• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım kabülümdür

Konu sahibi kızına ve işine aşık yazacakmış yanlış yazmış bence.
Niyetiniz nedir bilmem ama dürüst olma zamanı gelmiş bence. Mesaj atın ve anlatın mutlaka.

insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış
Burdaki eşine adamış yanlış yazım sanırım işine adamış olmalı . Öyle değil mi .
Boşanmışsan eğer neden korkuyorsun açıkça söyle yaşını boşandığını .ama kendisini istemediğini .

insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış sosyal mecralarda işi olmayan bir kadındım ta ki trafikten gerilince twitter acana kadar ilk sosyal mecramdı gelzaman git zaman twet attıkca bu mecrayı sevmeye başladım 28 yaşında bi genç mühendis yazmaya başladı antepten ilk haftalarda baz almadım ha konuştuk havadan sudan konuştukca muhabbetimiz arttı ve 3 ay sonra ben antebe gittim yalnız bi yalan vardı ben ona yaşımı söylememiştim medeni halimide acıkcası gitme sebebim ise boşluktaydım ciddi bi boşluktaydım aşık olurum v.s diye gitmedim sadece o an için bi küçük yaz macerası genclik dopingi verir diye gittim ve buluştuk gece hayal kahvesi eglence hop o evine gitti ben otelime ve sonralarda da buluştuk 3 kere antebe gidiyordum aralarda 1 günlüğüne olay ailesine bahsedince ciddi boyuta gecti diyemedim ben 38 yaşındayım diyemedim medeni halimi ben düşünmeden bi hata yaptım anlık bi yaz macerasıydı düşünemedim olayın ailesine aksettirip ciddi boyuta gececegini bilemedim bir bahane attım sacma bi bahane gercegi diyemedim bitmesi için çoçuk hergün arıyor her aradıgında vicdanen kendimi rahatsız hissedip daha da kendimden nefret ediyorum cesaret edemedim hatalımıyımmmmmmmm sonuna kadar aşıkmıyım hayır vicdanen rahatsızım ve evet ilgisine alışmıştım boşluktayım allah aşkına çok eleştirin beni eleştirin ki daha cok kendimden nefret edeyim 38 yaşın hakkını veremedim hayatında çapkın bi kadın olmayan ben sapıttımmmmmmmm hergün daha cok dibe batarak sapıttım
Ay bi laf var ...... yiyen, kepçesini yanında taşır.
Konu açmak yerine karşınızdaki insana gerçeği anlatın.
Çocuğunu bırakıp yalanlarla yaz mecarası arayan bi kadın akıl almaz. Çünkü aklı baya fazladır.

evet ben nalet edepsiz vicdansız bi pinokyo oldum 38 yaşından sonra

pinokyoluğu hariç gerisi iyi olmuş gönlünce bi çapkınlık yapmışsın. doğruyu söyle o çocuğa. ilişkine devam etmek istiyorsan ve karşındaki de bunu kabul edecekse devam et. kimseyi de ilgilendirmez. dediğim gibi ben yalan dışında yaşadıklarında bi hata göremedim.

şu ilk cümlendeki eşine adamış kısmını işine olarak düzelt bacım millet eşinden ayrılmış kısmını kaba etleriyle okuyor anlama kıtlığı yaşıyor sana odunu verdikçe veriyor..
Konu sahibinin yanlis yazdigini kabul ettiginiz halde milletin yanlis anlamasinin normal oldugunu kabul etmemeniz bir yana bu kaba etleriyle okuyorlar tabirinizi hic hos bulmadim..hatta oldukca kaba bir tabir..ozur dilemeniz gerekiyor

emin ol benim başıma gelmeseydi aynı yorumu karşı taraf için yazardım insan boşlukta olunca yannış yapmaya daha cok meyilli oluyo malesefff

Medeni halim derken ' evlenip ayrılmış ' olmanızı kastediyorsun değil mi ? Eğer öyleyse bekar kadınsın ayolll çok ta şey yapma tabi yaptığın yanlış adamın duygularıyla oynamış oluyorsun biraz ama doğruları söyleyip durumu düzeltebilme şansın var.
Kastettiğiniz o değilde gerçekten EVLİYSEN yorum yok...

Anlamadığım aşık değilim diyorsun bu kadar büyütülecek bir şey yok herkes istediğini yaşar sen de adama ben 38 yaşındayım boşanmış ve bir kızı olan bir bayanım ( aslında) diycen... Yani buyutulcek bir olay yok ne bu arabeske fln bağlamalar anlamadım

Konu sahibinin yanlis yazdigini kabul ettiginiz halde milletin yanlis anlamasinin normal oldugunu kabul etmemeniz bir yana bu kaba etleriyle okuyorlar tabirinizi hic hos bulmadim..hatta oldukca kaba bir tabir..ozur dilemeniz gerekiyor

anlayan anlıyor. kimseden bir şey dilemeye ihtiyacım yok. polemiğe de çevirmeyin lütfen.

pinokyoluğu hariç gerisi iyi olmuş gönlünce bi çapkınlık yapmışsın. doğruyu söyle o çocuğa. ilişkine devam etmek istiyorsan ve karşındaki de bunu kabul edecekse devam et. kimseyi de ilgilendirmez. dediğim gibi ben yalan dışında yaşadıklarında bi hata göremedim.
Ay bi laf var ...... yiyen, kepçesini yanında taşır.
Konu açmak yerine karşınızdaki insana gerçeği anlatın.
Çocuğunu bırakıp yalanlarla yaz mecarası arayan bi kadın akıl almaz. Çünkü aklı baya fazladır.

Açıkçası aşık degilsen ve devam etmeyi dusunmuyorsan bosver asik olsan gercegi anlat derdim ama degilsen hic gerek yok. Bir de sen bir daha capkinlik yapma beceremiyorsun.

Back
X