- 2 Ocak 2017
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi Esrarengiz2010
-
baştan sona yaptığınız büyük hata eşinizle bir sorunuz yokken bu denli aşka kaymak aslında sorun olsa bile sadakatsizliği erkek olsun kadın olsun asla hakketmiyor. Adamın duygularına karşılık vermek eşinize ve çocuğunuza yaptığınız bencillik şimdi son cümlenizde yaptığınız yorumda çocuğumu düşünüyorum demeniz bunlar boş geç anam geç bu işleri.Merhaba hanımlar hepimizin bir bayan olduğunu düşünerek canım yana yana bi sıkıntımı paylaşmak istedim.32 yaşında eli yüzü düzgün 1 erkek çocuk annesiyim.annemi 15 yaşında kaybettim babamı 24 yaşında kaybettim.ne anneme ne babama doyamadım.zaman içinde karşıma o kadar insan çıktı ama duygusal olarak hep yıpratırdım.en son karşıma eşim çıktı onu çok ssevdim ama aşık olmadım.7 yıl süren evliliğimizde çok mutluyduk.taki iş yerimde abi gibi sevdiğim değer verdiğim adamın bana aşık olduğunu öğrenene kadar.çok ii niyetliydi.beni hep korurdu.bir işim olsa halletmek için elinden geleni yapardı.sürekli överdi beni.arada çaktırmadan iltifat ederdi.zamanla kur yapmaya başladı tavırları değişmeye başladı artık beni utandırıyordu .herkesin içinde zor durumda kalıyordum.bi gün sordum neden bana böylesin die.seni seviyorum dedi.hemde çok dedi .ama hiç beklentim yok içinde yaşayacağım dedi.engel olma dedi.sonra zamanla içinde tutamadı.sürekli yalvarmazlar hediyeler mesajlar.aşığım ölüyorum dedi.olmaz dedim
Bana bu kötülüğü yapma eşine ihanet eden bi kadın olamam çocuğu ma bunu yapamam dedim aylar geçti.bırakmadı ısrarları eşimden bağımsız seviyorum seni dedi.en zayıf tarafımdan yakaladı beni.sonra içinde ona karşı bişiler oluştu.ben kaçtıkça o geldi.çalıştuğım yerden ayrılmak istedim malesef tayin aldıramadım.o da artık benim onu sevdiğimi biliyordu.beni azcık sevsen yeter diyordu.hiç bi cinsel talebini görmedim.belki o yüzden kalbim kaydı ona.artık birbirini seven 2 insandık zararsız uzaktan güçlü duygularla..ama bi zamanla değişmeye başladı
Bensiz nefes alamadığını söyleyen adam artık aynı ortamda beni görmezden gelmeye başladı.diğer bayanlarla oturup konuşuyor ama benle konuşmuyor.yokmuşum gibi davranıyor.şimdi ben perişanım o hayatına devam ediyor.hergün ağlıyorum.grurumla oynadı.sürekli insanlara eşini anlatıyor.canımı yakacak ne varsa yapıyor.ben see evliyken başka birini inanıp sevdiğime mi yanayım yoksa beni aşkıyla göklere çıkartıp birden bire boşluğa bırakan adamın yaptığına mi yanayım.bütün gün aynı işyerinde yüz yüzeyiz
Canım çok yanıyor.bana bu kötülüğü yaptı.aklıma girdi kafamı karıştırdı kalbimi karıştırdı sonra hiç bişi olamamış gibi çekti gitti.evladım olmasa canıma kıyardım...siz söyleyin hanımlar ama yargılamadan incitmeden söyleyin ben napayım
Bu adamdan uzak dur...2.basamağa gelmiş görmüyor Musun?senin duygularını aldı sıra bedeninde.ona doğru ilk adımı attığında sekse de ilk adımı atmış olacaksın...sakın haaa uyarmadı deme.ayrıl o işten.kocana dön çocuğunla vakit geçir.Merhaba hanımlar hepimizin bir bayan olduğunu düşünerek canım yana yana bi sıkıntımı paylaşmak istedim.32 yaşında eli yüzü düzgün 1 erkek çocuk annesiyim.annemi 15 yaşında kaybettim babamı 24 yaşında kaybettim.ne anneme ne babama doyamadım.zaman içinde karşıma o kadar insan çıktı ama duygusal olarak hep yıpratırdım.en son karşıma eşim çıktı onu çok ssevdim ama aşık olmadım.7 yıl süren evliliğimizde çok mutluyduk.taki iş yerimde abi gibi sevdiğim değer verdiğim adamın bana aşık olduğunu öğrenene kadar.çok ii niyetliydi.beni hep korurdu.bir işim olsa halletmek için elinden geleni yapardı.sürekli överdi beni.arada çaktırmadan iltifat ederdi.zamanla kur yapmaya başladı tavırları değişmeye başladı artık beni utandırıyordu .herkesin içinde zor durumda kalıyordum.bi gün sordum neden bana böylesin die.seni seviyorum dedi.hemde çok dedi .ama hiç beklentim yok içinde yaşayacağım dedi.engel olma dedi.sonra zamanla içinde tutamadı.sürekli yalvarmazlar hediyeler mesajlar.aşığım ölüyorum dedi.olmaz dedim
