hatam büyük bundan sonra ne yapmalıyım

esramm85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
187
1
0
41
Bayburt
merhaba arkadaşlar..sizinle bişey paylaşmak istiyorumm..yanlız öncelikle şunu belirteyim hatalıyım..bunu belirtmemin sebebi bana bundan sonra ne yapmam gerektiği hakkında bilgi vermeniz..
çünkü ağlamaktan bir hal oldumm..çok kötü durumdayımm..ben bir arkadaşımla çok samimiydim..o eşiyle yaşadığı olumsuz şeyleri bana anlatmıştıı..eşi ona şiddet uyguluyordu..bende bunları başka bir arkadaşımla paylaştım ama niyetim bu olayı yaymak değil,arkadaşıma çok üzüldüğüm için yazık bunları haketmiyor tarzı konuşmaktı..neyse bunları anlattığım arkadaşım benim bir hareketime kızdı hemen gidip bu olayı onlara anlattı...hemde nasılll....ben sürekli onların dedikodusunu yapıyormuşum gibi...en yakın 3 arkadaşımı kaybettim..onlarda bana kızıp grupça küs olduğumuz insanlarla gidip barıştılarrr..yani ben koskoca işyerinde yapayanlızımmm...ne yapayım da intihar etmeyeyimmm..kızım olmasa 1 sn beklemez öldürürdüm kendimi...işyerimin şubesini değiştirmek için dilekçe verdim.pazartesi belli olurrr...ama muhtemelen 3 ay daha buradayımm..üç ay çabuk geçer deyip nasıl sabrederimm..lütfen akıl verin

intihar?
bu kadarcık bir olaydan canınıza son verecek kadar bozuksa psikolojiniz, acil uzman desteği şart..

ne intiharı canım benim...
böyle şeyler düşünme öncelikle...
gidip arkadaşınla konuş bu durumu..
olduğu gibi anlat hatta özür dile...

4 senedir üniversite okuduğum için yurtta kalıyorum bunun gibi olayların alasını yaşadım malesef ki.çok büyük bi hata yapmamışsın bence bu arkadasların en küçük hatanda seni bu kadar üzücek kadar acımasızlaşıyorlarsa yanlış kişilerle arkadaşlık etmişsin.boşver insanları kendi değerinin öneminin farkına var bence

Bence kızını düşünme bi an önce intihar et. Öyle ya diğer dünyada bunun günahınıda arakadaşların çeker..

ailenizle 7 ay küs kaldınız intihar etmeyi bırak kapılarına bile gitmeniz de, 3 arkadaşınız size küstü diye hayata küstünüz..
şaşırtıcı..

..kavga esnasında babam da gideersen git dedi..yani beni kovdu..o kadar içerledim ki üzerinden nerdeyse 7 ay geçti hala konuşmuyorum..bayramlardada aramadım..hatta eşimin bile aramasına müsade etmedim..

haklısın asudee..ama ailem uzakta ve biliyorum ki er ya da geç barışırım..ama şu anda iş yerim cehemnnemim olduuu..ne eşime ne çocuğuma zaman ayıramıyorumm..çocuğuma bağırıyorum eşimi yanıma yaklaştırmıyorum..iş yerinde kimsem kalmadıııı..kaldıki biz çete diye anılırken böyle bir şey ilk defa başıma geliyorrr..inanın yaşamak istemiyorum...iş yerinde nasıl davranmalıyım...lütfen yardımcı olunn

Amaaan de boşver kuzum ya ben neler gördüm grupça bana düşman bile oldular laf atmalar bilmemneler salla gitsin kuzu hiiç oralı olma bak sonra gelip hepsi birbiriyle bozuşup sana geliyorlar eninde sonunda senden tek tek özür diliyorlar sen düzgün davranmaya devam et sabırla bekle..Allah yardımcınız olur dilerim..

