- 23 Ocak 2019
- 3.673
- 11.635
- 208
- 35
benim tek yumurta ve aynı kese aynı plesanta olduğu icin sanırım perinatoloji takip edecekYok normal bir doktora takipliyim perinatolojiye sadece 12. ve 20. haftalarda detaylılar için gittim.
Kızlar nasılsınız ikiz anneleri nasıl gidiyor hamilelik
Çok şükür valla iyi yolu yarıladık bitmesini bekliyoruz hayırlısı ileselam canım iyi gidiyor çok şükür sen nasılsın
Aleyküm selam bende uyku uyuyamıyorum resmen gece uykum kalmadı hazımsızlık yaşıyorum bazen nefes almamakta zorlanıyorum ama sağlıklılar çok şükürSelam kızlar . Bizde 24. haftadayız ama inanılmaz zorlanıyorum. Ağrılarım oluyor siz de durumlar nasıl ?
Bende elele markasını seçtim arkalı Önlüselamlar hanımlar . Bebek arabası ve yatakta prego marka tercih ettim ben
Hayırlı olsun foto yada link var mı merak ettim :)Bende elele markasını seçtim arkalı Önlü
Hayırlı olsun foto yada link var mı merak ettim :)
Canım benim öncelikle şöyle bebekler en fazla normal puseti en fazla 6 ay kullanıyorlar ben iki tane hem puset hem anne kuçağı olanından aldım bir mağazadan içi geniş oluyor onuda fazla kullanamam zaten taş çatlasın 10 ay kullanırım peki 10 ay kullanacağım bir şeye neden 30 bin 20 bin veriyim ama tabiki alırım dersen sen bilirsinPeki yenı doğan ıcın uygun mu ki bu yani puset ıcın ayrı ücret mi oduceksınız hepsı takım mı gelıyor ıcınde
Ya benım bi oğlum var mecbur Hergun onun kursu okulu çıkıyorum çocuk için :) bide bu sıpalarım gelecek sürekli araçta bana lazım yani isterse 1 ay kullansın mecbur yani. 20 kiloya kadar bu uygunmuş ama eşim 6 aydan sonra pro koltuğuna geç risk alma dedi . Prego olanı aldık gitti zaten iade süremiz falan da geçti onu kullancaz artık . Bide bizim arabayı teyzesi hediye aldığı ıcın çok fiyatına takılı kalmadım diyebilirimCanım benim öncelikle şöyle bebekler en fazla normal puseti en fazla 6 ay kullanıyorlar ben iki tane hem puset hem anne kuçağı olanından aldım bir mağazadan içi geniş oluyor onuda fazla kullanamam zaten taş çatlasın 10 ay kullanırım peki 10 ay kullanacağım bir şeye neden 30 bin 20 bin veriyim ama tabiki alırım dersen sen bilirsin
Ozaman en iyisini yapmışsın boşverYa benım bi oğlum var mecbur Hergun onun kursu okulu çıkıyorum çocuk için :) bide bu sıpalarım gelecek sürekli araçta bana lazım yani isterse 1 ay kullansın mecbur yani. 20 kiloya kadar bu uygunmuş ama eşim 6 aydan sonra pro koltuğuna geç risk alma dedi . Prego olanı aldık gitti zaten iade süremiz falan da geçti onu kullancaz artık . Bide bizim arabayı teyzesi hediye aldığı ıcın çok fiyatına takılı kalmadım diyebilirim
Bende kıyafetleri tamamladım bezi felan sadece beşik araba biberon vs kaldıYa benım bi oğlum var mecbur Hergun onun kursu okulu çıkıyorum çocuk için :) bide bu sıpalarım gelecek sürekli araçta bana lazım yani isterse 1 ay kullansın mecbur yani. 20 kiloya kadar bu uygunmuş ama eşim 6 aydan sonra pro koltuğuna geç risk alma dedi . Prego olanı aldık gitti zaten iade süremiz falan da geçti onu kullancaz artık . Bide bizim arabayı teyzesi hediye aldığı ıcın çok fiyatına takılı kalmadım diyebilirim
Şu elektrıklı salıncaklar ı merak edıyorum acaba bebek ıcın zarar lı mıdırOzaman en iyisini yapmışsın boşver
Ay maşallah o konuda daha çorap almadımBende kıyafetleri tamamladım bezi felan sadece beşik araba biberon vs kaldı
Valla alıp memnun kalanda var keşke almasaydım diyendeŞu elektrıklı salıncaklar ı merak edıyorum acaba bebek ıcın zarar lı mıdır
Amin canım benim 2 kızım geliyorAy maşallah o konuda daha çorap almadımdoğum ıcın gün verilince son kilolarına uygun alırız die düşünüyoruz premature mi yeni doğan mı alcaz onu bilemedik .
Sağlıkla geldiklerde güle güle eskitsinlercinsiyetınız belli mi
Benımde iki oğluş geliyor :) ben hiç bulantı falan yaşamadım geçen hafta bi 10-15 gun mide yanması oldu onuda doktorum tüyleniyor bebişler dedi . Ama sindirme konusunda falan rahatım yani reflü gelmeseydı gebeliğimi tek belirginleştiren şey göbüşüm olurdu herhaldeAmin canım benim 2 kızım geliyorseninki bellimi bide midenle aran nasıl yediklerini sindirebiliyormusun?
Valla alıp memnun kalanda var keşke almasaydım diyende
MaşallahBenımde iki oğluş geliyor :) ben hiç bulantı falan yaşamadım geçen hafta bi 10-15 gun mide yanması oldu onuda doktorum tüyleniyor bebişler dedi . Ama sindirme konusunda falan rahatım yani reflü gelmeseydı gebeliğimi tek belirginleştiren şey göbüşüm olurdu herhaldekıpırtılarımız da başladı elhamdülillah tüp bebişiz :)
Yaa kıyamamMaşallahbizde tüp bebişiz 8 haftalıkken mise yanmam bulantım uyku felaketi şimdide gece uykum kalmadı sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?