Bana bu kötülüğü yapma eşine ihanet eden bi kadın olamam çocuğu ma bunu yapamam dedim aylar geçti.bırakmadı ısrarları eşimden bağımsız seviyorum seni dedi.en zayıf tarafımdan yakaladı beni.sonra içinde ona karşı bişiler oluştu.ben kaçtıkça o geldi.çalıştuğım yerden ayrılmak istedim malesef tayin aldıramadım.o da artık benim onu sevdiğimi biliyordu.beni azcık sevsen yeter diyordu.hiç bi cinsel talebini görmedim.belki o yüzden kalbim kaydı ona.artık birbirini seven 2 insandık zararsız uzaktan güçlü duygularla..ama bi zamanla değişmeye başladı
Bensiz nefes alamadığını söyleyen adam artık aynı ortamda beni görmezden gelmeye başladı.diğer bayanlarla oturup konuşuyor ama benle konuşmuyor.yokmuşum gibi davranıyor.şimdi ben perişanım o hayatına devam ediyor.hergün ağlıyorum.grurumla oynadı.sürekli insanlara eşini anlatıyor.canımı yakacak ne varsa yapıyor.ben see evliyken başka birini inanıp sevdiğime mi yanayım yoksa beni aşkıyla göklere çıkartıp birden bire boşluğa bırakan adamın yaptığına mi yanayım.bütün gün aynı işyerinde yüz yüzeyiz
Canım çok yanıyor.bana bu kötülüğü yaptı.aklıma girdi kafamı karıştırdı kalbimi karıştırdı sonra hiç bişi olamamış gibi çekti gitti.evladım olmasa canıma kıyardım...siz söyleyin hanımlar ama yargılamadan incitmeden söyleyin ben napayım
Bayan bakmayacak, adam zorlamı ayartmış, silah mı dayamış kafasına.ben sunu belirtmeden gecemeyecegim bu bayan baskasının kocasına göz dikmemiş bunu demiyelim
adam bayanı ayartmıs resmen aklına girmiş türlü türlü seytanlıklarla
haa konu sahibinin yaptıgı dogru degil tabiki uymayacaktı yenik düşmüş nefsine
göz dikmek adam için denmeli o gözünü dikmiş kadına sonundada istediğini elde etmiş
amacı buydu fırsatcı
Hay ağzına sağlık yaaa işte tam da anlatmak istediğim buyduPeşimi bırakmadı lafına asla inanmam.
Sert tepki verilince paşa paşa bırakıyorlar
Hay ağzına sağlık yaaa işte tam da anlatmak istediğim buydu
Heeee adam kadını ayartmış, kadın adama göz dikmemiş. Bu nasıl oluyor hiç bilmiyorumYumuşata yumuşata bu kadar yazılmış.
Gönlüm vardı bende beğeniyordum aşık oldum demek asla yok.
Hep peşimden koştu bırakmadı var.
Heeee adam kadını ayartmış, kadın adama göz dikmemiş. Bu nasıl oluyor hiç bilmiyorum
İşte kızıyorum, içim yanıyor diyor. Bende diyorum ki; keşke o için kocana yaptığın haksızlık yüzünden yansaydı dedim. Yanlış mı düşünüyorum.Hadi diyorum ki biz empati yapmadık.
Madem kadından yana birşey yoktu adam artık takmıyor kurtulmuş olmasına sevinmesi lazımdı.
İşte kızıyorum, içim yanıyor diyor. Bende diyorum ki; keşke o için kocana yaptığın haksızlık yüzünden yansaydı dedim. Yanlış mı düşünüyorum.
Zaten böyle bir olay yaşadı çok yakınım, o yüzden diyorum böyle başkasının kocasına, karısına göz diken insanlardan uzak etsin Rabbim bizi.
Bende seninle aynı fikirdeyim, yazık kocasına.İşte adalet var aslında.
Evliyken başkasına aşık olursan ki aldatma sadece sevgili olmakla olmaz.
Sana evliyken gelen adam başkasına da gider.
Sende acı çekersin.
Tek üzüldüğüm kocası.
Onun dışındakiler tam hakettiğini yaşamış.
Bende seninle aynı fikirdeyim, yazık kocasına.
Ama aynı şeyi kocası yapsaydı, burada nasıl ver yansın ederdi.
Şimdi kandırıldım modunda geziyor.
Allahım akıl fikir versin
O totodunda bulunan iğne gözüne girsin o adamın. Hani kendini arı sanıyor ya, o her çiçekten aldığı bal zehir olsun inşallahZaten adam her çiçekten bal almaya devam ederken ders almış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?