Mustafa taş Kayseri Acıbadem hastanesiYaa kıyamam
Rabbim inşAllah emeklerinin karşılığını verecek bacım bunlar tatliş yorgunluklar . Bende uyumuyorum ya normalde hamişler çok uyur derler günde 4-5 saat anca . Nerde tedavi gördün doktorun ?
Konya Novafertil tüp bebek merkeziMustafa taş Kayseri Acıbadem hastanesi
Sen
Onunla gözün aydın olsun bacımKonya Novafertil tüp bebek merkezi
Ali sami gürbüz ilk denememizdi
bende merak ediyorum bu soruyuMerhaba sevgili ikiz anneleri hayırlı olsun ikizlerinizben şunu merak ediyorum ikizlerde fetal dna bebekleri nasıl ayırıyor diyelim ki birinde sıkıntı var hangisi olduğunu nasıl biliyorlar? Siz yaptırdınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ben yaptırmadım canım . 12. Haftada detaylı ultrasona girdim sadece . Bir de benim ki tüp bebek genetik taramalı idi . O yüzden yaptırmadıkMerhaba sevgili ikiz anneleri hayırlı olsun ikizlerinizben şunu merak ediyorum ikizlerde fetal dna bebekleri nasıl ayırıyor diyelim ki birinde sıkıntı var hangisi olduğunu nasıl biliyorlar? Siz yaptırdınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Şeker testi yaptırdınız mı ?Ben yaptırmadım canım . 12. Haftada detaylı ultrasona girdim sadece . Bir de benim ki tüp bebek genetik taramalı idi . O yüzden yaptırmadık
Şekere de sadece açlığıma bakıldı . Doktorum gerek görmedi .Şeker testi yaptırdınız mı ?
Merhaba canım bende ikizlerimi bekliyorum 22 haftalık olduk :) fetal dna için ben çok araştırma yaptım. Benimki çift yumurta ikizleri onlarda fetal dna ayrı ayrı yapılıyor anneden kan alınarak bebeklerin dnaları ayrıştırılıyor ama bunu bildiğim kadarıyla sadece Natera firması yapıyor ismi de panorama test ben yaptırdım çok şükür sonuçlarımız temiz çıktıMerhaba sevgili ikiz anneleri hayırlı olsun ikizlerinizben şunu merak ediyorum ikizlerde fetal dna bebekleri nasıl ayırıyor diyelim ki birinde sıkıntı var hangisi olduğunu nasıl biliyorlar? Siz yaptırdınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba bende ikiz kızlarıma hamileyim 27+5 haftalığız. Bizim doktorumuz fetal DNA önermedi çift kese çift plesanta var bizde sağlıklı olanın ya da sıkıntılı olan bebeğim geni daha fazla karışabilir anne kanına emin olamayız dedi. Eğer ultrason bulgusu varsa amniyosentez istiyorlar. Biz maalesef yaşadık bu süreci ufak bir ultrason bulgumuz vardı ve amniyosentez oldum. Çok şükür sonuçlarımız temiz geldi. Umarım sağlıkla sorunsuz geçirirsiniz süreciniziMerhaba sevgili ikiz anneleri hayırlı olsun ikizlerinizben şunu merak ediyorum ikizlerde fetal dna bebekleri nasıl ayırıyor diyelim ki birinde sıkıntı var hangisi olduğunu nasıl biliyorlar? Siz yaptırdınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Selamlarrrr . Bende aynı şeyleri yaşıyorum bu hafta 26 . Haftamdayım artık daha çok hisssediyorum hatta bazen dönemiyorlar sıkışıyorlar onu bariz hissediyorum.Sevgili ikiz anneleri . Bu haftalarda zorlanıyor musunuz artık özellikle benim bebeklerden biri aşağıda ve tekmelediğinde sanki çıkacakmış gibi oluyor . Sizlerde durumlar nasıl
günaydın canım bende takipteyim burayı ama çok sessizSelam ikiz anneleriHastane çantasına ne koyacaksınız? Bir de beşik ne aldınız acaba anne yanı mı park yatak mı ilk başlarda birlikte uyurlar mı acaba 1 tane alsam?
Az olduğumuz içindirgünaydın canım bende takipteyim burayı ama çok sessiz
Merhaba biz de 17+3 haftalığına nasıl gidiyor hamileliğiniz kaçıncı haftalarda doğum yaptınız acaba ikizler erken gelir diyorlar daha çok erken ama insan bi korkmuyor değilAz olduğumuz içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?