• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatam büyük bundan sonra ne yapmalıyım

insan dır beşer şaşar herkes hata yapar bence böyle konuşarak bunalıma girmiş birini daha da alt üst ediyorsunuz onun şuan desteğe ve dertleşmeye ihtiyacı var onu karamsarlığa itmeyelim lütfen

arkadaşlarıyla arasının bozulmasına üzülmesi asıl hata! çocuğunu eşini ihmal etmesine üzülmeli üzülüyosa ve bence onlarla kaybettiği zamanı telafi etmeli

ya ablam neyden kimden korkuyon sen bu kadar anlamadım gitti. gitsinler anlatsınlar. biri gelirde dedikodumu yapmışsın derse tüm gerçekliğiyle anlatırsın

arkadaşım sorunda bu zaten kimse sormaz...direkt olarak ilişkilerini bitirirler...kabus gibi bir 3 ay bekliyor beni..ölümden beter..

arkadaşım sorunda bu zaten kimse sormaz...direkt olarak ilişkilerini bitirirler...kabus gibi bir 3 ay bekliyor beni..ölümden beter..

bitirsinler önemli mi değil! hala neden onlarla olan ilişkinizi düşünüyosunuz? dedikodu yaptıysanız yaptınız diğeride dinlemeseydi çok iyiyse!

bitirsinler önemli mi değil! hala neden onlarla olan ilişkinizi düşünüyosunuz? dedikodu yaptıysanız yaptınız diğeride dinlemeseydi çok iyiyse!

kimse öyle demez ki arkadaşım..milletin diline düştüm..malzeme oldum..alt ettik diyecekler..mahvettik diyecekler..zaten olanları anlatan kişi yapayanlızsın artık dedi..bağıra bağıra...öldüm artık öldümmm

Bu meseleyi niye bu kadar büyütüyorsun anlamadım, neticede birine iftira etmemişsin olan bir şeyi söylemişsin.

Sanki kendileri dedikodu yapmıyorlar mı, başkaları hakkında konuşmuyorlar mı, sadece eğitim sorunlarını ve ülkenin geleceğini mi tartışıyorlar onlar da senin arkandan konuşuyorlardır.

Ayrıca böyle insanlarla arkadaş olacağına ömür boyu arkadaşsız kal daha iyi.

kimse öyle demez ki arkadaşım..milletin diline düştüm..malzeme oldum..alt ettik diyecekler..mahvettik diyecekler..zaten olanları anlatan kişi yapayanlızsın artık dedi..bağıra bağıra...öldüm artık öldümmm

senin korkun senle ilişkiyi koparmaları değil canım,sanırım sen de arkadaşına güvenip çevrenizin duymaması gereken bişeyler anlatmışsın arkadaşın onları anlatır diye korkuyorsun. neyden korkuyo olursan ol benimle dertleşebilirsin.biliyorum çok saçma bir teklif gibi geliyor ama adını hiçbişyini vermeden yazmadan sahte msn adresiyle bana herşeyi anlatabilirsin ben özel mesaj atamıyorum ama mesaj sayım yeterli olmadığı için.belki birlikte çözüm buluruz.emin ol çözüm bulmakta iyiyim.

Ya aman yaaa bunun için cidden üzüyor musun canını:S Salla gitsin ya hem bak sana bi tavsiyede bulunucam bi psikoloji kitabın da okumuştum.Diyordu ki; hayattaki en büyük işkence umursamamakmış.Neden umursuyorsun ki ben olsam umrum da olmaz alırım maaşımı ay sonu gider kızıma allahım ne ciciler biciler alırdım . Hem bu işler parayla değil sırayla bak görürsün üç gün sonra onlar da bozuşur:)Akşam gelince al eşini çocuğunu yürüyüşe çıkın ,eşinle dedikodu yap anlat ona :)) Bunlar tecrübe insanın hayatın da aldığı derslerdir .Ve sanmaki ordaki insanlar dünyadaki tek insanlar diyaloğunun daha iyi olacağı seni daha iyi anlayabilecek insanlar var.Neden onlara bağımlı gibi davranıp konuşuyorsun anlamadım. Ben bittim falan yazıyorsun komik oluyor böyle.Valla ben havalı havalı giderim oh be rahatladım sizde kafamı ütülüyormuşsunuz edasıyla:)) Ama bak senin anlatmadığın bir nokta vardı..Sen o arkadaşına ne dedin de sana kızıp gitti anlattı... Bak burda alınacak çook ders var.Birincisi eşinle olan sorunlarını karşına çıkartabilcek insanlara asla ama asla anlatma.İkincisi bugün kötüyüm diye o insanlarla da tersleşme yarın ne olacağı belli olmaz. Ve en önemlisi bir daha asla kimsenin sırrını paylaşma ..Kimseyede sırrının bir harfini bile, bir harfini bile verme istersen annen olsun.

