• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi neden insanlara bu kadar agresif cevap veriyorsunuz? İnsanlar konunuzu anlamaya çalışıyorlar. Bu kadar kişi yanlış anladıysa anlattığınız şeyleri demek ki siz bir şeyleri eksik yazmışsınız ki anlayamamışız. Konunuzda 1 haftalık ilişkinizin bittiğinden bahsediyorsunuz sonra evlendi diyorsunuz. Aradan 2 yıl geçtiğini insanlar nasıl anlasın? Müneccim mi? Sonradan yoruma "İfade hatası olmuş olabilir. 2 yıl olacak." şeklinde yazmışsınız ama herkes bunu 1 hafta yerine 2 yıl demek istediniz gibi algıladık doğal olarak.
Eski erkek arkadaşınızın neden "paragraf sorularını nasıl çözdün" dediğini de anlamış olduk, haklıymış kusura bakmayın. Kendinizi yazarak ifade edemiyorsunuz.
Bakın ben zaten üzerinden geçen süreden bahsetmedim yazıda, ilişkinin ilk haftasından bahsettim. Sonradan biri sorduğu için 2 yıl geçti dedim. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

Şekercim, aşağıdaki ilk mesajınızın NERESİNDE 2 yıl olduğunu belirtmişsiniz?
1 haftalık ilişkim vardı diye başlayınca size sorduğumuz tüm sorular haklı sorular.

Bunu ise sonradan yazdınız:

Yani hem düzgün anlatmıyorsunuz, hem de gelen tepkilere kızıyorsunuz.

Üstünden iki yıl geçmiş 1 haftalık şeyi artık düşünmeyin, bitmiş gitmiş, adam evlenmiş... Siz de ileriye bakın artık, geriye dönüp sürekli kendinizde hata bulursanız geleceğinize odaklanmak zorlaşır doğal olarak..
"Hatam neredeydi" derseniz, daha 1 haftalık görüşmeyi "ilişki" olarak adlandırmanız, daha aranızda güçlü bir şey oluşmadan ona "bakayım merak edecek mi" oyunları oynamanız bence hata olmuş.

Hanımefendi neden insanlara bu kadar agresif cevap veriyorsunuz? İnsanlar konunuzu anlamaya çalışıyorlar. Bu kadar kişi yanlış anladıysa anlattığınız şeyleri demek ki siz bir şeyleri eksik yazmışsınız ki anlayamamışız. Konunuzda 1 haftalık ilişkinizin bittiğinden bahsediyorsunuz sonra evlendi diyorsunuz. Aradan 2 yıl geçtiğini insanlar nasıl anlasın? Müneccim mi? Sonradan yoruma "İfade hatası olmuş olabilir. 2 yıl olacak." şeklinde yazmışsınız ama herkes bunu 1 hafta yerine 2 yıl demek istediniz gibi algıladık doğal olarak.
Eski erkek arkadaşınızın neden "paragraf sorularını nasıl çözdün" dediğini de anlamış olduk, haklıymış kusura bakmayın. Kendinizi yazarak ifade edemiyorsunuz.
Ben geçen süreden bahsetmedim 1 haftalık ilişki vardı bitti dedim. Olayı sizler karmakarışık etmiş olabilir misiniz??

İnsan hayatında gerçekten kısmete çok inanıyorum. Bir şey olacaksa illaki oluyor. Olmayacaksa da bir şekilde olmuyor. Bu bir gerçek. Hata olarak görünecek bir şey yapmamışsınız. Aldattınız mı ana avrat sövdünüz mü dövdünüz mü sanki? Ki bunu yapan nice hirbo var zerre de pişmanlık duymuyorlar. İçinize sinmemiş ve bitirmişsiniz ki olması gereken bu bence. Keşke tüm kızlarımız içlerine sinmeyen bir durum görünce hemen kestirip atsalar. Nice korkunç evlilik olmazdı böylece. İleride düzelir, evlenince düzelir, özünde iyi biri diye diye dağ ayıları koca ve baba yapılıyor. Boşverin iyi olmuş önünüze bakın siz de.
Yazınız beni iyi hissettirdi teşekkür ederim size sarılmak istedim. Sayın hemcinslerim birbirimizin hatalarını arayıp alaycı konuşmalar suçlamalar yerine lütfen birbirimizi değerli hissetirelim. Fiziksel psikolojik şiddet mağdururuyuz hepimiz ve bunların içinde sevgi arayıp bulmaya çalışıyoruz bari bunu biz birbirimize yapmayalım. Değerli hisselim, zihinsel hapishanesine sıkıştırılmış manipüle edilmiş kadınlar olmayalım. Lütfen lütfen. 🙏🙏

Ay gerçekten daha doğru düzgün kendini ifade edemiyorsun yok iki yıl yok bir hafta, yaptıkların da saçma sapan çocuk çocuk işler.
Yazıda biten süreden bahsetmedim.dili geçmiş zaman kullandım zaten bitmiş yani. Birisi kaç yıl oldu dedi ben de 2 yıl oldu dedim. Başka biri de 2 yıllık ilişki mi dedi döndü döndü durdu bu olay. Keşke suçlamadan önce bir anlayıp dinleseniz.

