bende yapıyorum böyle bazensinirimi eşimden çıkartıyorum
ama hatamı fark ettiğimde özür diliyorum.. bence yapıcağın tek şey gönlünü almak.. işe, özür dilediğin güzel bir mesajla başlayabilirsin..
öyle süslü püslü şeylere gerek yok, yapmacık olur zatenBunu düşündüm aslında özür dileyim diye ama ne yazayım ki
Eğer bu bugünlük bir olay ise mazur görülebilir fakat her zaman böyle davranıyorsanız eşinizin işi zor.
Bazı insanlar öğlene kadar kendilerine gelemezler, konuşmaktan şakalaşmaktan hoşlanmazlar. Bu sizi sevmediğini ya da değer vermediğini göstermez.
Gömleği camdan sallandırmak falan çok yanlış. Eşinize hatalarını daha düzgün bir dille söyleyin. Ters teper yoksa
öyle süslü püslü şeylere gerek yok, yapmacık olur zaten
içinden ne geliyorsa yaz, ımm mesela ben şöyle yazardım (tabi sizin aranızdaki dialog, konuşma tarzı nasıl bilmiyorum)
"ben sabah biraz saçmaladım, çokça abarttım galiba.. Özür diliyorum aşkımdan.." gibi :))
gizli mesajını da eklemişsinHımm, olabilir şöyle yazsam " Sabah için üzgünüm, biraz abarttım galiba, sabahları bir öpücükle bana günaydın desen beni çok mutlu edersin, özür dilerim
Eğer sinirleriniz gerilmişse, stresli bir yaşamınız varsa olduğundan daha sık öfkelenir ve bunu kontrol etmekte güçlük çekersiniz. Öncelikle hayatınızda sizi sıkan neler var onlara bir bakın. Sonra da enerjinizi sporla ya da bu tarz fiziksel aktivitelerle boşaltmaya çalışın.
Öfkelendiğiniz zaman ise ne kadar zor olsa da iletişim kurmayın, başka yere geçin. Duygularınız yatıştığında sizi öfkelendiren durum hakkında konuşabilirsiniz ama duyguların yoğunken öfkenizi ifade ederseniz daha fazla öfkelenirsiniz. Ve eşinizde de olduğu gibi öfke yaralar ve suçlıuluk ve utanç duyguları ile biter. Bunları göz önünde bulundurup öfkeli iken konuşmamaya çalışın.
Bir de eşinize isteklerinizi öfke ile zorla yaptırmanız onu sizden daha fazla uzaklaştırır. Kimse kontrol edilmekten hoşlanmaz, hele bir yetişkine bu şekilde isteklerini yaptırmaya çalışmak aslında bir nevi zulümdür. İlişkiden istediğiniz şeyleri onunla konuşarak orta yolu bulmaya ya da bu şekilde kabul edip isteklerinizden vazgeçmeye bakın. Zorlamayla, eziyetle sağlıklı bir ilişkiniz olmaz...
Hımm, olabilir şöyle yazsam " Sabah için üzgünüm, biraz abarttım galiba, sabahları bir öpücükle bana günaydın desen beni çok mutlu edersin, özür dilerim
çok abartmışsın yha hadi bunu özür dilediniz ya diğerleri.....
kendinize hakim olmaya çalışıp evliliğinizi çekilmez yapmamasanız daha iyi değil mi?????
ayrıca eşiniz size sana tahammül edemiyorum dediğinde ne derdiniz!!!! daha doğrusu ne hissederdiniz!!!!!!!!
Yine ben dili içeren bir mesaj. Bu mesajın meali ne biliyor musun; sabahları beni öperek uyandırmadığın icin abartıyorum :)
Öfke kontolsüzlüğü ne yazık ki bende de var:26:
üstelik eşim o kadar iyi bir insan ki
biz aslında onları değil kendimizi mutsuz ediyoruz.
Bence de özür dileme devamı gelirse özürler normalleşir
bu konuda destek alabilirsiniz
neden hemen kızıyorsunuz bunun çözümü olmalı
kendimden bildiğim için tek başına olmuyor terapist yardımı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?