Sirri saklarsan sir SENİN esirindir eger sirri paylasirsan sen sirrin ESiRİSİNDİR

Bence yaptiklarinin bedelini oduyorsun suan gunah cikartamiyorsun. Bu nasil bir dostluk onun bunun dedikodusunu yap ipligini pazara cikartiyorsun. Bak gun oldu devran dondu senin yaptiklarini onlar sana yapiyor. Kendine dusman kazandirmissin. Zaten sizinki dostluk degil dedikodu kardesligiymis bence ki arkadasin paylastiklarinizi obur grup dedigin kisilere anlatmis.

Sen nasil sirlarini verdinki seni tehdit ediyorlar ne acigin varki korkuyorsun surekli. Ders almalisin bu olaylardan. 1- ozel sirlarini kendine sakla 2- insanlari cekistirme 3- sana veilen sirri sakla

Eger gucun yoksa savasmaya. Toparlayamiyacaksan git psikologtan rapor al. Onlar uzun sure rapor yazabilir biliyorsun. Toparlan. Kendinede kiz bence nasil bu hale getirdim seni diye. Sen kendi degerini dusurtmussun.

Yok savasicam diyorsan once tovbe et. Sonra ozur dile yaptigin hatalar varsa yaptim de. Alnin acik gez.

ya pardon ama hepiniz kocaman insanlarsınız
ne bu böyle liseli gibi grup kurmalar
karşı grup vs
cidden çok enteresan geldi bana
ve sizinle oturup insanca iletişime geçmek istemeyen
suratınıza kapı çarpan köpek diyen öğretmen
öğrencileri ile nasıl iletişime geçiyor bu insanlar anlamadım
onlar adına utandım ben
bence siz de abartmayın bu insanlarla beraber olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir
benim dost dediğim böyle olmaz çünkü boşuna eşini çocuğunu etkileme yazık

senin korkun senle ilişkiyi koparmaları değil canım,sanırım sen de arkadaşına güvenip çevrenizin duymaması gereken bişeyler anlatmışsın arkadaşın onları anlatır diye korkuyorsun. neyden korkuyo olursan ol benimle dertleşebilirsin.biliyorum çok saçma bir teklif gibi geliyor ama adını hiçbişyini vermeden yazmadan sahte msn adresiyle bana herşeyi anlatabilirsin ben özel mesaj atamıyorum ama mesaj sayım yeterli olmadığı için.belki birlikte çözüm buluruz.emin ol çözüm bulmakta iyiyim.

bende özel mesaj atamıyorum..yazanlara cevap veremiyorum kusura bakmayın..özellikle lady arkadaşım çok ama çok tşkler desteğin için
arkadaşım dünden bu yana anlatıyorum..tek üzüntüm bu olayların herkesin diline düşüp benim en yakın arkadaşlarını sırtından vuran bir tip olduğumun satan bir tip olduğumun söylenmesi...herksin bana acıyan gözlerle bakması...bunları düşündükçe deliye dönüyorum...bundan başka milletin duymasından korktuğum hiçbişey yok..üstelik burda kimse kimseyi tanımıyor..neden yalan söyleyeyim...hatamı söylerim bana çare bulun kızlar derim..altında başka şey aramayın...

Son düzenleme:
ya pardon ama hepiniz kocaman insanlarsınız
ne bu böyle liseli gibi grup kurmalar
karşı grup vs
cidden çok enteresan geldi bana
ve sizinle oturup insanca iletişime geçmek istemeyen
suratınıza kapı çarpan köpek diyen öğretmen
öğrencileri ile nasıl iletişime geçiyor bu insanlar anlamadım
onlar adına utandım ben
bence siz de abartmayın bu insanlarla beraber olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir
benim dost dediğim böyle olmaz çünkü boşuna eşini çocuğunu etkileme yazık
bunların hepsi yanlış bende biliyorum..grupmuş,şuymuş,buymuş hepsi yanlış...GERÇEK OLAN TEK ŞEY BENİM BİTTİĞİM...EŞİME HALA ANLATAMADIM..NE TEPKİ VERECEK BİLMİYORUM...BUGÜN KIZIMLA EVDE YANLIZIM..NE OLUR HİÇ BİLMİYORUM...ALLAH BENİ KAHRETSİN..

