hatam büyük bundan sonra ne yapmalıyım

doğru söylüyosun aslında bu haftayı bir atlatsam herşey yoluna girecek..bu hafta çok zor benim için

çok tşk ederim..inan benim bunlara ihtiyacım var..asla bir daha düzeltme işine kalkışmam..bu kadar gurursuz olduğumu bende bilmiyordum..

bence gurursuzluk değil sizinki,kendinizi ifade etme çabası..
hoş bir durum değil tabii yaşadığınız,ama hak kaygısı güdebilip,kendinizi açıkça yargılayabildiğinize göre de fena bir insan değilsiniz..
kendi gözünüzde değerinizi arttırın lütfen.eşiniz,çocuğunuz,anne babanız için dünyadaki en önemli,yeri doldurulamaz biri olduğunuzu unutmayın..
tüm ilişkiler zamanla rayına oturur,hatta düşmanca olanlar bile..zamana bırakın,soğusun ortam..
bana göre büyük bir ders aldınız ilişkiler hakkında,bin nasihatin öğretemeyeceğini bir musibet öğretti size.
vicdanlı bir insanmışsınız ki düzeltme peşine düşmüşsünüz,bu yönünüzü çok takdir ettim...sevgiler..

benim basimada geldi samimiyetimle anlattigim aslinda amacimin dedikodu degil sadece zaman gecsin diye vakit gecirdigimiz ve karsilikli yorum yaptigimiz ama olayin tamamen uzerime kitlendigi bir durum yasadim..ne intihar edeceksin beter olsun onu anlatan..

kizla aram iyiken durup dururken yanlis anlama eseri aramiz bozuldu daha dogrusu konu icin hic yorum yapmadim konusmadim kizin pesindende konusmadim arkadasimi arayip bak bu insan varya bole bole bole falan fistik sen onun iyi birimi oldugunu zannediyorsun diye ole hadsiz konusmalar falan filan..kizda onunla konusmasini bana iletti tabi..neyse rabbim nasil icten dua ettiysem allah beter oldu hepsi hala diyorum daha beter olsunlar..kizla aram duzeldi kendi geldi iste olmasa iyiydioldu birkere goruselim..eh dedim tama ama onun hakkimda soylediklerini bile bile yuzune vurmadim konusuyoruz..gecen yine terbiyesiz bir davranis sergiledi..he aram kotu degil ama gorusmeyide planlamiyorum..

simdi ben cok zor sindirdim hepsinden nefret ettim kendine baska aradas bul yaz konus anlat derdini onlarla ugrasma ben oyle yaptim..baska bir arkadas buldum onunla gorustum gezdim tozdum..hic artik benim icin onemli bile degiller..yanlis anlamissada onun icinin fesatligi keyfi bilir..sen seni bilirsen gerisi sadece sinek viziltisi..

kusura bakmayın ama koskoca kadınsınız niye böyle beş para etmez insanlarla uğraşıyorsunuz ya

offff yarın benim için çokkk zorlu bir gün olacak..yarını bir atlatırsam belki psikolojim bir nebze olsun düzelecek...

Son düzenleme:
bu nedir yaa çocuk gibi atışmalar.arkadaşlarınız kaç yaşlarında.ne kadar ergence tavırlar sergilemişler.çete de ne demek.lisede vardı bizim çete grup kocaman insanlarsınız.anlayamıyorum.gruplaşmak ne demek.allah allah.yaş olarak sizden katbekat belki küçüğüm ama anlam veremiyorum böyle çocukça tavırlara.

Arkadaşım sakın ola ki yaptığın şeyi emin ol hemen hepimiz zaman zaman yapıyoruz ki ben de anlatıyorum bazen hani ortak çözüm noktası bulmak için. Bence sen değil, olayları çarpıtarak anlatan arkadaşın üzülsün yıpratsın kendisini. Hem bak böyle böyle öğreniyoruz kimin ne olduğunu hiççççç de takmaaaa

kusura bakmayın ama koskoca kadınsınız niye böyle beş para etmez insanlarla uğraşıyorsunuz ya

ama farkindaysan zaten ugrasmiyorum hicte ugrasmadim..taktiri ilahi allah veriyor bende seyrediyorum sadece..:)) benimki seyirlik arkadasada onu tavsiye ettim birak allahindan bulsun diye...ifade edemedim kendimi bi anda pardon :)

olsun canım bak en azından senin tayin isteme gibi bi şansın var bizde oda yok sevmediğimiz insanlarla aynı ortamda malesef çalışmak zorundayız sıkma canını gittiğiin yerde eminim daha güzel dostluklar kurucaksın ve bu yapmış olduğun hataları yapmıcaksın herşey düzelir daha sonra oturup gülersin bu hallerine

gerçekten sizin psikolojiniz iyi değil... bu gibi sorunlar herkesin başına gelebilir, ama siz çok fevri sorunlu davrfanıyorsunuz.. lütfen destek alın..

eden bulur. Hak etmişsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…