sorunda burda zaten arkadaşım..ben yanlış yaptım..herkes beni suçlayacak...ne yapıcam..allah benim belamı versin...konuşmamalıydımm...kimselere güvenmemeliydimmm
Allahtan sabır dile ve sana o gıcıklığı yapan kişi gerçekten can dostun değilmiş ki kendini belli etmiş Allaha havale et herşeyi bu benim başımada geldi tüm sıkıntılarımı paylaştım konuşulmaması gereken her sırrımı konuştum meğerse ikili oynuyormuş ne konuşsam saatinde yerini buldurmuş sağolsun birde üstüne gelip bana sen e yapmaya çalışıyorsun diyerek hesaplar soruyordu kendine karşı tavırlarım değişince,şimdi hala görüşüyoruz ama sanki bir yılan var karşımda en zor anlarda destek oldum kardeş yerine koydum sonunda ne olduğunu geç olsada öğrendim .neyse bu bana öyle sıkıntılar yaşattıki tek teselli kaynağım dua idi Allahım sen biliyorsun dedim sen görüyorsun sen herkese hakettiğini ver çok geçmedi çok samimi olduğu kişilerde kendine kendinin bana yaptığını yaptılar Hasbinallahüve nimel vekil nimel mevle venigmelnesir de baka bişeye gerek yok sabır diliyorum sana.
herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş bunu unutma bende çok içten sıcak samimi davranıyordum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben onun konuştuklarını hiç kimseye açmadım ama o sanırım kendi gibi sanmış beni o açtı kimseye güvenilmeyeceğini bana öyle iyi öğrettiki ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir.
konuşmaya çalıştığımda müdürüm iş arkadaşlarım ve hizmetlinin yanında bile köpek mi dersiniz ruh hastası mı ne dilerseniz o olacak hakaretler yedimmm..asla konuşamam artıkk..
ortada yanlış bir anlaşılma var ve bu yanlış anlaşılma doğrultusunda intihar etmeyi düşünüyorsunuz ve bide çocuğunuz var sizce değer mi gerçekten.Bırak tavır alsınlar siz hayatınızda ki gerçekten değer gösterilmesi gereken kişilere değer gösterin onlar için üzülün eşiniz ,çocuğunuz için.iş yerinde yalnız olabilirsiniz ama gerçekte yalnız değilsiniz çocuğunuz eşiniz var hayat bu kadar yaşamak bu kadar değersiz değil boş yerede kendinizi üzmeyin
bende bunu yapmak istiyorum..eşime ve çocuğuma kendimi vermek...ama iş yerini düşünmeden edemiyorum...bittim bennnnn
işte bu şekilde öneriler istiyorum..aslında çok karaktersiz de değiller...ama arkadaşlığı bu hale getirecek kadar beni öenmsememişler...biliyormusunuz onlar için neler yapardımmm..çocuğumun rızkını onlara harcardım..hediyeler falann...ama bir hata tüm yaşananları silebiliyormuşşşöyle insanlarla konuşmaman senin için daha hayırlı inan boşver iyi olmuş anladığın çok karaktersizlermiş hep bişeylerle meşgul olmaya çalış işyerinde işin yoksa bile kitap oku eşini ara ne bilim başka bi arkadaşını ara onlar toplanıp kahkaha falan atmaya başlarlar sen hiç takma yüz ifadeni bozma
bende bunu yapmak istiyorum..eşime ve çocuğuma kendimi vermek...ama iş yerini düşünmeden edemiyorum...bittim bennnnn
amaaan delimisin arkdaşım sen çocuk gibi biri diğerinin lafına bakıp sana küsmeler flan sende bunlar için intiharıı düşünüyorsunnee arkdaşlarım vardı kimseye ailenden fazla değer vermicekmişsin bende bunu bazı arkdşlarım sayesinde öğrendim zor durumlarda başı sıkışınca gelenler ben uzağa gidince siliverdiler amaan çokta iyi oldu diyorum şimdii zamanında arkadşlarımla olmak için ailemden çaldığım zamanlara üzülüyorum kimse değmez saçmalamadaa buaradada kızın var negüzel eşin var iştede adı üstünde işine ver kendinii onlarsızda mutlu olabileceğinii göster kitap oku fln...zamanla düzelirsiniz aynı ortamdasınız birazcık zamana bırak herşeyii çok büyük hata değil sadecee bidaha yapmaa kimseye kimseyi anlatmaa boşver nederdii varsa o anlatsın...
ok saol arkadaşımm..kırılmakta haklı ama niyetimi dinlemedi bile...senin hakkını nasıl öderim diyordu.ama ilk fırsatta kanlı düşman oldğumuz insanlarla konuşup sorunlarını hallettiler...ben konuşmak istediğimde azarladı..bir de üstüne onlara olayı anlatan arkadaşla konuşmaya gittiğimde kapıyı yüzüme kapadı...
bence arkadaşına dürüstce olayları anlatan bir mektup yaz
bence arkadaşına dürüstce olayları anlatan bir mektup yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?