Hatalarımın kötü geçen çocukluğumun sonu

seytan seni yenmis resmen o serefsiz adam olsa evliyken sana bakmazdi seninde bi anlik nevsine yenik dusmen intihar etmeni dusunduruyo kusura bakmada duzelmen icn yaziyorum bunlari kocanin ne gunahi var heleki cocugunun hic dusunmedinmi bu it herif evli bana bakiyo nasil bi karaktersiz die tutup ona bide sevgi besliyosun ve kiskaniyosun Allaha yalvar seni bu sinsilenin icinden kurtarsin insallah

baştan sona yaptığınız büyük hata eşinizle bir sorunuz yokken bu denli aşka kaymak aslında sorun olsa bile sadakatsizliği erkek olsun kadın olsun asla hakketmiyor. Adamın duygularına karşılık vermek eşinize ve çocuğunuza yaptığınız bencillik şimdi son cümlenizde yaptığınız yorumda çocuğumu düşünüyorum demeniz bunlar boş geç anam geç bu işleri.

Bu adamdan uzak dur...2.basamağa gelmiş görmüyor Musun?senin duygularını aldı sıra bedeninde.ona doğru ilk adımı attığında sekse de ilk adımı atmış olacaksın...sakın haaa uyarmadı deme.ayrıl o işten.kocana dön çocuğunla vakit geçir.
O seni seviyorum diyen çakma erkeğedeyüz verme adam sanmasın kendini..
Kaldı ki başkasının kadınında gözü olan adamdan ne beklenir
Yazık etme kendine kocan duymadan bitir bu ilişkiyi

Kaçsaydın kovalanırdın.. onunki bi hevesti elde edince geçti.. yani seni hiç sevmedi.. bu hikayedeburda bitti..

adam taktik yapıyor. baktı ki saf temiz duygular beklentisiz sevgi martavalları sökmedi, kaçan kovalanır taktiği uygulayayım demiş. başarılı da olmuş baksana. aklın ona kaymış. dediği gibi sana o kadar aşık olsaydı kendi evliliğini devam ettiremezdi. ayrıca aşk maşk geçin bunları ya. kaçamak yapmanın heyecan aramanın adı ne zamandan beri aşk oldu?

Bayan bakmayacak, adam zorlamı ayartmış, silah mı dayamış kafasına.
Yok ben böyle şeyleri hoş karşılamıyorum, geri kafalı ne derseniz deyin, ben bu konuda iki hatalı kişi görüyorum.
Ben bu konuda dertliyim belki de bu yüzden çok sert tepkiliyim.
Neyse ben tartışmak için yapmadım yorumu ama yazık değil mi kocasına evladına. Bak hala içim yanıyor diye yakınıyor burada.

Yumuşata yumuşata bu kadar yazılmış.
Gönlüm vardı bende beğeniyordum aşık oldum demek asla yok.
Hep peşimden koştu bırakmadı var.
Heeee adam kadını ayartmış, kadın adama göz dikmemiş. Bu nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Hadi diyorum ki biz empati yapmadık.
Madem kadından yana birşey yoktu adam artık takmıyor kurtulmuş olmasına sevinmesi lazımdı.
İşte kızıyorum, içim yanıyor diyor. Bende diyorum ki; keşke o için kocana yaptığın haksızlık yüzünden yansaydı dedim. Yanlış mı düşünüyorum.
Zaten böyle bir olay yaşadı çok yakınım, o yüzden diyorum böyle başkasının kocasına, karısına göz diken insanlardan uzak etsin Rabbim bizi.

İşte adalet var aslında.
Evliyken başkasına aşık olursan ki aldatma sadece sevgili olmakla olmaz.
Sana evliyken gelen adam başkasına da gider.
Sende acı çekersin.
Tek üzüldüğüm kocası.
Onun dışındakiler tam hakettiğini yaşamış.

Bende seninle aynı fikirdeyim, yazık kocasına.
Ama aynı şeyi kocası yapsaydı, burada nasıl ver yansın ederdi.
Şimdi kandırıldım modunda geziyor.
Allahım akıl fikir versin

Ne bekliyordunuz evli belkide cocuklu olan bir adamin evli evli sizinle evlenmesinimi ...klasik erkek iste belki bize yazmadiklarinz var bilemiyorum .....ama herseyden once bi annesiniz yasandi ve bitti umarim ileri gitmemissinizdir...
Ayrica bu caniniza kiyma olayida ne kadar sacma sirkelenin ve kendinize gelin ...Liseli asiklar gibi davranmayin lutfen cocugunzu dusunun ve o adamin bidaha yuzune bakmayin esini sizinle aldatan sizi kimbilir kimlerle aldatmistir

Bakın hanımefendi...
Herkes yapmanız gerekeni yazmış.
O adamı unutun artık.
Evet elde etmiş sizi ve bitmiş gitmiş böyle bakın olaya artık.
Adama zarar veremezsiniz gönlünüz istemiş yaşanmış.
Eşini seviyorsan iyi bir terapi ile hersey yoluna girebilir.
Yok sevmiyorum diyorsan boşan unut...

Bu arada hiçbir adam birsey yaşamadan bir kadını hediyelere bogmaz.
Doğum günüm değil bişey değil...
İşyerinde bana hediye kupe alan bir çalışana " Eşim misin sen ?" Dedim utandi daha yüzüme dahi bakmadı.
Yine işyerinde " hiç çocuk doğurmus gibi değilsiniz fiziginiz çok güzel " diyen bir başka çalışana " dikkatli konusmazsaniz şikayet edeceğim " dediğimde benden ozur diledi.

Yani demem o ki... Yaptın bir hata açık belli.
Bu kişi için intihar edeceğine göre eminim ki bu yasadiklarinin vicdanı agirligindandir. Anneligine laf soyleyenlere katılmıyorum çünkü bu vicdanı ağırlığı hissettim sözlerinde. Ama değmez bunu sakin yapma.

Ayrıl o işten sonra boşan yahut evine Ailene sarıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…