Hatayda Düğün Mekanı, acil yardımlarınızı bekliyorum!!

cnm merhaba baya dertlisin anladıgım kadarıyla. Umarım birazda olsa kafandaki sorulara cvp bulabilrim ve rahatlatırım seni. Bak tatlım bende eylülün 10 unda istanbuldan hataya gelin olarak gidiyorum. Benimde düğünüm orda olacak çarsıdaki Büyük Antakya Otelinde , internetten gördüm mekanı bu arada. Ben Antakyaya nişanlı oldgum sürece bi çok defa gittim ve bi çok düğünede katıldım ama mekan olarak hep salon tarzı yerlere gittim. Otel düğünüymüş,havuzbaşıymış,yemekliymiş falan açıkçası hiç şahit olmadım o konuda kendi düğünümde görecem otel düğünü organizesi nasıl oluyor diye.Şuan sana önerebilecegim salon düğünü olarak hem büyük güzel İpek Düğün Salonu var ben orayaı begenmiştim. Gözünde Antakyayı büyütme sakın büyük şehir gibi çok alternatifi yok, belli başlı mekanlar var onlarında fiyatları bellidr. örnegin bu ipek düğün salonu yanlış hatrlamıyorsam 2000 liraydı. tabi daha ucuz salonlarda var. Yemekli havuzbaşı yerler 15 binden aşagı degil orda otel düğünleride 4000 ila 10.000 arasında değişiyo. Çok fazlada sıkma canını hepsi gelip geçiyo sormak istediğin bişey olursa rahatlıkla sorabilrsin :34:

Back