hatalıyım kabülümdür

Evlenip ayrilmisin bekarsin.Yani iliskilerine yalanla baslama .Ama olsun ne hatasi yapmisin hep erkek mi yapicak .bir daha ararsa ac ve durumunu soyle ablacim

Gecmisinden utaniyorsun...ve bu hesaba gore evladindan da utaniyorsun...
Hic yok mok deme...bilincaltin bu

Nerdeyse bağ kur emekliliğiniz gelmiş
Yeşil çayınızı demleyip inzivada nacizane takılmanız gerekırken
Ergen gibi yaz macerası nedir??
Yildiz tilbenin bile kafası bu kadar güzel deil

açıkçası ben eleştirmicem iki taraftın açısından da üzücü bir durum olacak ama hatanızı kabul etmeniz piman olmanız bile özünde iyi bir insan olduğunuzu gösterir.
umarım sıkıntısz atlatırsınız ikiniz de bu dönemi.

ben buraya niyaz yazdım biliyormusunuz topa tutun diyeeeeeeeeeee hemde öyle böyle degil daha çok kendimden nefret edeyim diye

Kendini ne kadar hor gormussun. Sanki evli biriyle ask yasiyorsun. Senin sorunun bosanmis olmandan utanman ve bunu karsindakine soyleyememen... Bir de 10 yas kucuk demissin uzerine tuz biber ekmissin ama hani olumcul hatalar da degil.

Biraz sakinles , ara ver , kendinle yuzles, bosanmani hazmet sonra iliskilere baslarsin. Bu sekilde ben erkek olsam senden kacarim yasin yuzunden degil , bosandin diye de degil, ozguvensizligin yuzunden.

+ Konun karisik, oyle bir yazmissin ki hala evlisin gibi anlasilmis. Boyle anlayan arkadaslari da suclamamak gerek.

Nerdeyse bağ kur emekliliğiniz gelmiş
Yeşil çayınızı demleyip inzivada nacizane takılmanız gerekırken
Ergen gibi yaz macerası nedir??
Yildiz tilbenin bile kafası bu kadar güzel deil

Yok artık
37 yaşındayım
İçimi daralttınız
Konudan bağımsız yazıyorum
Hayat mı bitecek 38 de

Niye bu kadar savunmaya geçtiniz, dul=eşi vefat etmiş yada eşinden ayrılmış erkek yada bayan demek (burda hakaret yok zira) . Ayrıca ben kimseye bişey demedim o gelip sataştı bana,
Hakaret edecek zekaya sahip değilsin zaten . İnsanları böyle şeylerle vurmaya çalışan biri toplumdan uzaklaştırılmalı .ban yemişsin zaten .fake hesaptan görüp cevaplarsın artık cicim :KK53:

Back
X