• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatam büyük bundan sonra ne yapmalıyım

en başından sonuna kadar katılıyorum sana...ama laf duyarsam bende sayarım demekle olmuyor..bugün kolidorda yine yüksek sesle saydırdılar...öğrenciler veliler var...nasıl cevap vereyim sen söyle..daha da mı rezil kepaze olayım..3-5 kişi duyarken cevap verirsem herkes duyar..bunlar olsun istemiyorum...3 ay 3 yıl olcak...inan artık onları kaybettiğime üzülmüyorum..keşke daha önce bittiğinde devam etmeseydimmm...en azından böyle öğrencilere rezil etmeye kalkışmazlardı..

arkadaşım onlar konuşmaya çekinmiyorlarda sen niye çekiniyorsun. senin korktuğunu anlarlarsa daha çok üstüne gelecekler emin ol. sen onların üstüne git. demişsem dedim. siz hep dedikodu yapıyoprsunuz de. üste çık arkadaşım niye eziliyorsun ezdiriyorsun kendini.

Son düzenleme:
arkadaşım onlar konuşmaya çekinmiyorlarda sen niye çekiniyorsun. senin korktuğunu anlarlarsa daha çok üstüne gelecekler emin ol. sen onların üstüne git. demişsem dedim. siz hep dedikodu yapıyoprsunuz de. üste çık arkadaşım niye eziliyorsun ezdiriyorsun kendini.

aslında haklısın ama gerçekten milletin gözündeki durumumu düşünüyorum ..daha da küçülmek istemiyorum..herkes dersiyle ilgilense bulaşmasalar bana..

kuzum siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz,söyleyin bana veliyim rahatsızım diye şikayet edeyim:34:

valla ben de dicektim ki siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz, söyleyin de çocuğumuzu oraya göndermeyelim.
gerçekten ben anlam veremiyorum.. sanırım bende problem var..
yazdıklarınızın tümünü okumasam liseli bir grup varmış ve arkadaşlarını dışlamışlar o da burada derdini anlatıyo dicem..
ya lütfen artık mahvoldum bittim kendimi derse veremiyorum vs demeyin
siz öğretmensiniz öyle bir şansınız yok işiniz için para alıyorsunuz bir de hele ki böyle bir konu için
kocaları aldatanlar bile bu şekilde yazmıyo

valla ben de dicektim ki siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz, söyleyin de çocuğumuzu oraya göndermeyelim.
yazdıklarınızın tümünü okumasam liseli bir grup varmış ve arkadaşlarını dışlamışlar o da burada derdini anlatıyo dicem..
siz öğretmensiniz öyle bir şansınız yok işiniz için para alıyorsunuz bir de hele ki böyle bir konu için

Konu sahibinin öğrencilerine ben de çok üzüldüm. Okudukları okulda kim çocuk kim büyük belli değil.

arkadaşım dur bir sakin ol hemen intihar mahvoldumlar ne oldu da mahvoldun seni çok iyi anlıyorum çünkü şu anda en iyi arkadaşım dediğim 2 arkadaşım arkamdan iş çeviriyor ve beni bilmiyor zannediyorlar sürekli burun burruna olduğum için ben de maalesef çemkiremiyorum ne kadar istesem de :50: bu hayatta hiçbirşey sizden önemli değil unutmayın okulda hep burun burunasınız tenefüslerde öğretmenler odasında bunu da çok iyi biliyorum ama mahvolmak intiharı düşünmek niye bırakın konuşsunlar istedikleri kadar hem de size ne maalesef öğretmenlik mesleğinde dedikodu ve çekememezlik bayanlar arasında inanılmaz derecede var ama siz kulaklarınızı kapayın ben sınıftan çıkmayın çocuklarla ilgilenin ne bileyim okuldaki tek öğretmen onlar mı başkalarıyla muhabbet edin belli etmeyin bu durumunuzu neden ve kimden kaçıyorsunuz siz de onlar gibi orada olmayı hakediyorsunuz kendinize uğraş bulun ben bu ara bol bol kitap okuyup kulaklıklarımı takıp müzik dinliyorum kafam da rahat kendinizi geliştirin hobi edinin hayat hep okul ve okuldaki arkadaşlar değil böyle bırakmayın Allah aşkına kendinizi yarın bir gün sıkıntıdan hasta olsanız yanınızda yine onlar olmayacak eşinize çocuğunuza bakın hayat inanın 2 3 kişi için değmeyecek kadar güzel siz onlar böyle yaptıkça mutlu olun ki onlar da ne oluyor buna biz ne yapsak da mutlu deyip sizle uğraşmaktan vazgeçsinler sefilleri oynamayın içiniz kan ağlasa da başınızı dik tutun ve inatlarına gülünn :47:

