- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
15 yaşındakiler daha mantıklı laf sokuyor lütfensinirlenmiştim o mesajına ama bu basbayağı komik yahu.
yaralarını kanatırım falan
hayır bilmesek yaşını 15 taş çatlasa diyeceğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yaşındakiler daha mantıklı laf sokuyor lütfensinirlenmiştim o mesajına ama bu basbayağı komik yahu.
Şii mune abla kızıyor, konuya dönün dedi : )sinirlenmiştim o mesajına ama bu basbayağı komik yahu.
Bi polemik oldu mu aninda "bosanmissin, gecimsizsin demek, kocan kurtulmus, dul" gibi saldirilar geliyor da o yuzden : )
Şii mune abla kızıyor, konuya dönün dedi : )
Gecmiste olmustu, uye olduğum ilk sene ozellikle, polemige daha cok giriyoruz tabi o zamanlar, serde genclik varne alaka yahu ben senin boşanmış olduğunu bile bu konuda öğrendim.
Evli degil arkadasim ayrildim yazmisEşinize söyleyin.
Buradaki Kadınlar degil hayat arkadaşınız haddinizi bildirsin.
Onun ve evladınızın gözlerindeki hayal kırıklığı yaksın sizi.
Evli degil arkadasim ayrildim yazmis
İşine yazmak istemiş bence.... telefon klavyesi boyle rezil ediyo işte...O zamam nasil kendini esine adamis yillarca ve niye medeni halimi sakladim diyor?
evet ben nalet edepsiz vicdansız bi pinokyo oldum 38 yaşından sonra
Bence toplum yuzunden bosanmis olmaktan utanıyor, bosandigini gizledigi icin haliyle cocugunu da gizlemek durumunda kaliyor..Gecmisinden utaniyorsun...ve bu hesaba gore evladindan da utaniyorsun...
Hic yok mok deme...bilincaltin bu
38 demiş 78 değil.Nerdeyse bağ kur emekliliğiniz gelmiş
Yeşil çayınızı demleyip inzivada nacizane takılmanız gerekırken
Ergen gibi yaz macerası nedir??
Yildiz tilbenin bile kafası bu kadar güzel deil
ben buraya niyaz yazdım biliyormusunuz topa tutun diyeeeeeeeeeee hemde öyle böyle degil daha çok kendimden nefret edeyim diye
Nerdeyse bağ kur emekliliğiniz gelmiş
Hakaret edecek zekaya sahip değilsin zaten . İnsanları böyle şeylerle vurmaya çalışan biri toplumdan uzaklaştırılmalı .ban yemişsin zaten .fake hesaptan görüp cevaplarsın artık cicimNiye bu kadar savunmaya geçtiniz, dul=eşi vefat etmiş yada eşinden ayrılmış erkek yada bayan demek (burda hakaret yok zira) . Ayrıca ben kimseye bişey demedim o gelip sataştı bana,
Abartmissiniz iyice.Nerdeyse bağ kur emekliliğiniz gelmiş