Hatalı olan kim sizce ?

tutarlı bir şekilde anlatın ki insanlar size inansın...kimseye size inanmadığı için kızmaya hakkınız yok

"babam banyoda yardım ediyordu " sonra da "babam evde yoktu" kim olsa inanmaz...

insanlar arada babanızın camiye gittiğini nereden bilebilir ki??

olayları herkes de sizinle birlikte yaşamış gibi düşünüp anlatırsanız haklı olarak tepki görürsünüz...

ve bence tek suçlu öyle bir evlat yetiştiren, avukat olmuş ( ki hukuk fakültesini bitirecek akıl ve mantığa sahip bir insan için inanılır davranışlar değil burasıda biraz tutarsız...öyle ise acil tedavi olsun) işi gücü olan bir insanı, kendisi yapabilecekken çocuk gibi yıkayan anne babadır...

benim kardeşim de apandisit ameliyatı oldu 1 haftada dikişleri alındı ve banyo yaptı (tek başına kimse yıkamadı)

tutarlı bir şekilde anlatın ki insanlar size inansın...kimseye size inanmadığı için kızmaya hakkınız yok

"babam banyoda yardım ediyordu " sonra da "babam evde yoktu" kim olsa inanmaz...

insanlar arada babanızın camiye gittiğini nereden bilebilir ki??

olayları herkes de sizinle birlikte yaşamış gibi düşünüp anlatırsanız haklı olarak tepki görürsünüz...

ve bence tek suçlu öyle bir evlat yetiştiren, avukat olmuş ( ki hukuk fakültesini bitirecek akıl ve mantığa sahip bir insan için inanılır davranışlar değil burasıda biraz tutarsız...öyle ise acil tedavi olsun) işi gücü olan bir insanı, kendisi yapabilecekken çocuk gibi yıkayan anne babadır...

benim kardeşim de apandisit ameliyatı oldu 1 haftada dikişleri alındı ve banyo yaptı (tek başına kimse yıkamadı)

işte sorun da bu zaten anne ve babamın erkek kardeşimi çocuk gibi germesi küçüklüğünden beri şımartması.biz de öyle söyledik apandisit basit ameliyatlardan biri diye .ve kızkardeşim de ben de sezeryanla doğum yaptık aynı ilgiyi görmedik.beni ve kızkardeşimi üzen de bu zaten.ama ister inanın ister inanmayın o size kalmış bizim böyle bir erkek kardeşimiz var.anneme babama sürekli bağırır çağırır ama yine onun peşinde koşulur.herkesten olayları benimle yaşamış gibi anlamasını bekleyemem zaten ama eğer tam anlamadılarsı ve inanmıyorlarsa hiç yorum yapsasınlar okuyup geçsinler

olayları nasıl bu kadar seyrini değiştirebiliyosunuz anlamadım yorum yapan arkadaşlar..yaa sorun babası ile ilgili bilgi vermemesi mi? söylememiş olabilir ,yazarken atlamış olabilir,okuyanların buraya kadar didikleyeceğini bilmeyebilir v.s... yani buraya insanlar derdini sıkıntısını yazmaktan çekinir oldu..Eğerki yalan olduğuna inanıyorsanız hiç yorum yapmayın okumayın gidin veya kızın fikir istediği konuya odaklanın şahsii fikrimm..

bu arada konu sahibi iin yorumum; anneni değiştiremezsin hatalı zaten belli annen erkek evlat düşkünü,olayları saklamak ilerde sizleride etkiler saklama mecburiyeti göstermeyin bence babanızda bilsin ve eşinizide bu şekilde aile içine pek fazla sokmayın derim sonra eşiniz size karşıda tepki gösterebilir bence..

Burada cok fake konular acıldı.Herkes iyi niyetiyle yorum yaptı.Ama babam camii'ye gitmisti demeniz cok fark eder.Cünkü banyo'da yardım ediyordu babanız kesikler olunca insanların kafasında soru isareti kalabilir.

Kardesinizin yaptıgı cok büyük bir hata.Ama burada kim hatalı diye sormak bile bence gereksiz.Annenizin kız kardesine yüklenme sebebi ogluna asık bir anne olmasından kaynaklanıyor.

Ufacık bir sebepten dolayı kemer istemesi,gitmek istediginiz icin esinizi bıcak cekerek durdurmasının mantıklı bir acıklaması yok zaten.Esiniz yerinde olsam bende gitmezdim bir daha o eve.