Son düzenleme:
hocam sen ne öğretmenisin ya öğrencilerimi senenin ortasında yalnız bırakamam diyorsun. 12. sınıflar zaten artık okula gelmiyorlar ygsden sonra da toplasan 1 hafta anca gelirler ayrıca merak etme öğrenciler her şeyin farkında oluyor seni herkesin önünde arkadaşların küçük duruma düşürdüyse herkes onları ayıplar. ay ne olmuş allah aşkına ya hem bence eşine anlat eşin milletten duycak yoksa. insanlar sizin için ne kadar değerli ya yapmayın böyle lütfen.
bence bu hafta okula gidin önümüzdeki haftada sınavınız yoksa 5 gün rapor alın ve ailenizle ilgilenin ay hocam niye böyle duygusalsınız ya bizim okulda da böyle şeylede oluyor öğrenciler de tüm hocalara gülüp geçiyorlar. ah kıyamam ya cidden üzüldüm

Bende 10. sınıf öğrencisiyimde konunu okurken düşündüm acaba bizim hocalar geldi aklıma(biyoloji matçı matematikçi üçlüsü ) dedim acaba bunlarda kavga falan ediyolarmıdır o kadar tuhaf geldiki örnek aldığımız kişilerin bu tür çete gibi dolaşması birbirine laf atması falan :1:
Neyse bende ilk başta sandımki masa başında karşı karşıya falansınız sürekli , öğretmenmişsiniz siz dersinize girip çıkın öğle aralarında yakın bir pastaneye falan gidin.Üzüldüğünüzü onlara belli etmeyin sesinizi yükseltmeden cevabınızı verin yoksa hiç susmazlar . Onlarla yüz yüze gelmemeye çalışın uzak durun lavaboya gidin makyajla falan uğraşın yapın birşeyler.:51:

bu nası bi eğitim sistemi yetiştirdiğimiz öğretmenler ne halde, bunlara çocuk mu emanet edilir yazık gerçekten:31:

en masum kalan sizin yaptığınız dedikodu bu olayda....

bu nası bi eğitim sistemi yetiştirdiğimiz öğretmenler ne halde, bunlara çocuk mu emanet edilir yazık gerçekten:31:

en masum kalan sizin yaptığınız dedikodu bu olayda....

2 gün öncesine kaday yaptığım hata hata diye ağlarken şu ana sadece iyiki kurtuldum diye düşünmlere başlıyorum..bu kadar mı seviyesizdi bizim arkadaşlığımız...evet tümden de bitebilirdi ama böylesi insanlara rezil olarak mı olmalıydı bu..bugün benim için çokkk önemli...bakalım okulum değişecek mi..umarım değişmez..bir de öğrenci ve velilere de rezil olucammm

