Hatalı miyim?

kayinvalidenlerin uc ay kalmasi zordur eminim, ama actiginiz konu onunla alakali degil, esinin kardesinin gelmesiyle alakali.

kocanla huzursuzluk yaratmana deger bi konuysa eger, birbirinizi bu sekilde yipratmaniza degiyorsa, boyle sorun olmayacak konulari sorun yapin.

Hayır, zaten geleceklerdi, ben de madem gelecekler, mevlid yapayım bir daha gel git olmasın dedim.

Peki hanımlar. Ben haksız misim, yasadiklarimdan dolayı sağlıklı dusunemiyor olabilirim. İstedikleri zaman gelip gidebilirler, burası oğullarının evi.

mune konumu kapatabilir misin? Teşekkür ederim.

kocanı sevdin evlendin. ailesini sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek ve kabullenmek zorundasın. kendi ailenden ayırt etme gibi bir lüksün yok maalesef sana saygısızlık veya terbiyesizlik vs yapmıyorlarsa. insanları kırmamak evin işinden çok daha önemlidir. madem işin var kabul edersin ama ağırlamak için çaba sarf etmezsin ekstra hazırlık yapmazsın olur biter. kardeşini çekemem diyerek sen haksız konuma düşmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…