Son düzenleme:
konu sahibine sesleniyorum....
bunu tek siz değil çoğu kişi hep yapıyor ortaya bir dert yazıyosunuz kimisi yorum yapıyor kimisi fake diyor siz yorum yapanlara değilde daha çok konuya inanmayanlara cevap veriyosunuz :olmaz:

bunu tek siz değil çoğu kişi hep yapıyor ortaya bir dert yazıyosunuz kimisi yorum yapıyor kimisi fake diyor siz yorum yapanlara değilde daha çok konuya inanmayanlara cevap veriyosunuz :olmaz:

dikkatli bakarsanız yorum yapanlara da cevap yazdım soru soranlara özellikle .İnanmayanlara da elbette cevap yazacağım beni yalancı durumuna düşürüyorlar çünkü.Kusurua bakmayın ama kimse durup dururken kafasından birşeyler uydurup da burda konu açmaz.ben şahsen bir kişinin derdin okuduğum zaman fikrimi yazıp yolluyorum.hiç birine de yalancı gözüyle bakmadım.

dikkatli bakarsanız yorum yapanlara da cevap yazdım soru soranlara özellikle .İnanmayanlara da elbette cevap yazacağım beni yalancı durumuna düşürüyorlar çünkü.Kusurua bakmayın ama kimse durup dururken kafasından birşeyler uydurup da burda konu açmaz.ben şahsen bir kişinin derdin okuduğum zaman fikrimi yazıp yolluyorum.hiç birine de yalancı gözüyle bakmadım.

iyi de ben size yorum yapanlara hiç cvp yazmıosunuz demedim ki daha çok onlara cvp yazıosunuz dedim.
ayrıca ben size yalan yanlış şeyler uyduruyosunuz demedim ki böyle bir düşüncem olsa burda kimseyle polemiğe girmem yani yalansa yalan banane başka konularınızda var genelde yorum yapmışım farkındaysanız yalan konu açtınız dedimmi hiç siz de dikkatli bakarsanız görürsünüz :umursamaz:

kusura bakmayın ama çok saçma yaşananlar
kardeşiniz ablasına nasıl vurur?üstelik evli eşi birşey demez mi?
siz ordayken daha kontrollü davranmaları lazım
eşinizin hatası kardeşleri ayırmaksa bırakın hata desinler

ben hep derim ki,aile içinde sorunlar olsada kız ailesi damadın yanında seviyeli davranıcak
düzgün bir görüntü sergilicek
sonuçta siz evlisiniz ve eşiniz tartışma esnasında nasıl ailen var diyebilir

babam ,eşimle bana hep derki,
başkalarının yanında kontrollü davranın
birbirinize saygı duyun mutlaka ki karşınızdaki de size saygı duysun
ben ailemin yanında bile eşime birşey demem eve kadar beklerim

bence senin annende erkek kardeşinde dengesizzz...
erkek kardeşinin kız kardeşini dövmeyee ne hakkı var bir keree? evli barklı kızııı çocuk gibi dövüyor hee. vallahii ağzını burnunu dağıtır benim eşim hatta eşime kalmaz babam sana mı kaldı benim evlatlarımı terbviye etmek diye araya girerdii.. senin eşin bu konuda enn masum insann.. ayırmaya çalışmış mantıklı davranmaya çalışmışş.. ayy az daha 3. sayfa haberi olacakmışsınız ne demek bıçakla yürümek falan....

esinizde bir suc göremedim
ancak erkek kardesiniz normal bir insansa eger
bu tartismanin bundan ibaret oldugunu düsünmüyorum
ha yaptigi yine normal degil tabiki bir suclu varsa oda
kardeslerinizdir
ne olursa olsun sizin esinizde olsa yabancinin yaninda böyle birsey
yapilmaz

Benim eşim olsa erkek kardeşim böyle bir şey yapsa bir güzel sopalardı onu orada. Ne o öyle çocukça hareketler. Haklı mı haksız mı diye sormanıza bile gerek yok arkadaşım, herşey ortada.

