hatamı yapıyorum

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
kızlar şimdi düşünüyorumda eşime haksızlıkmı yapıyorum acaba bazen hakaret ettiğim oluyodu sinirlenince yeterince iyi davranmıyomuyum acaba yada haliyle hassas biraz gurur falan zoruna gidiyo heralde o anda insan farkında olmuyo nasıl davranmam gerekiyo ya anlamıyorum istiyoki ben alttan alıyım hep saygı duyuyum belki haklı ama o anda insan farkına varmıyo konuşmuyo ona sinirleniyorum dışarı çıkarmıyo ona bazen oluyo arka arkaya hatalarını sayıyorum bana arkadaşın gibi davranma diyo eşim olduğunu hissettir falan diyo tecrübeli olan evli bayanlar erkekler biz ne yapınca hoşlanmıyo yada hoşlanıyo ikimizde inatçıyız bi fikir verin

kızlar şimdi düşünüyorumda eşime haksızlıkmı yapıyorum acaba bazen hakaret ettiğim oluyodu sinirlenince yeterince iyi davranmıyomuyum acaba yada haliyle hassas biraz gurur falan zoruna gidiyo heralde o anda insan farkında olmuyo nasıl davranmam gerekiyo ya anlamıyorum istiyoki ben alttan alıyım hep saygı duyuyum belki haklı ama o anda insan farkına varmıyo konuşmuyo ona sinirleniyorum dışarı çıkarmıyo ona bazen oluyo arka arkaya hatalarını sayıyorum bana arkadaşın gibi davranma diyo eşim olduğunu hissettir falan diyo tecrübeli olan evli bayanlar erkekler biz ne yapınca hoşlanmıyo yada hoşlanıyo ikimizde inatçıyız bi fikir verin
başlarda bende yapıyodum eve tıkıyosun yaşlı insanlar gibi çıkarmıyosun banada izin vermiyosun filan diyordum uzatıp kavga ediyodum o altan alıyordu tabii aynı sekilde o bana bağırsa uzatsa ben hemen tribe giriyodum aynısını eşimiz bize yapınca zorumuza gidiyor ee bizde de hata var tabii saygı duymak gerekiyor bunlar aşılabilecek şeyler kadın olarak yapıcı olmalıyız sinirlenince bagırıp seytana uymayalım alttan alıp susalım şakaya vuralım yada başka odada sakinleşelim kavga edip kusur bulmak kolay asla geçmişteki hatalarını yüzüne vurmayın bu kimsenin hoşuna gitmez geçmiş geçmişte kalsın çünkü gerçekten çok onur kırıcı oluyor evlilikten çıkıyor iş adamlar sonra bizden soğuyor öle yapınca.

Insan esine sevdigi adama veya kadina nasil hakaret eder anlamiyorum. Saygi bir iliskide cok cok önemlidir. Karsindaki insana saygi duymak herseyini altan almakta anlamina gelmiyor. Sinirlenince o anda insan farkina varmiyor diye birsey yok insan kendine hakim olabilmeli. Elestirerek, hatalarini yüzüne vurarakta bir yere varilmiyor bazen. Oturup güzelce kendi duygularinizdan bahsedin. Söyle söyle yapsan daha mutlu olurum gibi.

Back
X