Maalesef birden fazla hatanız olmuş.
1. Akrabanız
2. Evli bir adam
Ama en büyük hatanız evli iken boyun eğip birlikte olmanız. Bu kısım eşinizi ilgilendirir. Önceki ilişkiniz sizi bağlar. Zaten evlenirken bakire değilmişsiniz, eşiniz bir ilişkiniz olduğunu anlamıştır. Pislik adam tehdit ettiğinde eşinize anlatmanız gerekiyordu.
Hadi anlatamadınız diyelim, konu buralara gelmeden evinize davet etmeyip bir şekilde engel olmaliydınız. Hoşlanmıyorum araya mesafe koy falan gibi. Eşiniz şuan duysa sizi boşasa haklı beni niye salak yerine koydun bu kadar muhattap ettin diye.
Perşembenin geleceği çarşambadan belli, çok fazla muhattap olunca evinize rahat rahat girip çıkınca böyle bir sonun olacağını anlamak lazım bunun için çok zeki olmaya gerek yok.
Tehdit aldığınızda sizde blöf yapıp onu tehdit edecektiniz o zaman size dokunamazdı. ( Bence en büyük hatanız bu olmuş. )
Şuan uzak durması da bundan, namus kadın üzerinden ilerlediği için adam tehdit eder kim düşerse artık, oysaki sizden çok o ortaya çıkmasını istemez.