- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Arkadaşlar bir çoğunuz saçma bir fal takıntım olduğunu biliyordur açtığım konulardan .... Gece gece kahve içip fotoğraf çekmeler internete yüklemeler vs vs vs ... Ben artık bundan mucizevi bir şekilde kurtuldum ( Pek mucizevi değildi korkutucu desek daha doğru ) ama sorun şu ki açtığım konuların ve fincan fotolarının nette durmasını istemiyorum kimsenin o fotoğraflara bakmasını istemiyorum ... Çok huzursuzum bu konuda ... Kendi telefonumdaki bilgisayarımdaki bütün fotoları sildim sadece burdakiler kaldı .. Bu konuda kiminle görüşmeliyim o fotoğrafların kaldırılmasının bir yolu var mı ? Kendim silsem ceza alıcam ( yeni üye olduğum zamanlarda ceza alarak öğrenmiştim bu kuralı :26: ) O kadar huzursuzum ki bir daha ne elim ne dilim uzanır fala ... Tövbeliyim .... Bir de bu forumdan silinse falla ilgili tüm konularım , tam huzura kavuşacağim .... Nasıl olacak ?????
senin için bu kadar önemliyse banlanma pahasına sil.
Yöneticilerle bir görüşsen?:26:
Gerçekten geçerli bir sebebin varsa gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.
Arkadaşlar bir çoğunuz saçma bir fal takıntım olduğunu biliyordur açtığım konulardan .... Gece gece kahve içip fotoğraf çekmeler internete yüklemeler vs vs vs ... Ben artık bundan mucizevi bir şekilde kurtuldum ( Pek mucizevi değildi korkutucu desek daha doğru ) ama sorun şu ki açtığım konuların ve fincan fotolarının nette durmasını istemiyorum kimsenin o fotoğraflara bakmasını istemiyorum ... Çok huzursuzum bu konuda ... Kendi telefonumdaki bilgisayarımdaki bütün fotoları sildim sadece burdakiler kaldı .. Bu konuda kiminle görüşmeliyim o fotoğrafların kaldırılmasının bir yolu var mı ? Kendim silsem ceza alıcam ( yeni üye olduğum zamanlarda ceza alarak öğrenmiştim bu kuralı :26: ) O kadar huzursuzum ki bir daha ne elim ne dilim uzanır fala ... Tövbeliyim .... Bir de bu forumdan silinse falla ilgili tüm konularım , tam huzura kavuşacağim .... Nasıl olacak ?????
Canım benim ya,bende baktırmıyorum artık..yöneticilere durumu anlatan bir msj yaz,onlar hallederler bence.
Biz yaptığımızın sadece geyik , muhabbet olduğunu sanıyoruz da öyle değilmiş ... Allah affetsin ...
Buarada seni dün bir konuda gördüm geçmiş olsun arkadaşım yapılan çirkinlik karşısında bile hanımefendiliğini hiç kaybetmemişsin ...
Benim bildiğim tek Mune var ona mı yazayım ? O da beni sevmiyo kesin silmez
Bende sadece eğlencesine baktırıyordum arkadaşım ya..ama kötü bi rüya gördüm ve baktırmıyorumdünkü konu evet canımı acıttı biraz ama insanoğlu işte beşer şaşar..sağolsun eşim ve konuya yazan diğer arkadaşlarım sayesinde şimdi faha iyiyim.
Çok alemsin yaaaa..niye sevmesin mune seni??düşünme öyle,yaz canım onlar hallederler.
Kazen'e ya da Mune' ye söylersen ilgilenirler.o bölümün yöneticisi kim ?
çok merak ettim,bu kadar sevdiğin faldan vaz geçiren olay nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?