Kaybettim derken?Merhaba kızlar.Biraz içimi dökmek istedim.Uzun tutmayacağim.Ben büyük çok büyük bi hata yaptım.Hem çok sevdiğim insanı kaybettim hemde kendimden nefret ediyor,yaşamak istemiyorumNasıl böyle bir i oldun sen diye yiyip bitiriyorum kendimi ahahh.Bu sucluluk psikolojisiyle hayat geçmez geçmiyor.Nasıl kurtulucam bu psikolojiden ben bilemiyorum kızlar
Söylemeye utanıyorum ama aldattım..for example?
söylemeye utanıyorum ama aldattımİyide hiçbir şey anlatmamışsınki. Ne diyelim şimdi sana?
Merhaba kızlar.Biraz içimi dökmek istedim.Uzun tutmayacağim.Ben büyük çok büyük bi hata yaptım.Hem çok sevdiğim insanı kaybettim hemde kendimden nefret ediyor,yaşamak istemiyorumNasıl böyle bir i oldun sen diye yiyip bitiriyorum kendimi ahahh.Bu sucluluk psikolojisiyle hayat geçmez geçmiyor.Nasıl kurtulucam bu psikolojiden ben bilemiyorum kızlar
söylemeye utaniyorum ama aldattımKaybettim derken?
Seni buna iten neydi ?söylemeye utaniyorum ama aldattım
Büyük problemler yasiyodum sağlıksal ve yanımda olmadı hiçbirinde uzaklaştı bendenSeni buna iten neydi ?
Hoşlanma yok.takılma diyelimNeden acaba? Fiziksel bi aldatma mi yoksa baska birinden mi hoslandin
İnsanız ama hepimizin hataları var. Dönülmez bişey olmadıkça ben artık hataları mazur görmeye başladım yeterki gerçekten pişmanlık olsun..Merhaba kızlar.Biraz içimi dökmek istedim.Uzun tutmayacağim.Ben büyük çok büyük bi hata yaptım.Hem çok sevdiğim insanı kaybettim hemde kendimden nefret ediyor,yaşamak istemiyorumNasıl böyle bir i oldun sen diye yiyip bitiriyorum kendimi ahahh.Bu sucluluk psikolojisiyle hayat geçmez geçmiyor.Nasıl kurtulucam bu psikolojiden ben bilemiyorum kızlar
Ee sonra aldatma derken biraz açsan ?Büyük problemler yasiyodum sağlıksal ve yanımda olmadı hiçbirinde uzaklaştı benden
Evli değildik nisanlnacktik diyim.Ciddi sağlık problemlerim oldu.Babam yok benim.O sürecte yanımda olmadı hiç.Destegini hissetmedim.Sebep bu..Ben hatamın farkındayım..sorunum ona donmek değil.Allah beni affetsin.Su psikolojik buhrandan çıkiyim.kendimi affediyim...Çünkü kendini affetmek çok zorİnsanız ama hepimizin hataları var. Dönülmez bişey olmadıkça ben artık hataları mazur görmeye başladım yeterki gerçekten pişmanlık olsun..
Aldattığını şimdi okudum. Nasıl bi psikolojiyle neden yaptığını bilemem ama gerçekten büyük çok büyük hata. O kişiden helallik alman lazım bence. Kim kendine aldatmayı yakıştırır ki sen neden yaptın böyle bişey? Yazık olmuş sana kendine bile kaybetmişsin saygını. Şimdi kim ne dese haklı. Evliyken mi sevgiliyken mi aldattın?
Ve en önemlisi Gerçekten pişman mısın?
Ne koşulda olursan ol o kişiye dönme bence geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?