ne kadar ufak şeyleri problem eder olduk ya ... anlatmıcaktın o zaman arkadaşım madem anlattın şimdi başın dik çalışcan iş yerinde kendinize dert aramayın lütfen... Allah başka dert vermesin ne diim

sorunda burda zaten arkadaşım..ben yanlış yaptım..herkes beni suçlayacak...ne yapıcam..allah benim belamı versin...konuşmamalıydımm...kimselere güvenmemeliydimmm

aynen neler neler ya ben de yaşadım.. ve sonuç senin dediğin gibi takmamak gerek..

arkadaşlarının öyle yapmaları yanlış ne o çocuklar gibi herkesi kendi taraflarına çekmeye çalışıyolar tamam senin o arkadaşının sırrını vermiş olman yanlış bir şey ama iş ortamında bu şekilde davranamazlar dışarıda ne derlerse desinler sadece gidip o arkadaşına anlatsan ben söylemiş olabilirm ama dedikodu amaçlı söylemedim diye

sorunda burda zaten arkadaşım..ben yanlış yaptım..herkes beni suçlayacak...ne yapıcam..allah benim belamı versin...konuşmamalıydımm...kimselere güvenmemeliydimmm

ya sen yaptığın hatayı büyütüosun bence arkadasın sana kızıp senin dediklerini yetiştirmekle daha büyük bi hata yapmış olmuo mu sorarım????ayrıca ne kadar kolaymış ki iki lafla çatırdamış bu arkadaslık bence senin yaptığın ufacık bi hataya karşılık arkadaslarının ardı ardına yaptığı bi sürü hata var ortada

Allahtan sabır dile ve sana o gıcıklığı yapan kişi gerçekten can dostun değilmiş ki kendini belli etmiş Allaha havale et herşeyi bu benim başımada geldi tüm sıkıntılarımı paylaştım konuşulmaması gereken her sırrımı konuştum meğerse ikili oynuyormuş ne konuşsam saatinde yerini buldurmuş sağolsun birde üstüne gelip bana sen e yapmaya çalışıyorsun diyerek hesaplar soruyordu kendine karşı tavırlarım değişince,şimdi hala görüşüyoruz ama sanki bir yılan var karşımda en zor anlarda destek oldum kardeş yerine koydum sonunda ne olduğunu geç olsada öğrendim .neyse bu bana öyle sıkıntılar yaşattıki tek teselli kaynağım dua idi Allahım sen biliyorsun dedim sen görüyorsun sen herkese hakettiğini ver çok geçmedi çok samimi olduğu kişilerde kendine kendinin bana yaptığını yaptılar Hasbinallahüve nimel vekil nimel mevle venigmelnesir de baka bişeye gerek yok sabır diliyorum sana.

ortada yanlış bir anlaşılma var ve bu yanlış anlaşılma doğrultusunda intihar etmeyi düşünüyorsunuz ve bide çocuğunuz var sizce değer mi gerçekten.Bırak tavır alsınlar siz hayatınızda ki gerçekten değer gösterilmesi gereken kişilere değer gösterin onlar için üzülün eşiniz ,çocuğunuz için.iş yerinde yalnız olabilirsiniz ama gerçekte yalnız değilsiniz çocuğunuz eşiniz var hayat bu kadar yaşamak bu kadar değersiz değil boş yerede kendinizi üzmeyin

konuşmaya çalıştığımda müdürüm iş arkadaşlarım ve hizmetlinin yanında bile köpek mi dersiniz ruh hastası mı ne dilerseniz o olacak hakaretler yedimmm..asla konuşamam artıkk..

ailenizle 7 ay küs kaldınız intihar etmeyi bırak kapılarına bile gitmeniz de, 3 arkadaşınız size küstü diye hayata küstünüz..
şaşırtıcı..

enteresan yani..niye kızın eski mesajlarını bulup onun üzerine oynuyosun ki
kız bize güvenip samimice açılmış bize bence intihar falan etme sakın biraz bekle zaten sular durulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…