DEDİKODUnun neden bu kadar günah olduğunun en güzel örneği bu konu....

koskoca bi insan üstelik öğretmen!

ama liseli kızlar gibi arkadaşlarıyla grup oluyolar ve 'ÇETE' diye anılıyorlar....

işyerinde ki herkesi hepberaber çekiştiriyolar....

bu kadar etekleriniz tutuştuğuna göre hoş olmayan muhabbetler çevirmişsiniz bayaa....

işte 'bir musibet bin nasihatten iyidir' diye boşuna denmemiş.....

önce güzel bi abdest alın ve yaptığınız bütün dedikodular için tövbe edin....

çünkü konuştukça insanların günahlarını toplarsınız ve buda bi yerden patlak verir....

daha sonra da aklınızı başınıza toplayın bi psikologtan yardım alın,kızınızla ilgili yazdıklarınız
kanımı dondurdu...yazık....

ne olursa olsun herşeyi o insanlarla beraber yapmışsınız onların karşısında ezilicek bi durum yok...

siz tövbenizi edin, sadaka verin ve birdaha dedikodu yapmayın....Allah başka dert vermesin diye de
ŞÜKREDİN!

3 ay sonra kurtulucakmışsınız aslında bence Allah'ın sevdiği kulusunuz herşeye rağmen....

DEDİKODUnun neden bu kadar günah olduğunun en güzel örneği bu konu....

koskoca bi insan üstelik öğretmen!

ama liseli kızlar gibi arkadaşlarıyla grup oluyolar ve 'ÇETE' diye anılıyorlar....

işyerinde ki herkesi hepberaber çekiştiriyolar....

bu kadar etekleriniz tutuştuğuna göre hoş olmayan muhabbetler çevirmişsiniz bayaa....

işte 'bir musibet bin nasihatten iyidir' diye boşuna denmemiş.....

önce güzel bi abdest alın ve yaptığınız bütün dedikodular için tövbe edin....

çünkü konuştukça insanların günahlarını toplarsınız ve buda bi yerden patlak verir....

daha sonra da aklınızı başınıza toplayın bi psikologtan yardım alın,kızınızla ilgili yazdıklarınız
kanımı dondurdu...yazık....

ne olursa olsun herşeyi o insanlarla beraber yapmışsınız onların karşısında ezilicek bi durum yok...

siz tövbenizi edin, sadaka verin ve birdaha dedikodu yapmayın....Allah başka dert vermesin diye de
ŞÜKREDİN!

3 ay sonra kurtulucakmışsınız aslında bence Allah'ın sevdiği kulusunuz herşeye rağmen....

öncelikle işyerinde ki herkesi çekiştirdiğim için ya da çokkkk derin dedikodular yaptım diye değil paçalarımın tutuşması...şu an çok samimi olduğum arkadaşımın çok samimi değilken 2-3 yıl önceki sırlarını yine yakın bir arkadaşıma söyledim..bunun ayıbı ve utancı bana yetyor zaten..
paçalarımın tutuşma sebebi ise işyerindeki insanların benim bu hatamdan dolayı karaktersiz bir insanmış şeklinde düşünmeleri..çünkü hatam büyük..ama ben bu hatayı o anlatan arkadaşla beraber yaptım..o ise herşeyi ben yapmışım gibi anlatıyor..o çok şirin takıldığı için insanlar ona inanır..benim zaten insanların yüzünü bakacak halim kalmadı..en yakın arkadaşını satan biri olarak...anlatabildim mi?

esracım en kötü işten ayrıl yani ne bu abartı

yok intihar ediyosun, yok gece uyku uyumuyosun, kızına bağırıyosun, eşinin yanında bile yatmıyosun

dikkat et koca kapıya koyacak seni yakında

ben böyle bir abartı görmedim

şunun şurasında 3 ay sabredeceksin, şuben değişecek

esracım en kötü işten ayrıl yani ne bu abartı

yok intihar ediyosun, yok gece uyku uyumuyosun, kızına bağırıyosun, eşinin yanında bile yatmıyosun

dikkat et koca kapıya koyacak seni yakında

ben böyle bir abartı görmedim

şunun şurasında 3 ay sabredeceksin, şuben değişecek

haklısın haklısın haklısın..uyumuyorum,yemiyorum,içmiyorum....3 günde 4 kilo verdim...eşimin yanında yatmıyorum...ailemi kaybediyorum..