Yazınız beni iyi hissettirdi teşekkür ederim size sarılmak istedim. Sayın hemcinslerim birbirimizin hatalarını arayıp alaycı konuşmalar suçlamalar yerine lütfen birbirimizi değerli hissetirelim. Fiziksel psikolojik şiddet mağdururuyuz hepimiz ve bunların içinde sevgi arayıp bulmaya çalışıyoruz bari bunu biz birbirimize yapmayalım. Değerli hisselim, zihinsel hapishanesine sıkıştırılmış manipüle edilmiş kadınlar olmayalım. Lütfen lütfen. 🙏🙏
Konunuz beni üzdü nedense. Çok yalnız kalmışsınız. Umarım yakın zamanda sizi mutlu edecek kişiyi bulursunuz.

Konunuz beni üzdü nedense. Çok yalnız kalmışsınız. Umarım yakın zamanda sizi mutlu edecek kişiyi bulursunuz.
Teşekkür ederim hepimiz inşallah kıymet bilenlere denk geliriz. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. 🙏🌺

1 haftayla 2 yılı nasıl karıştırdın
Birisi 1 haftalık ilişkiye ilişki mi denir dedi ben de ifade hatasıdır o zaman dedim. Başka biri kaç yıl oldu dedi 2 yıl oldu dedim. Dili geçmiş zaman kullanarak anlattım zaten. Karıştıran ben olmadım yani üzgünüm.

Bence kendinizi suçlamayın ilişkinin daha o kadar başındayken size kendinizi kötü hissettirmesi geleceğe dair fikir vermiş galiba ve ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz. Demek ki sürdürmeye, idare etmeye değer bişi yokmuş ortada yoksa ya siz ya o bi girişimde bulunurdunuz bence. Kaldı ki sizi pat diye gözden çıkaran biri için hiç gerek yokmuş her zaman böyle olmayacağının garantisi yok değer veren insan hemen gözden çıkarmaz iyi ki çabalamamışsınız. Keşke herkes sizin gibi güçlü olsa da değişir diye bekleyip yıllarını heba etmese. Üzerinizdeki negatif duygularınızdan arınıp hayata daha pozitif yaklaşmayı denemelisiniz. Eminim enerjiniz değişecek ve hayatınız daha pozitif evrilecektir. Ben de yıllarca kısa kısa kestirip attım kafama yatmayan ilişkileri iyiki öyle de yapmışım şimdi 13 yıllık mutlu bir evliliğim var ve şükrediyorum.

Birisi 1 haftalık ilişkiye ilişki mi denir dedi ben de ifade hatasıdır o zaman dedim. Başka biri kaç yıl oldu dedi 2 yıl oldu dedim. Dili geçmiş zaman kullanarak anlattım zaten. Karıştıran ben olmadım yani üzgünüm.
Siz şimdi 2 yıl önceki 1 haftalık ilişkiden mi bahsediyorsunuz yani? Ee siz karıştırmadınız da kim karıştırdı

Bence kendinizi suçlamayın ilişkinin daha o kadar başındayken size kendinizi kötü hissettirmesi geleceğe dair fikir vermiş galiba ve ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz. Demek ki sürdürmeye, idare etmeye değer bişi yokmuş ortada yoksa ya siz ya o bi girişimde bulunurdunuz bence. Kaldı ki sizi pat diye gözden çıkaran biri için hiç gerek yokmuş her zaman böyle olmayacağının garantisi yok değer veren insan hemen gözden çıkarmaz iyi ki çabalamamışsınız. Keşke herkes sizin gibi güçlü olsa da değişir diye bekleyip yıllarını heba etmese. Üzerinizdeki negatif duygularınızdan arınıp hayata daha pozitif yaklaşmayı denemelisiniz. Eminim enerjiniz değişecek ve hayatınız daha pozitif evrilecektir. Ben de yıllarca kısa kısa kestirip attım kafama yatmayan ilişkileri iyiki öyle de yapmışım şimdi 13 yıllık mutlu bir evliliğim var ve şükrediyorum.
Çok çok teşekkür ederim. Bunun farkındayım ama hala yalnız olmam kendimi sorgulamama sebep oldu. Yazınız beni rahatlattı özgüvenim düşmüş kendimi hatalı hissetmeye başlamıştım. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah🙏🌺

Siz şimdi 2 yıl önceki 1 haftalık ilişkiden mi bahsediyorsunuz yani? Ee siz karıştırmadınız da kim karıştırdı
Soruları ayrı ayrı soran kişilerle konunun bütünlüğü dağıldı. 1 haftalık ilişki vardı bitti dedim birisi kaç yıl oldu dedi 2 yıl oldu dedim. Benim bu cevabımı başka biri 2 yıllık ilişki sandı 🤦‍♀️ üstüne bir sürü şey saydı

Soruları ayrı ayrı soran kişilerle konunun bütünlüğü dağıldı. 1 haftalık ilişki vardı bitti dedim birisi kaç yıl oldu dedi 2 yıl oldu dedim. Benim bu cevabımı başka biri 2 yıllık ilişki sandı 🤦‍♀️ üstüne bir sürü şey saydı
2 yıl önce olmuş bence sizde aşmalısınız bu konuyu

Kafanızdaki olumsuz düşüncelerden sıyrılın. Eminim sizin de bi yerlerde karşınıza çıkacak kafanıza göre biri vardır, henüz karşılaşmamışsınızdır. Hayatınızda biri olsun diye olmadık biriyle olmaktansa kaliteli yalnızlık iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X