Beni yanlis anlamayin ama cok celiskilisiniz psikolojiniz bozulmus sizin.daha dune kadar okuludrgistirmek icin cirpiniyordunuz simdi umarim degismez diyosunuz.cocuk gibi laf atmalar,kusmeler,alayci bakislar...hic bir ogretmene yakisiyormu?sizki ilgun davranislariyla hareketleriyle sozleriyle ornek alinmasi gereken insanlarsiniz.gercekten egitim sistemimiz ogretmen ve ogrenci kalitemiz ortada..ben davranislarinizi kinamiyorum herkesin basina boyle bisey gelebilir ama yaklasiminiz cok sasirtici.olay anlattiginiz gibiyse yapilmasi gereken sey;hakkinda konustugunuz kisilerle yuzlesmek ve ozur dilemek,kotu niyetle soylememistim cok uzgunum dersiniz olay kapanir.egerki konustugunuz seyler yuzkizartici niyelikte degilse tabi.kacmanin bunu aileye yansitmanin ne manasi var?kucucuk cocugunuz var.iste su dilimiz varya bir tutabilsek ah bir tutabilsek....bi giybet cok fena bisey.tum sevaplari goturuyor.

Beni yanlis anlamayin ama cok celiskilisiniz psikolojiniz bozulmus sizin.daha dune kadar okuludrgistirmek icin cirpiniyordunuz simdi umarim degismez diyosunuz.cocuk gibi laf atmalar,kusmeler,alayci bakislar...hic bir ogretmene yakisiyormu?sizki ilgun davranislariyla hareketleriyle sozleriyle ornek alinmasi gereken insanlarsiniz.gercekten egitim sistemimiz ogretmen ve ogrenci kalitemiz ortada..ben davranislarinizi kinamiyorum herkesin basina boyle bisey gelebilir ama yaklasiminiz cok sasirtici.olay anlattiginiz gibiyse yapilmasi gereken sey;hakkinda konustugunuz kisilerle yuzlesmek ve ozur dilemek,kotu niyetle soylememistim cok uzgunum dersiniz olay kapanir.egerki konustugunuz seyler yuzkizartici niyelikte degilse tabi.kacmanin bunu aileye yansitmanin ne manasi var?kucucuk cocugunuz var.iste su dilimiz varya bir tutabilsek ah bir tutabilsek....bi giybet cok fena bisey.tum sevaplari goturuyor.

ilk zamanlar gitmek istememin sebebi,gerçek arkadaşlarımı kaybettiğimi düşünmemdi..ama okulda bu yaptıklarından sonra gitmek istemiyorum,bir de öğrenci ve diğer okuldaki öğretmenlere dert anlatmak var..
ayrıca o kişiler o kadar tuhaf ki,konuşmak dahi istemiyorlar..direkt inanmışlarrr...ve bağırıyorlar yaklaştığım zaman.benim anlattıklarımı anlatan kişi,çok bağırıyor,çünkü bende onun anlattıklarını anlatıcam diye konuşma fırsatı vermemeye çalışıyor..düşünün artık..

Sirri saklarsan sir SENİN esirindir eger sirri paylasirsan sen sirrin ESiRİSİNDİR

Bence yaptiklarinin bedelini oduyorsun suan gunah cikartamiyorsun. Bu nasil bir dostluk onun bunun dedikodusunu yap ipligini pazara cikartiyorsun. Bak gun oldu devran dondu senin yaptiklarini onlar sana yapiyor. Kendine dusman kazandirmissin. Zaten sizinki dostluk degil dedikodu kardesligiymis bence ki arkadasin paylastiklarinizi obur grup dedigin kisilere anlatmis.

Sen nasil sirlarini verdinki seni tehdit ediyorlar ne acigin varki korkuyorsun surekli. Ders almalisin bu olaylardan. 1- ozel sirlarini kendine sakla 2- insanlari cekistirme 3- sana veilen sirri sakla

Eger gucun yoksa savasmaya. Toparlayamiyacaksan git psikologtan rapor al. Onlar uzun sure rapor yazabilir biliyorsun. Toparlan. Kendinede kiz bence nasil bu hale getirdim seni diye. Sen kendi degerini dusurtmussun.

Yok savasicam diyorsan once tovbe et. Sonra ozur dile yaptigin hatalar varsa yaptim de. Alnin acik gez.

çok doğru yazmışsın....

sanırım tek sizde değil bende de problem var çocuğum için endişelenmeye başladım...

