Hatalıyım

Çok sakin bir yapım var. Yaptığınız davranışıda hiç tasnif etmedim ; fakat bu anlattıklarınız üzerine ben de böyle duygu boşalması yaşardım ve belkide sizin davrandığınız gibi davranırdım.

İşi, yoğunluğu, yorgunluğu anlarım ama evde kendi kafasını boşaltmak için oyun oynamasını anlayamam.. Heleki tüm anlayışlı davranışlara rağmen.
Bu tek taraflı hayattır. Eğer devamlı ise bu düzeltmeli kendisini.

Belliki eşiniz biraz salmış kendisini.. Konuşmayı ya da yazmayı deneyin olur mu ? Böyle arada duygusal boşalmalar yaşamanız sizide yuvanızıda yıpratır.

Eşiniz kendisini toparlamak zorunda, sizi-kalbinizi kaybedebileceğini bilmeli..

Oyun konusunda çok tartıştık ve bir anlaşmaya vardık hafta içi 1 er saat oynuyor. Bu kadar da hakkı var artık ona bişi dememeye çalışıyorum. Çünkü çözümü yok bunun tv izlemez yaptığı başka bişide yok o kadar da olsun artık dedim pes ettim sonunda... 11 de de gelse 6 da da gelse o oyun oynanır alışkanlık... Kendi vazgeçerse vazgeçer, vazgeçmezse yoruldum... Aradı özür diledi o da benden. Mesaj yazamadığı içinde ayrıca özür diledi... Hep naz, cilve, hep alttan alma çok zor... Ama sinirlenmemeliyim,,,

HTML:

ben eşimi olduğu gibi kabul etmeyi seçtim;

insanlar değişmiyor ..istesekte olmuyor...

endişelerini anlıyorum ama yapısı odur,değiştirmeye kalkma istersen;

hayatınıza heyecan katın muhakkak ama..

eşinizi olduğu gibi kabul etmeyi denesen olmaz mı?

ben aninda asbilesebilen,elimden gelse sinirden ortaligi dagitabilecek bi tipim maalesef.!!
esim de aksine kanatsiz melek :)
biz cok zor sartlarda evlendik.
ailelerimiz kesinlikle karsiydi uyruklarimizdan dolayi.
ama biz evlendik tek basimiza.
esimin bana soyledigi tek bisey var beni her zaman durdurur.
"ufacik seylerden dunyayi ayaga kaldiriyorsun.kizginligini gecirmek icin sadece evlendigimiz gunu ve ne sartlarda evlendigimizi hatirla"
ve eger basit biseyse sinirlendigim kesinlikle etkili oluyor.
kucuck seylerden kirmayin birbirinizi.

Kızlar dün akşam eşim eve geldi yine ilk işlerden biri oyun açmak oldu... Neyse ben trip yaptım tabi canım sıkıldı yine daha dakka bir konuşcaz oyun açıyo... Oynamadı ...Sonra hatasını telafi etti. Meğer beni ne kadar iyi anlıyomuş o anlattı benim ondan beklediklerimi sanırsın ben anlatıyorum onları. Burayı okumuş olmasın diye düşündüm :18: Neyse karşılıklı konuştuk. Herşey güzel olucak İnşallah :129: Bu sabah beni öperek uyandırdı... Uyku sersemi şaşırdım beklemiyordum Herkese teşekkür ederim

Çok sevindim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…