hatalıyım kabülümdür

kendinizden cok seversiniz evlatlarınızı aman o ne istiyosa yapalım dersniniz o büyüsün okusun ilerde sıkıntı çekmesin der ve dilersiniz kızım 19 yaşında oğlak burcu cocugu ki burclarada onun sayesinde inanır oldum hırcın aksi asabi ve hep özgürce dolaşmak isteyen bir çoçuk evimizde kızımdan dolayı huzursuzluk çok evet gececek ama sanırım gecene kadar bende kendimden geçmiş olucam ne yapsam kabahat boşanmış bir çoçuk kızım ben önce kızım diyen annelerdenim evet her anne kadar evhamlıyım ama ne yaparsam yapim dünyasına giremiyorum özel ünivde tek başıma okutuyorum bölümü pdr sıkıntısı şu aralar hukuk fak okuyacakmış iide zamanında sana 5 tane ayrı derslerden özel hocalar tuttum annem kazanamadın özeli bile dedim tekrar hazırlan hayır dedin yatay geçişle kıbrısta hukuk okumak istedin tamam dedim babasıyla konuştu babası kabul etmedi anne babamı kırmam dedi şimdide anne olaydın da babam ın karşısında sen duraydın diyen sert mizaclı senin parana hiç açımıyorum babamın parasına acırım diyen babamda yaşamak istiyorum ara babamı orda kalıcam diyen orda kalınca 2 gün sonra dönen nerdesin kızım geç kaldın dediğimde 10 dk sonra geliyorum msj atan ki bu arada 20 kez aramışımdır 2 saat sonra gelen bir kız çoçugum var sınavım mı sanırım evet piskiyatrıda götürdümm psikologada arkadaşlarıylada uyuşamadıgı zamanlar oluyor ne yapacagım şaşırdım rabbim kimseleri evladıyla sınamasın.

Kiziniz 19 yasinda mi???

biri erkek biri kız çoçugum olmak üzere 2 çoçugum var biri üniv. hazırlanıyor digeri lise 2 de ve evet mahremimiz ama yakınlaşmamız yok denecek kadar az

konu sahibi 2 sene önce 45 yaşında 2 çocuklu imiş.
Ben sahte olduğunu düşünüyorum, yazmadım ama. Hiçbir soruma mantıklı cevap vermedi. Hatalıyım, yanlış yaptım, sorulmadı deyip geçiştiriyor durmadan. Bir de cümleleri çok düşük, yabancı mısın dedin ona da cevap vermedi. Ya da yüzde yüz dürüst değil, bazı ayrıntıları saklıyor.

Son düzenleme:
Buda mı Hatice gibi (+) (-) 1 çocuğa sahipmiş.
Vay arkadaş ne tür bi hayat yaşıyosunuzda bu saçma troll işine girişiyosunuz :işsiz:

Gercegi aciklayinca ne dedi peki?

Of yine bir olaylı konuyu kaçırmışım :( inanmadım üzgünüm

Bu saatten sonra gerçekler işe yaramaz. Aynı yalanları size karşı taraf söylese devam edermiydiniz? Herkes hata yapar yapmışsınız bu zamana kadar düzgün bir hayatınız olduğunu yazmışsınız buda 38 yaşın nazarlığı olsun. Çokta asıp kesmeye gerek yok.

ya ilk sayfadaki yorumları okudum, sonrasına bakamadım açıkçası; ben sizin mesajınızdan "boşanmış" olduğunuz sonucunu çıkarmıştım, yanlış mı anladım ki acaba? hayır ilk cümlelerde yazıyor çünkü.
ben yaşınızı/boşanmış olduğunuzu belirtmemiş olmanız dışında bir sıkıntı göremedim. belli ki devam ettirmek de istemiyorsunuz, bence o yüzden sonucu (gidecek mi, terk edecek mi diye) düşünmeden durumu açıklasanız? rahat edersiniz herhalde sanki ya.
ayrıca 38 yaşında ve çocuk sahibi olup o kadar genç gösteriyor olmanız konusunda bence tebriği hak ediyorsunuz. sevmiyorsanız değerli vaktinizi boşa harcamayın çoluk çocukla :)

Back
X