hatali ve yalniz hissediyorum

eda11112222

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
2
2
6
25
zor bi surecten geciyorum suanda ve gercekten etrafima baktigimda kalabalik olmasina ragmen paylasabilecegim kimsem yok arkadaslik aile vs tum iliskilerim gayet guzel giderken illak bisey oluyor ve surekli birsekilde hatali cikiyorum icimde cok fazla dusunuyorum ve kafaya takiyorum kendimi hakli bulsam dahi insanlara karsi kendimi duzgunce savunamiyorum cok yalniz hiissediyorum insanlara ne kadar yardim edersem ediyim yanlarinda olmaya calisirsam calisiyim kimse bana ne dost ne de arkadas degil cok deger verip cok sevdigim zaman birinin en ufak kirici hareketine kafami takiyorum ve cok fazla dariliyorum ama gene de insanlara kusemiyorum suanda zor bir surecten gecmeme ragmen biseyleri paylasicak beni anliycak kimsem yok okuyup ilgilenen herkese cok tesekkur ederim

Ben de aynı durum dayım en iyisi seni üzen insanları hayatından çıkarıcan bunu yapabilirsin ben de yapcam

Etrafındaki insanları degiştiremiyorsan kendin degişmelisin. Kişilik gelişimi veya psikoloji ile ilgili kitaplar okuyabilirsin ya da YouTubede falan insan ilişkilerini, sosylalligi anlatan bir tane psikolog var çok güzel tavsiyelerde bulunuyor. Ben zaman zaman faydalanıyorum kendisinden öyle psikologları falan dinleyebilirsin.
En başta sana senin verdigin deger kadar deger vermeyen insanlardan o degeri geri çekerek başlamalısın.
Fedakarlık, sevgi istiyorsan en başta karşılıksız fedakarlık yapıp sevgi göstermelisin ve karşıdaki kişiyi iyice gözlemle ki senin verdigin degere aynı karşılığı veriyorsa onla aranı iyi tutabilirsin.
Bir de genelde okul, yurt tarzı ortak kullanılan ve uzun süreli yatılı kalınan mekanlarda falan zaman içinde daha güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Öyle ortamlar varsa oralarda takıl...
Manevi olarak kendini güçlendir ki yalnız kaşilsan bile tutunacak dalın olsun..

Insanlara ilk tanistiginda hemen 100 puan verme. 50 ile basla. 50 puanini cebinde tut. Iyilik yaptikca puanlarini cebinden cikar. Sana kotuluk yapiyorsa verdigin puanlarini al. Sana deger vermeyen insanlara deger vermeyi birak. Kendini sevdirmek icin gereksiz iyilikler yapma. Oldugun gibi ol. Yalnizlik da guzeldir ayrica.

ben de senin gibiydim.
Taktığım zamanlarım oldu takilmayacak şeylere.
Sonra burdaki arkadaşlar da sagolsun beni çok rahatlattı.

Şimdi kendimle basbasayim.

Samimiyetsiz insanlar hayatımda olacağına yalnız kalayım daha iyi dedim.
Kendimi seviyorum kahvemi tek başıma dedikodusuz içmeyi daha çok seviyorum koklayarak derin nefes alarak.
Çiçeğim var onunla konuşmak bile daha iyi geliyor anlamayanlarla konusmak yerine

Gibi gibi...

Boyle dusunmeye devam edersen hassasligin daha da artabilir ,kendini suclamayi birak tabiki iyi bir insan ol ama kendini kullandirtma kimsenin sana ihtiyaci olmadigi gibi seninde kimseye ihtiyacin yok unutma ,hataliysa guzelce izah et edemesende ifade edemedim de

Back
X