Allah size kolaylık versin
Kız kardeşiniz tabiki susun bebek uyanıcak diyecek o bebeğinin huzurunu sağlamak zorunda çünkü uyanırsa erk.kardeşiniz gidip piş pişlemiyecek heralde yapması geren özür dilerim daha dikaktli oluruz demek varken sen al kemeri dövmeye kalk kız kardeşinizin yerinde olsam alır ordan bişeyi kafasında parçalardım

erkek kardeşim kızkardeşimi dövüyor o da bağırıyor.

eşim ayırmaya çalışıyor ama erkek kardeşim eşimi sen karışma deyip eliyle itiyor

tam biz kapıdan çıkarken erkek kardeşim bize nereye nereye diye bağırarak önümüze geçti ve mutfağa giderek bıçak alıyor ve eşimin üstüne yürüyor

sonra erkek kardeşim yerlere yatıyor bağııyor ağlıyor bayılma numarası yapıyor

Şimdi annem eşimi ve kız kardeşimi suçluyor.Eşim iki kardeş arasına girdiği için kız kardeşim de dayak yiyince bağırdığı çin suçluymuş erkek kardeşimin hiç bir suçu yok yanisizce kim hatalı

Bence ortada hatadan daha büyük problemler var bilmiyorumkismile

Erkek kardeşinizin psikolojik olarak normal olmadığı gerceği gibi ...

Sorunuza cevap aramak yerine bu sorunun çözümene dair birşeyler yapmanızı öneririm.(Acilen bir Psikiyatriye gitmek gibi)

Son düzenleme:
Konuyu kim haklı , kim haksız olarak cevaplamak saçma olur çünkü her şey meydanda.
Annenede bir şey diyemiyorum hepsi evlat işte şimdiden sonra bu yaşa gelmiş oğluna ne kadar etkili olabilir.Eğer psikolojik sorunları varsa onu doktora gitmesi için ikna edebilir o kadar.
Erkek kardeşin kız kardeşini dövüyor üstelik kemerle ve eşin kurtarıyor.. kim olsa böyle yapar kızın canı yanarken duyarsızmı kalsın :olmaz:
Kızkardeşin dayak yiyor bağırıyor kolaymı evli bebesi var üstelikte kardeşten dayak yemek kimbilir nasıl kötü olmuştur kız :delphin: Üstelik bebek uyanacak diye endişelendiği için.
Her ne olursa olsun şiddete başvurulmaz kızarsın münakaşada edersin kardeşindir ama el kalkmaz senağlama Sonrasında bıçakla eşinin önüne geçiyor,ve siz yine geri dönüyorsunuz sabrederek ve eşin yine suçlu oluyor ohaoldumsmile Kardeştir atamazsınız onu iyileştirmek için siz uğraşaçaksınız psikolojik yardım almasını sağlayın daha fazla üzülmeden.. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin bizim buradan yorum yazmamız kolay yaşayan bilir ancak :delphin:

esin cok sabırlıymıs ben olsam bir daha boyle bir aileyle muattap olmazdım

mavrulam kullanıcısından alıntı
Bana bu olay hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmayın...
Bir apandist ameliyatının dikişi 1 ay kaldığını hiç duymadım ki kendimde oldum ameliyat ..
İkinicisi ise banyosunu bile tek başına yapamayan adam nasıl olurda kemeri eline alıp kardeşinizi dövüyor , eşinize bıçak çekebiliyor oda bir garip doğrus
u...

ay hakketten ya ne safız doğru valla

hiç böyle düşünmemiştim gerçekten inandırıcı değilmi??
ben çok safım her şeye inanırım çünkü bilmiyorumkismile

ben haklıyı bulmaya çalışmıyorum tek suçlu erkek kardeşim ama bunu anneme anlatamıyorum acaba ben mi yanlış duşunüyorum diye buraya yazmak ve sizlerin fikrini almak istedim.aslında apaçık ortada suçlu ama annem o kadar sabit fikirli ki anlatamam annem ve erkek kardeşim eşime ve kız kardeşime kızılorlar her fırsatta.kız kardeşim başlatmış olayı eşim de iki kardeş arasına girmiş ama erkek kardeşim annemin gözünde masum

kusura bakma canım ama annen evlat ayrımı yapıyor yani oğlancı resmen ya sanki erkek evlatlar altında kızlar değersiz bu ne biçim anlayıştır beee içim şişti vallahi:kızgın::sm_confused:

Evlat ayrımı yapan anneleri bir türlü anlayamıyorum..Erkek kız olsun anne için hepsi aynıdır hatta kızlar anneye daha yakındır..Annen ayrım yapıyorsa sizde kızları olarak tavır koyun annenize :umursamaz:

Son düzenleme:
erkek kardeşiniz fazlaca şımartılmış,anneniz bütün saçmalamalarında ona hak verince her şeyi yapabileceğini sanıyor galiba.Nasıl kızını dövmesine göz yumuyor,erkek kardeşinizi bu hale getiren anneniz

Back
X