Hatalı olan ben miyim?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabaa herkese :)
2 aylık bir ilişkim var.Yani ben ilişki sürecinde geçmişten çok bahsetmeyi sevmem, sonuçta hükmü yok artık.
Sadece ikimzinde eski ilişkileri olduğunu biliyoruz detaylı olmasa da.
Dün aramızda şu konuşma geçti ama sonrasında ortadan kayboldu

A diyelim ona.
A: Eski ilişkinden bahsedwr misin merak ettim, ne zaman olmuştu
X: Yani geçmişte kaldı şu an bahsetmenin anlamı var mı sence
A: hayatına kim girdi ne zaman girdi bilmek hakkım. Söylediklerin iletişimimizi etkilemeyecek.
X: Ben merak etmiyorum ama değilmi
A: sormazsan anlatmam ki
X: sormam zaten ne gereği var ki
A: Peki

Yani ben mi hatalıyım o mu çok alıngan? Biraz ergence davranmış olabilirim ama sizce anlatılmalı mı geçmiş ilişkiler?

Size geçmişini sorduğu an bu ilişkinin ne yönde gideceğini tahmin etmişsinizdir. Aramayın bitirin yoksa o hayatınızı bitirir

Hayır yani illa anlatmak mı gerek. Düzgün bir şekilde konuşmuşum orda.
Anlatsan ayrı dert, '' Ooo şu kadar zaman çıkmışsın, oooo buluşmuşsun, oooo bakışmışsın, ooo elini tutmuş, ooo öbüşmüşsün, ooo ooo ooo...! '' uzar gider, sadece zarın duruyor mu diye sorsa keşke dersin. Bekaret testi bitmez bu kroların. Bırak ya, gitsin mağarasına.

Eski çöptür, eski eskide kalır ama bunlar böyle kim girdi ne zaman girdi ile baslamaz sohbet bunlar saçma sorular. Birbirine sormadan yüzeysel kesitler verilebilir en azından tanımak, bilmek maksatlı konu konuyu açar iki insanda sınırlarını bilir yani çok uzatılacak gibi şeyler olmadan.

Ama sizinkinin soruları bana takıntılı geldi.

Genel hatlarıyla bahsedilebilir.
Ben merak ederim böyle şeyleri. Bana sorulursa anlatırım da. Ama soruş tarzı ve niyeti de önemli.
Aldığı cevabı kaldıramayacak olan sormasın zaten. Onun derdine ben düşemem.

Sizinki ortadan kaybolduğuna göre ne niyetle sorduğu belli. Böylesinden bir cacık olmaz.

Evet hususi konuşulması kesinlikle gerekmiyor ama ben özellikle saklanmasına da karşıyım.

Arada yeri gelirse konuşulur, tamamen susulmamalı. Öyle dan diye sorulmaz da.

Hatalı olan taraf siz değilsiniz ama adını anmayacağım modu da gereksiz.

Anlatmadıgına göre seviştiği çok, benimkini beğenmez deyip kaçmış...Sorunu kendiyle...Erkeklerin bekarsan ex ilişkileri sorma sebepleri tamamrn cinsellikle ilgili..Arkasından da peki yanlış anlamazsan bişi sorucam, cinsellik yaşadın mı, ilk kimle oldu, iyi miydi soruları gelirse şaşma...

Af edersiniz ama nah etkilemez. Bunların çoğu eline erkek eli değmemiş kız peşinde. Eğer oturup tek tek anlatsaydınız, bir sürü psikolojik şiddet uygulayacaktı. Kendinizden şüphe ettirecek, değersiz hissettirecekti. Sonra da terk edecekti zaten.
Yani her türlü kaybolacaktı. En azından şimdi kendinizi ezdirmemiş oldunuz.
Bir erkek geçmişinizi sorguluyorsa ondan hayır gelmez.

Haklı haksız olayını bilemem ama bence anlatma. Sonra başına kakiyorlar en ufak bi şeyde yüzüne vuruyor benim başımdan geçtiği icin tavsiye veriyorum. Oturup sevgiline eski sevgiliyi anlatmak bana sacma geliyor kendileri rahatca anlatiyolar ama ben bunu doğru bulmuyorum benden öncesi beni ilgilendirmez

Bu diyalogda tek bir ergen var. Bırakın kendi monoloğunda takılsın.

Yüzeysel olarak ve takıntı yapmadan eskileri bir iki kez konuşmakta sıkıntı yok benim için ama ayrıntılara girip özellikle sadece malum konuya odaklı soruyorsa bozulurum hatta gözümden düşer o kişi. Hele ki yeni başlayan bir ilişkide direk eskilerin sorgulanması sıkıntı.

Biri arkadaşıma eski ilişkisini sormuş kız da söylemiş baya uzun birlikteydik falan oğlan da şey demiş ee o zaman aranızda bir şeyler geçmiştir sonrasında uzun süredir yalnız olduğuna göre demiş. Bu erkekler değişik anlatmana gerek yok kendinde bulduğu hakla ilerleyebilir kendi yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…