence de şok olmalısın koskoca adam ailesinden izin alıyor :KK53:

teklif gecen hafta oldu. zaten o niyetle yola cıktığımız ıcın hemn yapayım niyetim belli olsun dedi. ama aldığı yuzugu daha takmıyorum ben. ailem araştırıyor ben onu tanımaya calısıyorum. tum bunlardan sonra verecegim cevabımı ama yine de ileriye dönük hayallerimizi konusuyoruz. sanırım biraz geri durmalıyım bunu anladım cok da takmıyorum cunku seviyorum onu kızlar yapacak bir şey yok

2 aydır biriyle görüşüyorum evlenme teklifi aldım. onu seviyorum gercekten. istediğim özellikleri taşıyor hemen hemen amaa bazen hayal kırıklığına ugruyorum bugün olduğu gibi. mesajlaşmalarımızı yazıyorum
-ben :canım istanbul çekti
- o : gidelim o zaman
-eveet
-haftasonu yeter mi gezmeye
- yetmez ki izin alamazsın dimi iş yerinden
-alırım cok mu canın cekti
-evet cok canım cekti ama olmayacaksa zorlama ozel sektör sonuçta ne olur ne olmaz
-anlatırım durumu

sonra gelecekten bahsettik o sordu balayında nereye gideriz falan diye
sonra tekrar sordu sen ciddimisin istanbula gitmekte yani sadece seninle ben mi dedi
ben: bizimkiler izin verirse, ama istemezsen gitmeyiz tabii
o : bizimkiler de izin vermez sadece ikimizin gitmesine
- analadım tamam o zaman
-evli olaydık rahatca giderdik
-ama sen dedin gidelim diye şaka dedin galiba ben de atladım hemen
-ben günubirlik gideriz diye düşündüm hay allah ozur dilerim
-neyse boşver hevesim kaçtı zaten
-hadi yaa uzuldum
-ben arkadas gibi gder geliriz diye düşümüitüm aklımda sadece gezmek vardı. bir daha yapamayacagın seyler uzerine konuşmayalım olur mu
-haklısın gideriz derken başkaları da olacak zannettim ablan falan hani onunla gitmeyi düşünüyordunuz ya
-evet doğru ya ben onu unutmuşum:) ablamla giderim böylece hevesimi gidermiş olurum:)
-inşallah gidersiniz :)

kızlar bu diyaloğa ne diyorsunuz ben sok olmuş durumdayım

Yaslariniz kac, senin ve sevgilinin?

2 aydır biriyle görüşüyorum evlenme teklifi aldım. onu seviyorum gercekten. istediğim özellikleri taşıyor hemen hemen amaa bazen hayal kırıklığına ugruyorum bugün olduğu gibi. mesajlaşmalarımızı yazıyorum
-eveet
-evet cok canım cekti ama olmayacaksa zorlama ozel sektör sonuçta ne olur ne olmaz
-anlatırım durumu

sonra tekrar sordu sen ciddimisin istanbula gitmekte yani sadece seninle ben mi dedi
- analadım tamam o zaman
-hadi yaa uzuldum
-ben arkadas gibi gder geliriz diye düşümüitüm aklımda sadece gezmek vardı. bir daha yapamayacagın seyler uzerine konuşmayalım olur mu
-haklısın gideriz derken başkaları da olacak zannettim ablan falan hani onunla gitmeyi düşünüyordunuz ya
-evet doğru ya ben onu unutmuşum:) ablamla giderim böylece hevesimi gidermiş olurum:)

bence amacı farklı
bana oyle geldı
dıkkat et derım

evet o konuda hata yaptım işte. ne kadar akılsızım ben

Canim adam sana laf sokmus resmen. Ben koca adamim ama 2 aylik sevgilimle yatili gezmeye gitmem demis aslinda. İzin alamam demesi aslinda sen nasil izin alacan demek. Ailene ve sana biraz laf sokmus gibi ama kotu biri degil yoksa bunu firsata cevirirdi

-eveet
-anlatırım durumu

- analadım tamam o zaman
-hadi yaa uzuldum

Benim 2 yıldır alamadığım evlenme teklifini bir ayda almışsın bırak üzme o adamı :)))

Sonradan yan çizmiş gibi . Kesin daha cazip bir planı var :) Aileden izin alamıyormuymuş ?
Üstelik erkek ve çalışıyor yaşı da büyük. Ben 24 yaşındayım ve istersem giderim :)

Back
X