🐣🐣İKİZ GEBELİK HAKKINDA HERŞEY…🐣🐣

Yaa kıyamam

Rabbim inşAllah emeklerinin karşılığını verecek bacım bunlar tatliş yorgunluklar . Bende uyumuyorum ya normalde hamişler çok uyur derler günde 4-5 saat anca . Nerde tedavi gördün doktorun ?
Mustafa taş Kayseri Acıbadem hastanesi
Sen

Merhaba sevgili ikiz anneleri hayırlı olsun ikizleriniz ben şunu merak ediyorum ikizlerde fetal dna bebekleri nasıl ayırıyor diyelim ki birinde sıkıntı var hangisi olduğunu nasıl biliyorlar? Siz yaptırdınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

bende merak ediyorum bu soruyu

Ben yaptırmadım canım . 12. Haftada detaylı ultrasona girdim sadece . Bir de benim ki tüp bebek genetik taramalı idi . O yüzden yaptırmadık

Kızlar ikiz kız olanlar isimleri ne düşünüyorsunuz ben duru Buse düşündüm de başka olsun istiyorum siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba canım bende ikizlerimi bekliyorum 22 haftalık olduk :) fetal dna için ben çok araştırma yaptım. Benimki çift yumurta ikizleri onlarda fetal dna ayrı ayrı yapılıyor anneden kan alınarak bebeklerin dnaları ayrıştırılıyor ama bunu bildiğim kadarıyla sadece Natera firması yapıyor ismi de panorama test ben yaptırdım çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı

Merhaba bende ikiz kızlarıma hamileyim 27+5 haftalığız. Bizim doktorumuz fetal DNA önermedi çift kese çift plesanta var bizde sağlıklı olanın ya da sıkıntılı olan bebeğim geni daha fazla karışabilir anne kanına emin olamayız dedi. Eğer ultrason bulgusu varsa amniyosentez istiyorlar. Biz maalesef yaşadık bu süreci ufak bir ultrason bulgumuz vardı ve amniyosentez oldum. Çok şükür sonuçlarımız temiz geldi. Umarım sağlıkla sorunsuz geçirirsiniz sürecinizi

Sevgili ikiz anneleri . Bu haftalarda zorlanıyor musunuz artık özellikle benim bebeklerden biri aşağıda ve tekmelediğinde sanki çıkacakmış gibi oluyor . Sizlerde durumlar nasıl

Sevgili ikiz anneleri . Bu haftalarda zorlanıyor musunuz artık özellikle benim bebeklerden biri aşağıda ve tekmelediğinde sanki çıkacakmış gibi oluyor . Sizlerde durumlar nasıl
Selamlarrrr . Bende aynı şeyleri yaşıyorum bu hafta 26 . Haftamdayım artık daha çok hisssediyorum hatta bazen dönemiyorlar sıkışıyorlar onu bariz hissediyorum.

Merhabalar ben de 22+6 dayım benim haftalarımda olan var mı aranızda

Selam ikiz anneleri Hastane çantasına ne koyacaksınız? Bir de beşik ne aldınız acaba anne yanı mı park yatak mı ilk başlarda birlikte uyurlar mı acaba 1 tane alsam?

Selam ikiz anneleri Hastane çantasına ne koyacaksınız? Bir de beşik ne aldınız acaba anne yanı mı park yatak mı ilk başlarda birlikte uyurlar mı acaba 1 tane alsam?
günaydın canım bende takipteyim burayı ama çok sessiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…