canım bende antekeliyim.sadece künefemi var.ya oruğumuz ekşi aşımız kaytaz böreğimiz,yoğurt aşımız,bumbarımız,daha sayımı ciğerim.....
ben de Hataylıyım.Bu şehre özellikle İskenderuna aşığım.Bir çok yer gezdim ama burası gibi yok.Hatayın havasını alan biri başka bir şehirde yaşayamıyo.Künefenin hası da Antakyada yenir,başka yerde yoktur.Ne lezzet be!!Canım çekti ya,yarın yiyeyim bari.Görmemiş olanların burayı gezmelerini,özellikle yemeklerini tatmasını tavsiye edrim.
ayıpsın hemen yollardım ama suan akşam oldu.ben iskenderunda oturuyorumbu ara künefe krizim tuttu tekte yemek istemiyorum görelim hataylı kimler var:biggrin:
aybese selam iskenderunu görünce bende atladım bende iskenderunda oturuyorum bizde eşimin görevi dolayısıyla yedi senedir burdayız şimdi nerdesiniz merak ettim sevgiler
selam gülşehri bende iskenderunda oturuyorum işte geldim buedayım
selam kezban güneş siz nerdesiniz acaba sevgiler görüşmek dileğiyle:teytey:
selam bnde iskenderunda oturuyorum belki bir gün karsılasırız sevgiler
slm kezban ben iskenderunlu değilim ama buradayım 7 senedir ve bende burayı cok seviyorum LEYALIY eşim antakyalı bana bu rumuzu o buldu arapca bilirsin anlamışsındır
kızlar ben neden hatay sayfasını okuyamıyorum sizlerle tanışmak isterimbu ara künefe krizim tuttu tekte yemek istemiyorum görelim hataylı kimler var:biggrin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?