2.günü de geri de bıraktıkk..okulda duymayan kalamdı o adi sayesinde..ve yapayanlız kaldımmm..hiçö arkadaş edinememişim...tek düşündüğüm şey ne biliyomusunuz...ne kadar büyük bir ders aldımmm...bundan sonra gideceğim yerde asla böyle bir hata yapmıcam..bir kere asla grup içine girmicem..varsın dostum olmasınnn....asla böyle bir derdim olmayacakk.....zaten battım batacağım kadarrr..hayatımın dumurunu yaşıyorummm..

bir gün daha bitti..umutsuz yanlız pişman..ama aynı zamanda hatalarından çokkk büyükkk dersler almış olannn bir insan varrr...

Dilerim senin gibi isyerinde dedikodu yapan, gruplasmalar yaratan herkes senin gibi surunur, pisman olur .

Tovbe kapisina varmak icin, temiz bir hayat icin bazi bedeller odemek gerekir arkadasim. Bence Allah seni seviyorki sana sebep yaratip bu cirkef dunyadan kopmana vesile olmus. Dahada batabilir ve hic cikamayabilirdin. Allaha sigin hatalarindan ders al.

Neguzel temiz bir hayat seni bekliyor. Seni seven sevgi icinde calisabilecegin ortamlarin olur umarim

Dilerim senin gibi isyerinde dedikodu yapan, gruplasmalar yaratan herkes senin gibi surunur, pisman olur .

Tovbe kapisina varmak icin, temiz bir hayat icin bazi bedeller odemek gerekir arkadasim. Bence Allah seni seviyorki sana sebep yaratip bu cirkef dunyadan kopmana vesile olmus. Dahada batabilir ve hic cikamayabilirdin. Allaha sigin hatalarindan ders al.

Neguzel temiz bir hayat seni bekliyor. Seni seven sevgi icinde calisabilecegin ortamlarin olur umarim

kesinlikle haklısın...tövbe ettim ki inanamazsınnn..bu benim cezammm....yine de allahın sevgili kuluyum ki 3 ayım var...ya daha çok olsaydııı..

kesinlikle haklısın...tövbe ettim ki inanamazsınnn..bu benim cezammm....yine de allahın sevgili kuluyum ki 3 ayım var...ya daha çok olsaydııı..

valla arkadaşım çok abartıyorsun ama malesef ki bunun bile farkında değilsin. çocuk değiliz artık arkadaşın olsa ne olmasa ne çocuğun eşin sağlıklı ise şükür et yeter. bence bu saçma olaya bu kadar üzüldün dua et te Allah ım başka dert sıkıntı vermesin. ve artık kafana takma boşver de bitisn...

Son düzenleme:
Konuyu bir kaç gündür görüyordum da yeni bakmak nasip oldu.

Anlamadığım şu var;

Evlisiniz, kızınız var, mesleğiniz var, 85'liyseniz çok küçük de değilsiniz ama arkadaş meselelerinde intihar etmekten, ağlamaktan falan bahsediyorsunuz. Ne intiharı ya, hadi eş neyse de kızın var senin aklının ucundan geçirmen bile ayıp.

Annem senin gibi kolayca meselede dünyanın sonuymuş gibi davrananlara hep şey der "bir osuruktan yıkılıyorsunuz be!" Senin yaptığın da bu işte. Az güçlü ol ya ne bu?

Ayrıca bir de öğretmenmişsiniz. O çocuklara yazık. Zamanında öğretmenim benim gözümde süperkahraman gibi bir şeydi. Ama siz ergen psikolojisiyle hareket ediyorsunuz resmen.

Konu da sayfalarca olmuş hala tavrınız kendine gelememiş yani. Hep hatalıyım pişmanım falan. Ya hatalıysan hatalısın adam olsalardı da affetselerdi o zaman amaaan.

Varsın arkadaşın olmasın, varsın arkandan konuşsunlar. Takmazsan hepsi biter. Taktıkça da kafayı yersin.

Back
X