- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi Esrarengiz2010
-
1. hatalısın diyekimseyi yargılayamam ama sevgiaçlığını kullanmış alçak herif, ya da seni denemiş ama ne olduysa oldu unut yaşanılanları ve oradan geçici görevle dahi olsa kaçmaya çalış, kendini eşine ve çocuğuna odakla, bundan sonra böyle hatalara düşme, hadi aynı işyerinde olmasa bir nebze ama şimdi oalçağı hergün görüyorsun.dediğimgibi normal davran, ağlama sızlama bir aşağılıkiçin, eşine yazık bu aradaMerhaba hanımlar hepimizin bir bayan olduğunu düşünerek canım yana yana bi sıkıntımı paylaşmak istedim.32 yaşında eli yüzü düzgün 1 erkek çocuk annesiyim.annemi 15 yaşında kaybettim babamı 24 yaşında kaybettim.ne anneme ne babama doyamadım.zaman içinde karşıma o kadar insan çıktı ama duygusal olarak hep yıpratırdım.en son karşıma eşim çıktı onu çok ssevdim ama aşık olmadım.7 yıl süren evliliğimizde çok mutluyduk.taki iş yerimde abi gibi sevdiğim değer verdiğim adamın bana aşık olduğunu öğrenene kadar.çok ii niyetliydi.beni hep korurdu.bir işim olsa halletmek için elinden geleni yapardı.sürekli överdi beni.arada çaktırmadan iltifat ederdi.zamanla kur yapmaya başladı tavırları değişmeye başladı artık beni utandırıyordu .herkesin içinde zor durumda kalıyordum.bi gün sordum neden bana böylesin die.seni seviyorum dedi.hemde çok dedi .ama hiç beklentim yok içinde yaşayacağım dedi.engel olma dedi.sonra zamanla içinde tutamadı.sürekli yalvarmazlar hediyeler mesajlar.aşığım ölüyorum dedi.olmaz dedim
Bana bu kötülüğü yapma eşine ihanet eden bi kadın olamam çocuğu ma bunu yapamam dedim aylar geçti.bırakmadı ısrarları eşimden bağımsız seviyorum seni dedi.en zayıf tarafımdan yakaladı beni.sonra içinde ona karşı bişiler oluştu.ben kaçtıkça o geldi.çalıştuğım yerden ayrılmak istedim malesef tayin aldıramadım.o da artık benim onu sevdiğimi biliyordu.beni azcık sevsen yeter diyordu.hiç bi cinsel talebini görmedim.belki o yüzden kalbim kaydı ona.artık birbirini seven 2 insandık zararsız uzaktan güçlü duygularla..ama bi zamanla değişmeye başladı
Bensiz nefes alamadığını söyleyen adam artık aynı ortamda beni görmezden gelmeye başladı.diğer bayanlarla oturup konuşuyor ama benle konuşmuyor.yokmuşum gibi davranıyor.şimdi ben perişanım o hayatına devam ediyor.hergün ağlıyorum.grurumla oynadı.sürekli insanlara eşini anlatıyor.canımı yakacak ne varsa yapıyor.ben see evliyken başka birini inanıp sevdiğime mi yanayım yoksa beni aşkıyla göklere çıkartıp birden bire boşluğa bırakan adamın yaptığına mi yanayım.bütün gün aynı işyerinde yüz yüzeyiz
Canım çok yanıyor.bana bu kötülüğü yaptı.aklıma girdi kafamı karıştırdı kalbimi karıştırdı sonra hiç bişi olamamış gibi çekti gitti.evladım olmasa canıma kıyardım...siz söyleyin hanımlar ama yargılamadan incitmeden söyleyin ben napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?