hatalarım pişmanım çok pişman

Evlilik disi bir seyi ben tasvip etmem ama yapan birine de tü kaka demem. Bu sizi zorlayarak yapilmis bir sey degil. Sizin seciminizle olmus. Evlenmemesi de isabet olur. Ikiyuzlu bir adamla omur gecmez. Onun size hissettirdigi degersizligi siz onu takmayarak hissettirin.

Siz ne dediniz şimdi burada tam olarak?

Boşver demek istedim burada. Hayatta daha önemli şeyler var bekaretten daha da . Dost kazığı, aile kazığı, para kazanmak, kendini grliştirmek, bol okumak, dünyayı keşfetmek, faydalı birey olmak. Kandırdıysa Allah belasını versin güçlü olunmalı yoluna bakılmalı.

Seni teselli etmeyecek biliyorum ama iyi bir tecrübe kazanmıs oldun. İçinde olduğun durum ne kadar kötu gözukurse gozuksun degisecek bundan emin olabilirsin. Biraz zamana ihtiyacın var sadece. Ayrıca çalmadın çırpmadın, kimsenin hakkına girmedin ailenin yuzüne bakilmayacak kadar buyuk bir ayip goremiyorum ben, Allah la senin aranda olan bir durum bu.

Seni teselli etmeyecek biliyorum ama iyi bir tecrübe kazanmıs oldun. İçinde olduğun durum ne kadar kötu gözukurse gozuksun degisecek bundan emin olabilirsin. Biraz zamana ihtiyacın var sadece. Ayrıca çalmadın çırpmadın, kimsenin hakkına girmedin ailenin yuzüne bakilmayacak kadar buyuk bir ayip goremiyorum ben, Allah la senin aranda olan bir durum bu.

Haklısınız t.ederim güzel yorumunuz için inş. rabbimde beni affeder. pişman oldum tövbe ettim bu benim için bi tecrübe oldu birdaha kimseye asla güvenmicem

Back
X