hatami yaptım?

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar dün eşimle ve bir akrabasıyla yemeğe çıktık. Bir sonraki günün planını yaparken birde baktım ki bu akrabası yine dahilmis. Eşim bana sormadan davet etmiş. Bütün akşam somurttum. Şimdi darginiz. Hata kimde sizce. Ve nasıl davranmaliyim?

Bana göre esinde hata sahsen akrabalarla cok sıkı fıkı olmayı sevmem cıkmıssnz bi kere nie bi daha cagırıyor ki

Hata eşinde bence de bi kere cikmissiniz yeter bi daha cıkmanin anlamı ne beraber vakit gecirseniz fena mi olur . Hiç değilse sana sorsaydi bari akrabanin yanında rahat da edilmez işte yan yan bakmalar sen bakınca tebessüm etmeler beraber vakit gecirseymissiniz iyiymis

Tabi ki sen haklısın ama acaba ayıp olmasın diye laf arasında sende gel dedi de bu akrabası mı atladı?

Bazi akrabalar kendini zorla davet ettirir. Bir de sehir dışından falan geldiyse cok büyütmeyin.. evet üst üste iyi olmamis basbasa cikmak daha güzel olurdu ama ne yapalım.
Benimde nisanlimin kuzeni var sürekli bize geleceklerinde biz onlara gidecegimizde onlarda olur ne hikmetse.. en sonra haberi yoktu da öylele gelmedi.

Konuyu okuyunca sizi haklı buldum doğal olarak..yani eşinizin ne düşünerek bunu yaptığını bilmeden pek objektif olamayız ki..

Onun yanında somurtman çok gereksiz olmuş bence.. O varken idare edilir, yokken eşine sorardın güzel bi dille, ikimiz karar versek daha iyi olmaz mıydı diye.. Akrabası anlamıştır, ayıp olmuştur.. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün bence.. Böyle eften püften şeylere de dargınlık oluyor, olaylar büyüyor.. Evlilik demek idare etmek demek bana göre, ne olacak ki iki gün görüşseniz..

Bence somurtacaginiza eşinize sorun, neden fikrinizi almamış, karşı taraf kendini zorla mi davet ettirmiş. Bir de ben birlikte bir şeyler yapılmasını severim. Sizin sevmediğiniz bir akraba mi? Yoksa sadece eşinizin fikrinizi almadigina mi bozuldunuz?

Ben seviyorum bu dayısıni. Ama bana sormamasina çok icerlendim.

Belki seviyorsunuz diye soylememistir ama size de sorması lazımdı tabi. Neyse çok da uzqtmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…