yaşındayım. hayattan öğrendiğim şey şu. asla ama asla kendinizle ilgili özel şeyleri anneniz de olsa kimse ile paylaşmayacaksınız. eşimle kanlı bıçaklı da olsam süslenir püslenir işime giderim. eşimle bazı problemler yaşadık. kız kardeşim dahil hiç kimseye tek kelime anlatmadım. şimdi geçti gitti. kimse de bana zamanında onun eşiyle arası kötüydü diyemez. yada maddi de olsa manevi de olsa her problemi içime atarım. valla başım rahat.
herkesten önce yükseldim ve başarılı oldum diye tüm işyerim bana düşman oldu. herkesi de düşmen etti. evde ağladım zırladım. işe giderken süslendim başım dik işme gittim, hiç umursamadım. onlar daha da cozuttu. bir araya toplanmalar, kahkaha atmalar. birbirlerine cimli, cumlu ifadeler. çok üzüldüm ama hiç belli etmedim. daha da başarılı oldum. bu başarılar bana yeni çevreler getirdi. şimdi çok güzel ve seviyeli arkadaşlarım var.
geçen sene bir arkadaş grubum vardı. onlarla kesinlikle insanlara dair birşeyler konuşmazdım. çizmen güz<elmiş, küpeni nerden aldın. sonra benden uzaklaştırıldılar. hiç dert bile etmöedim. çünkü ağızlarına tek kelime bile vermedim. geçenlerde çaycı dedi ki beni çok sever. seni çok kıskanıyorlar, sen koridorda başın dik gezdikçe sinir oluyorlar dedi. allah ne kapılar açar üzülme. onlar sana layık değilmiş. ama sen sen ol, bundan sonra on düşün bir konuş...

yaşındayım. hayattan öğrendiğim şey şu. asla ama asla kendinizle ilgili özel şeyleri anneniz de olsa kimse ile paylaşmayacaksınız. eşimle kanlı bıçaklı da olsam süslenir püslenir işime giderim. eşimle bazı problemler yaşadık. kız kardeşim dahil hiç kimseye tek kelime anlatmadım. şimdi geçti gitti. kimse de bana zamanında onun eşiyle arası kötüydü diyemez. yada maddi de olsa manevi de olsa her problemi içime atarım. valla başım rahat.
herkesten önce yükseldim ve başarılı oldum diye tüm işyerim bana düşman oldu. herkesi de düşmen etti. evde ağladım zırladım. işe giderken süslendim başım dik işme gittim, hiç umursamadım. onlar daha da cozuttu. bir araya toplanmalar, kahkaha atmalar. birbirlerine cimli, cumlu ifadeler. çok üzüldüm ama hiç belli etmedim. daha da başarılı oldum. bu başarılar bana yeni çevreler getirdi. şimdi çok güzel ve seviyeli arkadaşlarım var.
geçen sene bir arkadaş grubum vardı. onlarla kesinlikle insanlara dair birşeyler konuşmazdım. çizmen güz<elmiş, küpeni nerden aldın. sonra benden uzaklaştırıldılar. hiç dert bile etmöedim. çünkü ağızlarına tek kelime bile vermedim. geçenlerde çaycı dedi ki beni çok sever. seni çok kıskanıyorlar, sen koridorda başın dik gezdikçe sinir oluyorlar dedi. allah ne kapılar açar üzülme. onlar sana layık değilmiş. ama sen sen ol, bundan sonra on düşün bir konuş...

kırmızılı yere sonuna kadar evettttt....asla bir daha böyle birşey başıma gelmeyecek..ben de eşimle ilgili konuşmayı seven biri değildim zaten..öyle çok açık ta vermedim..benim şuan tek derdim,beni herkes kötü bilecek...senin işyerindeki olayın senin suçun değil.o sebeble başın dik gezmen doğal..ama bu benim suçum..düşen başımı nasıl kaldırayım..

kırmızılı yere sonuna kadar evettttt....asla bir daha böyle birşey başıma gelmeyecek..ben de eşimle ilgili konuşmayı seven biri değildim zaten..öyle çok açık ta vermedim..benim şuan tek derdim,beni herkes kötü bilecek...senin işyerindeki olayın senin suçun değil.o sebeble başın dik gezmen doğal..ama bu benim suçum..düşen başımı nasıl kaldırayım..

bana göre senin tek hatan var. arkadaşının sana anlattıklarını bir başkasına söylemen. ama olan olmuş. hatalar insanlar içindir. bu hatanın bundan sonraki hayatına olumlu ışık tutmaSINI DİLERİM. hayatta neler gelip geçiyor. sana acı verecek, seni yıpratacak ama emin ol geçecek. şimdi bunları düşünme. başka şeylere yoğunlaşmaya çalış. eminim ki çocukça hareketleri olacak. seni görünce bir ses yükseltmeler, kahkahalar falan. sakın aldırma. aldırsanda sakın ola ki hissettirme.ya bu bizi h,iç sallamıyo desinler. az önce dedim ya bir gurubum vardı. beni düşman ettiler. şimdi de kendi aralarında konuşmuyorlar. sabır sabı sabır....ve bol sukunet....

Back
X