🐣🐣İKİZ GEBELİK HAKKINDA HERŞEY…🐣🐣

Selam kızlar . Bizde 24. haftadayız ama inanılmaz zorlanıyorum. Ağrılarım oluyor siz de durumlar nasıl ?
Aleyküm selam bende uyku uyuyamıyorum resmen gece uykum kalmadı hazımsızlık yaşıyorum bazen nefes almamakta zorlanıyorum ama sağlıklılar çok şükür

selamlar hanımlar . Bebek arabası ve yatakta prego marka tercih ettim ben

Eklentiler

• IMG_9248.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9249.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 54
Peki yenı doğan ıcın uygun mu ki bu yani puset ıcın ayrı ücret mi oduceksınız hepsı takım mı gelıyor ıcınde.. fiyatı uçuk die yönelmedim ama bunuda begenmıstım ben

Eklentiler

• IMG_9257.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 48
Peki yenı doğan ıcın uygun mu ki bu yani puset ıcın ayrı ücret mi oduceksınız hepsı takım mı gelıyor ıcınde
Canım benim öncelikle şöyle bebekler en fazla normal puseti en fazla 6 ay kullanıyorlar ben iki tane hem puset hem anne kuçağı olanından aldım bir mağazadan içi geniş oluyor onuda fazla kullanamam zaten taş çatlasın 10 ay kullanırım peki 10 ay kullanacağım bir şeye neden 30 bin 20 bin veriyim ama tabiki alırım dersen sen bilirsin

Ya benım bi oğlum var mecbur Hergun onun kursu okulu çıkıyorum çocuk için :) bide bu sıpalarım gelecek sürekli araçta bana lazım yani isterse 1 ay kullansın mecbur yani. 20 kiloya kadar bu uygunmuş ama eşim 6 aydan sonra pro koltuğuna geç risk alma dedi . Prego olanı aldık gitti zaten iade süremiz falan da geçti onu kullancaz artık . Bide bizim arabayı teyzesi hediye aldığı ıcın çok fiyatına takılı kalmadım diyebilirim

Ozaman en iyisini yapmışsın boşver

Bende kıyafetleri tamamladım bezi felan sadece beşik araba biberon vs kaldı

Bende kıyafetleri tamamladım bezi felan sadece beşik araba biberon vs kaldı
Ay maşallah o konuda daha çorap almadım doğum ıcın gün verilince son kilolarına uygun alırız die düşünüyoruz premature mi yeni doğan mı alcaz onu bilemedik .

Sağlıkla geldiklerde güle güle eskitsinler cinsiyetınız belli mi

Amin canım benim 2 kızım geliyor seninki bellimi bide midenle aran nasıl yediklerini sindirebiliyormusun?

Amin canım benim 2 kızım geliyor seninki bellimi bide midenle aran nasıl yediklerini sindirebiliyormusun?
Benımde iki oğluş geliyor :) ben hiç bulantı falan yaşamadım geçen hafta bi 10-15 gun mide yanması oldu onuda doktorum tüyleniyor bebişler dedi . Ama sindirme konusunda falan rahatım yani reflü gelmeseydı gebeliğimi tek belirginleştiren şey göbüşüm olurdu herhalde kıpırtılarımız da başladı elhamdülillah tüp bebişiz :)

Maşallah bizde tüp bebişiz 8 haftalıkken mise yanmam bulantım uyku felaketi şimdide gece uykum kalmadı sağlık olsun

Maşallah bizde tüp bebişiz 8 haftalıkken mise yanmam bulantım uyku felaketi şimdide gece uykum kalmadı sağlık olsun
Yaa kıyamam

Rabbim inşAllah emeklerinin karşılığını verecek bacım bunlar tatliş yorgunluklar . Bende uyumuyorum ya normalde hamişler çok uyur derler günde 4-5 saat anca . Nerde tedavi gördün doktorun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…